Şimdi Ara

KROWAZ BOWLAR HAKKINDA:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
15.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Helios dan sıkıldım ben de kronos a geçerek elimde az para vardı bir okçum var onu donatıp oynayacağım.
    Şimdi sorun şu pazarda 3 çeşit bow gördüm bowlarla ilgili bilgim olmadığından bana single de en çok işe yarayacak bir bow arıyorum şöyle ki uygun fiyata olan 2 çeşit var her ikisinin de özelliğini bulamadım biri bana açıklarsa sevinirim.
    1- Lousy Pickpocket Windforce olan bow +7 450m
    2- Undefeatable Windforce +7 450m
    azıcık pahallı olan Fire Rain Windforce +8 +7 sini de bulabilirim sadece bunun özelliği diğerlerinden üstün müdür..?

Krowaz Bowlar: Windforce'un Özellikleri

Knight Online oyununda, Windforce bow en güçlü ve çok aranan silahlardan biridir. Bu yay, olağanüstü özellikleriyle oyunculara önemli avantajlar sağlar.

Windforce Bow Özellikleri

• Windforce: Windforce özelliği, yaydan atılan okun menzilini ve hızını önemli ölçüde artırır. Bu özellik, uzaktaki hedeflere daha kolay ulaşmanızı ve hızlı hareket eden düşmanlara karşı avantaj elde etmenizi sağlar.
    • Crit (Kritik Vuruş): Windforce bow, yüksek bir kritik vuruş şansına sahiptir. Bu özellik, kritik vuruş yaptığınızda daha fazla hasar vermenizi sağlar ve düşmanları daha hızlı alt etmenize yardımcı olur.
    • Strong Against (Güçlü Karşı): Weak dwarf özelliği, cüce ırkına karşı daha fazla hasar vermenizi sağlar. Bu özellik, özellikle PvP savaşlarında faydalıdır.

Knight Online'da Windforce Özellikleri

Knight Online oyununda Windforce bow, oyundaki en güçlü yaylardan biridir. Bu yay, PvE ve PvP savaşlarında mükemmel performans gösterir. Windforce'un özellikleri sayesinde, oyuncular uzaktaki hedeflere daha kolay ulaşabilir, hızlı hareket eden düşmanları alt edebilir ve cüce ırkına karşı avantaj elde edebilirler.

Bu nedenle, Knight Online'da Windforce bow elde etmek, karakterinizin gücünü önemli ölçüde artıracaktır. Bu yayı edinmek için çeşitli görevleri tamamlayabilir veya diğer oyunculardan satın alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • undefeatable : rakip tp edilemez
    restricted diet (severe diet): rakip pot kullanamaz
    warm downpour (fire rain) : alan damage atar
    bombastic giant (weak dwarf): rakibe bazoor basar, atak ve defans %5 azaltır
    lousy pickpocket : rakip silahını kullanmaz (düşer)

fire rain patlayınca nova vuruyordu belli bir alana

bana kalırsa solo takılacaksan lousy pickpocket en mantıklısı 5'li ok attığın zaman yakın mesafede patlama oranı da artar.

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

Helios dan sıkıldım ben de kronos a geçerek elimde az para vardı bir okçum var onu donatıp oynayacağım.
    Şimdi sorun şu pazarda 3 çeşit bow gördüm bowlarla ilgili bilgim olmadığından bana single de en çok işe yarayacak bir bow arıyorum şöyle ki uygun fiyata olan 2 çeşit var her ikisinin de özelliğini bulamadım biri bana açıklarsa sevinirim.
    1- Lousy Pickpocket Windforce olan bow +7 450m
    2- Undefeatable Windforce +7 450m
    azıcık pahallı olan Fire Rain Windforce +8 +7 sini de bulabilirim sadece bunun özelliği diğerlerinden üstün müdür..?

Direk söylüyorum açık ve net Fire Rain Windforce al.Undefeatable ise yarar gibi duruyor ancak daha özelliğinin işe yaradığını görmedim.
    Fire Rain Windforce al kesinlikle

• Şimdi ben mage oynadım ve assas oynadım her ikisinde de combo olayı var mesela magenin kaul fulitol staffında +7 sinde R atack da bile karşımdaki kaul oluyordu peki bu bow da nasıl uzak mesafe vuruşu olduğu için büyüyü nasıl tutturmamız gerekecek sadece z+skill atak yeterli midir

Şimdi ben mage oynadım ve assas oynadım her ikisinde de combo olayı var mesela magenin kaul fulitol staffında +7 sinde R atack da bile karşımdaki kaul oluyordu peki bu bow da nasıl uzak mesafe vuruşu olduğu için büyüyü nasıl tutturmamız gerekecek sadece z+skill atak yeterli midir

Fire Rain alirsan denemelerime göre 6/10 patlama olasiliği.Diğerlerinde 5+3lu girdiğinde hangisi olursa olsun patliyor ancak Fire Rainde uzaktan tekli skill attığında bile patlama olasiliği çok yüksek denemelerime göre.

Orijinalden alıntı: A4eK

quote:

Şimdi ben mage oynadım ve assas oynadım her ikisinde de combo olayı var mesela magenin kaul fulitol staffında +7 sinde R atack da bile karşımdaki kaul oluyordu peki bu bow da nasıl uzak mesafe vuruşu olduğu için büyüyü nasıl tutturmamız gerekecek sadece z+skill atak yeterli midir

Fire Rain alirsan denemelerime göre 6/10 patlama olasiliği.Diğerlerinde 5+3lu girdiğinde hangisi olursa olsun patliyor ancak Fire Rainde uzaktan tekli skill attığında bile patlama olasiliği çok yüksek denemelerime göre.

Katılıyorum .
    Böyle bir konu daha vardı fire rain için çöp item dediler baya münakaşa etmiştik, hocam fire rain mantıklı.

• diet alma bence çünkü çoğu kişi pre pot kullanıyor ve diet işlemiyor onlarda. en mantıklısı fire ya da lousy gibi gözükür. bombastik de güzeldir.ama bu birazda takılacağın kişilere göre de değişebilir. mesela kendimden örnek gösterirsem(gerçi şuan pek kuramıyoruz partyi iş-güç vs.) bizde 3 kişide fire rain , 1 inde undef. , 1 inde bomb. , 1 inde lousy var. partce takıldığımız için bütün bowlar işe yarıyor. undef tutuyor adam tp olamıyor biz Allah ne verdiyse ^^ priestlere denk gelirse lousy yine aynı şekil. bazen aynı anda bizim bow ların novası patlıyor 3x250den 750 extra damage. özelliklerin tutma olayına gelirsek fire rain açık ara önde %5den dolayı. çok sık nova atıyor. hele birde 5li3lü yaparsan.

-kronosta bu bowlar 450 mi? yoksa ben mi yanlış anladım?
    16 yıl önce açıldı
    lr mage hakkında
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aralarında en işlevsel olanı fire rain'dir.Bombastic,diet,lousy pocket,undef bu 3'ünün özelliği kolay kolay aktif olmuyor hemde pek işe yarar özellikleri yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: eurotrip

diet alma bence çünkü çoğu kişi pre pot kullanıyor ve diet işlemiyor onlarda. en mantıklısı fire ya da lousy gibi gözükür. bombastik de güzeldir.ama bu birazda takılacağın kişilere göre de değişebilir. mesela kendimden örnek gösterirsem(gerçi şuan pek kuramıyoruz partyi iş-güç vs.) bizde 3 kişide fire rain , 1 inde undef. , 1 inde bomb. , 1 inde lousy var. partce takıldığımız için bütün bowlar işe yarıyor. undef tutuyor adam tp olamıyor biz Allah ne verdiyse ^^ priestlere denk gelirse lousy yine aynı şekil. bazen aynı anda bizim bow ların novası patlıyor 3x250den 750 extra damage. özelliklerin tutma olayına gelirsek fire rain açık ara önde %5den dolayı. çok sık nova atıyor. hele birde 5li3lü yaparsan.

undef ve lousy 400-450 +7 si fire rain de reel para ile 100 lira

• Şimdi işe bak tesadüfün bu kadarı firerain windforce +7 pazarda gördüm düşünmeden aldım hem de baya ucuz sanırım 6.5 gb den hemen denemek istiyorum :))

Herkese çok teşekkür ederim çok mantıklı bir seçim yaptırdığınızı düşünüyorum

Şimdi tek korkum ben bu bow u assas olan charımı okçu yapıcam charda da kareli nazi var okçunun bir kere adı çıkmış mutlaka ki legal kasacağım, bir de bu yüzden ban yemeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 10 Eylül 2012; 16:43:32 >

quote:

diet alma bence çünkü çoğu kişi pre pot kullanıyor ve diet işlemiyor onlarda. en mantıklısı fire ya da lousy gibi gözükür. bombastik de güzeldir.ama bu birazda takılacağın kişilere göre de değişebilir. mesela kendimden örnek gösterirsem(gerçi şuan pek kuramıyoruz partyi iş-güç vs.) bizde 3 kişide fire rain , 1 inde undef. , 1 inde bomb. , 1 inde lousy var. partce takıldığımız için bütün bowlar işe yarıyor. undef tutuyor adam tp olamıyor biz Allah ne verdiyse ^^ priestlere denk gelirse lousy yine aynı şekil. bazen aynı anda bizim bow ların novası patlıyor 3x250den 750 extra damage. özelliklerin tutma olayına gelirsek fire rain açık ara önde %5den dolayı. çok sık nova atıyor. hele birde 5li3lü yaparsan.

şimdi kronosta lousy,undef windforce +7 bowlar 450m ? yani 4,5gb öyle mi? yani ben yanlış anlamıyorum dimi? nasıl bu kadar ucuz oluyorlar? helios yoksa

• quote:

quote:

quote:

şimdi kronosta lousy,undef windforce +7 bowlar 450m ? yani 4,5gb öyle mi? yani ben yanlış anlamıyorum dimi? nasıl bu kadar ucuz oluyorlar? helios yoksa

Evet kronos da az evvel +7 Firerain Windforceyi 650m ye yani 6,5 gb ye aldım ben de şaşırdım ama kopazar sitesinde de 100 türk lirasına satılıyor bu bow diğer dediğim itemler de +7 si yani reb 1 de diyebiliriz kronos da 450 yani 4,5 gb doğrudur önce ben de şaşırdım ama piyasa böyle :)

• FRW !
  • quote:

eğer 450 ise ki öyleymiş çok rahat 8 -9 basılır cok ucuz. hayırlı olsun

Valla kardeş ben bunu zaaten zor buldum +8 +9 basmak çok ama çok ötedir bana 1 tane ile de asla basılmaz sanırım +7 iyidir bana kalanıyla da +8 shell dizerim yada takıl alırım daha karar vermedim,sıkılırsam +8 shard almıştım assas a çevirir oynarım solo takılıyorum dedim ya nasıl eserse işte uzun zamandır adam gibi bir clan bulamadım bırakmıyorum da zevk yapıyorum zaman geçirmece ve günün stress ini atmak için birebir...

quote:

eğer 450 ise ki öyleymiş çok rahat 8 -9 basılır cok ucuz. hayırlı olsun

Valla kardeş ben bunu zaaten zor buldum +8 +9 basmak çok ama çok ötedir bana 1 tane ile de asla basılmaz sanırım +7 iyidir bana kalanıyla da +8 shell dizerim yada takıl alırım daha karar vermedim,sıkılırsam +8 shard almıştım assas a çevirir oynarım solo takılıyorum dedim ya nasıl eserse işte uzun zamandır adam gibi bir clan bulamadım bırakmıyorum da zevk yapıyorum zaman geçirmece ve günün stress ini atmak için birebir...

Okçu kafa dağıtmak stress atmak için birebirdir.Bowlda oturan adamlara sacma sacma ok atma ptler kapışırken priestlerine styx atman felan gerçekten stress için birebir hele ki karşı ırktan biriyle anlaşamiyorsan uyuz etmek için birebir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.