Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
250.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tanercskn

Lumia 820 Flip Cover kılıf ve Renkli kapaklarını bulabileceğim bir site veya istanbul içi mekan tarif edebilirmisiniz ?

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=lumia+820

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

Lumia 820 Flip Cover kılıf ve Renkli kapaklarını bulabileceğim bir site veya istanbul içi mekan tarif edebilirmisiniz ?

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=lumia+820

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim. Orayı inceledim başka alternatif varmı diye bakındıydım :)

• quote:

Teşekkür ederim. Orayı inceledim başka alternatif varmı diye bakındıydım :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir sorun daha var, telefon ile mms gönderemiyorum, fotoğrafı seçip gönder diyorum yaklaşık 30 saniye sonra gönderilemedi diye uyarı çıkıyor ve gitmiyor,sanırım telefonun mms ayarı bozuk hat vodafone ama sitesinde bu telefonla ilgili bir ayar yok, mesaj ile gönderdim ayar vs. gelmedi zaten gelmesinide ummuyordum bu işin bir çözümü varmıdır nasıl halledebilirim?

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Arkadaşlar bir sorun daha var, telefon ile mms gönderemiyorum, fotoğrafı seçip gönder diyorum yaklaşık 30 saniye sonra gönderilemedi diye uyarı çıkıyor ve gitmiyor,sanırım telefonun mms ayarı bozuk hat vodafone ama sitesinde bu telefonla ilgili bir ayar yok, mesaj ile gönderdim ayar vs. gelmedi zaten gelmesinide ummuyordum bu işin bir çözümü varmıdır nasıl halledebilirim?

Aynı sorun bende de vardı yalnız benim hat turkcelldi turkcelli aradım ordan bir arkadaş mms ayarlarını söyledi aynı şekilde kaydettim , sizde vodafone ararsanız sizin mms ayarlarınızı nasıl yapmanız gerektiğini söyleyeceklerdir. Yalnız arkadaşlar niçin benim soruma cevap vermiyorsunuz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmaSanda91 -- 16 Şubat 2013; 0:14:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SelmaSanda91

quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Aynı sorun bende de vardı yalnız benim hat turkcelldi turkcelli aradım ordan bir arkadaş mms ayarlarını söyledi aynı şekilde kaydettim , sizde vodafone ararsanız sizin mms ayarlarınızı nasıl yapmanız gerektiğini söyleyeceklerdir. Yalnız arkadaşlar niçin benim soruma cevap vermiyorsunuz!

Alıntıları Göster
    Şarj sorununa bir çözüm gerek. iPhone 5'e bataryalı kılıf çıkıyor misal. 820'e ya güçlendirilmiş bir batarya(en az 2200 ma) ya da öyle bir aksesuar gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: reqdxd

quote:

Orijinalden alıntı: ZuLuuuuuu

quote:

Merhaba arkadaşlar, bende geçen hafta aranıza kırmızı lumia ile katıldım. Genel olarak telefondan gayet memnunum ancak bugün telefonu tuş kilidine aldığımda kısık da olsa sanırım hoparlör tarafından bir tık sesinin geldiğini duymaya başladım. Belki daha önceden de vardı ancak şimdi dikkatimi çekti. Böyle birşey normal mi veya sizin de başınıza geldi mi öğrenmek istemiştim.

Teşekkürler.

Telefon tuş kilidine alındığında bir ses çıkarıyor zaten acaba onu mu diyorsunuz? Telefon açıkken sesi tamamen kısın sonra kilitleyin, yine ses geliyor mu? Gelmiyorsa normal olan sesdir.

Evet çıkarıyor ancak telefonun sesini tamamen kıstığımda ve hatta kilit ekranı seslerini ayarlar > zil sesleri menüsünden kapadığımda bile ufak bir tık sesi duyuyorum. Kulağımı hoparlörün olduğu yere dayadığımda ekran kilidini kaldırmamla başlayan hırlama benzeri bir ses geliyor ve birkaç saniye sonra kesiliyor.

Arkadaşlar acaba düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz bu konuyla alakalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reqdxd -- 16 Şubat 2013; 3:33:38 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZuLuuuuuu

quote:

Merhaba arkadaşlar, bende geçen hafta aranıza kırmızı lumia ile katıldım. Genel olarak telefondan gayet memnunum ancak bugün telefonu tuş kilidine aldığımda kısık da olsa sanırım hoparlör tarafından bir tık sesinin geldiğini duymaya başladım. Belki daha önceden de vardı ancak şimdi dikkatimi çekti. Böyle birşey normal mi veya sizin de başınıza geldi mi öğrenmek istemiştim.

Teşekkürler.

Telefon tuş kilidine alındığında bir ses çıkarıyor zaten acaba onu mu diyorsunuz? Telefon açıkken sesi tamamen kısın sonra kilitleyin, yine ses geliyor mu? Gelmiyorsa normal olan sesdir.

Evet çıkarıyor ancak telefonun sesini tamamen kıstığımda ve hatta kilit ekranı seslerini ayarlar > zil sesleri menüsünden kapadığımda bile ufak bir tık sesi duyuyorum. Kulağımı hoparlörün olduğu yere dayadığımda ekran kilidini kaldırmamla başlayan hırlama benzeri bir ses geliyor ve birkaç saniye sonra kesiliyor.

Arkadaşlar acaba düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz bu konuyla alakalı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar whatsapp kullanıyorum fakat ekran goruntulerini yollayamıorm seçiorm resmi yollamadan başa dönüo sizdede bu sorunn varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: llYesManll

arkadaşlar whatsapp kullanıyorum fakat ekran goruntulerini yollayamıorm seçiorm resmi yollamadan başa dönüo sizdede bu sorunn varmı acaba?

Alıntıları Göster
    fotoğrafları gizlemenin bir yolu yok mu? ayrıca çağrı&mesaj engelleme programı da lazım... bulabilen varsa çok makbule geçer, benim için hayati önemi var :)

Orijinalden alıntı: cagrimir

Ne zaman geliyor? Bence 1299 olacak fiyatı.

Alıntıları Göster
    ben bu telefonun 620 sini alıcam daha uygun

Orijinalden alıntı: [F]errari

ben bu telefonun 620 sini alıcam daha uygun

Alıntıları Göster
    nokia akıllı çekimle çekilen fotolar nereye kaydediliyor.

Orijinalden alıntı: akonkayra67

quote:

Orijinalden alıntı: esmerlady

Bende katıldım aranıza elimde 820 kırmızı var. İlk aldığımda telefonun hoparlörü bozuktu ses cızırtılı şekilde çıkıyordu, servise verdik. Şuan gayet memnunum ocağın 22sinde mecidiyeköyde turkcell bayisinden almıştım. Cihaz satıldıktan sonra pek bi ilgisiz bayiii.

Hoş geldiniz aramızaa :)

Alıntıları Göster
    youtube'a falan girip çıktıktan sonra müziğimde ses seviyesi 1in üstüne çıkmıyor kapayıp açılınca düzeliyor tamam da benim ses seviyesi 1in üstüne çıkmazken hoparlör patlamışcasına cızırdıyor -kapayıp açınca düzeldi sanırım- sizde de öyle cızırdama oluyor mu o ara

• quote:

Orijinalden alıntı: catishere

youtube'a falan girip çıktıktan sonra müziğimde ses seviyesi 1in üstüne çıkmıyor kapayıp açılınca düzeliyor tamam da benim ses seviyesi 1in üstüne çıkmazken hoparlör patlamışcasına cızırdıyor -kapayıp açınca düzeldi sanırım- sizde de öyle cızırdama oluyor mu o ara

Alıntıları Göster
    bir de ses tuşlarına falan göre kamera tuşu az daha sert gibi daha zor basılıyor hepsi mi öyle bende mi öyle onu da çözemedim

• Ciddi bir sorun var telefonumda, yatmadan önce %100 şarjdan çıkardığım telefonu sabah şarjı bitmiş ve kapanmış halde buluyorum.. 😞 Dun de dışardayken telefon hiç bir şey yapmamama rağmen cebimdeyken ısındı, sanki kendi kendine arka planda bir işlem yapıyor ama tum programlar kapalı, nfc, wifi, Bluetooth, konum hepsi kapalı, pil tasarrufu modunda yaklaşık 6 saatte pili bitti. Üstelik bir şey de yapmadım hatta 2 saat sinemada elimi bile sürmedim. Yüklediğim programlar arka planda telefonu kasıyor olabilir mi sizce?

edit: şimdi %100 şardan çıkardım. Kalan süre 4 saat !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 17 Şubat 2013; 12:16:04 >

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Ciddi bir sorun var telefonumda, yatmadan önce %100 şarjdan çıkardığım telefonu sabah şarjı bitmiş ve kapanmış halde buluyorum.. 😞 Dun de dışardayken telefon hiç bir şey yapmamama rağmen cebimdeyken ısındı, sanki kendi kendine arka planda bir işlem yapıyor ama tum programlar kapalı, nfc, wifi, Bluetooth, konum hepsi kapalı, pil tasarrufu modunda yaklaşık 6 saatte pili bitti. Üstelik bir şey de yapmadım hatta 2 saat sinemada elimi bile sürmedim. Yüklediğim programlar arka planda telefonu kasıyor olabilir mi sizce?

Telefonunuz da donanım sorunu olduğu kesin. En kısa zamanda servise vermeniz yararınıza.

ses konusu herkeste aynı ama cızırtı duymadım hiç, yazılımsal bir sorun bu bence güncellemeyle hallederler ses sorununu

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

ses konusu herkeste aynı ama cızırtı duymadım hiç, yazılımsal bir sorun bu bence güncellemeyle hallederler ses sorununu

Alıntıları Göster
    Lumia 820 almayı düşünüyorum. Kutudan sınırsız müzik aktivasyon pin kodu çıkıyor mu? Merak ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: vcinar

Lumia 820 almayı düşünüyorum. Kutudan sınırsız müzik aktivasyon pin kodu çıkıyor mu? Merak ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...

Sınırsız müzikten kastınız sınırsız Mix Radio ise zaten direk olarak sınırsız müzik dinleyebiliyorsunuz herhangi bir pin falan çıkmıyor.

bir de ses tuşlarına falan göre kamera tuşu az daha sert gibi daha zor basılıyor hepsi mi öyle bende mi öyle onu da çözemedim

Kamera tuşu kademeli olduğu için öyle. Hafif bastığınızda odaklama birz daha bastırdığınızda ise fotoğrafı çekme işelemini gerçekleştiriyor.

Orijinalden alıntı: tiwaly

quote:

Kamera tuşu kademeli olduğu için öyle. Hafif bastığınızda odaklama birz daha bastırdığınızda ise fotoğrafı çekme işelemini gerçekleştiriyor.

Alıntıları Göster
    http://music.ovi.com/tr/tr/pc/help/comeswithmusicoverview/

Linkine bakarsanız music store'daki albümleri ücretsiz indirebilme imkanı varmış... Yoksa ben mi yanlış anladım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Ciddi bir sorun var telefonumda, yatmadan önce %100 şarjdan çıkardığım telefonu sabah şarjı bitmiş ve kapanmış halde buluyorum.. 😞 Dun de dışardayken telefon hiç bir şey yapmamama rağmen cebimdeyken ısındı, sanki kendi kendine arka planda bir işlem yapıyor ama tum programlar kapalı, nfc, wifi, Bluetooth, konum hepsi kapalı, pil tasarrufu modunda yaklaşık 6 saatte pili bitti. Üstelik bir şey de yapmadım hatta 2 saat sinemada elimi bile sürmedim. Yüklediğim programlar arka planda telefonu kasıyor olabilir mi sizce?

Telefonunuz da donanım sorunu olduğu kesin. En kısa zamanda servise vermeniz yararınıza.

ilk aldığımda bu sorun yoktu yalnız, telefonun pili açılacağına daha kötü oldu. önceki sayfalarda bilgisayara takılınca şarjın az gitmeye başladığını yazmıştı bir arkadaş, bende de aynı durum oldu sanırım, bilgisayara baya uzun süre takılı kaldı. başkalarında da bilgisayara bağlandıktan sonra böyle bir durum oldu mu?

bataryayı androiddeki gibi tekrardan kalibre etmek mümkün mü?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.