Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
243.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosanın kampanyası çok iyi ona bak derim.
  • YouTube'da video izlerken ekran bir anda boyle oldu

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar bu telefonu cebinizde iken biri sizi atarsa sesi iyi çıkıyorum özellikle sesli ortamlarda ve bu ürünü tavsiye edermisiniz suan s4 mini kullanıyorum ama zil sesi nin az çıkmasından şikayetçiyim birde Bu ürüne güncelleme geliyorum ısınma oluyormu

• aynısı bendede oldu telefon kilitlendi pili çıkarmak zorunda kaldım
  • Satılık lumia 820 ilgilenen olursa pm atabilir...
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94852208&p=1#94852208

• fsh77 kullanıcısına yanıt
    Sorun ne olmasınki işin açıkçası iyi bir cihaz fakat bence başlangıçda düşünulcek bir cihaz değil. Bütçeye bakar anca o durumlarda alınabilir.

Batarya sorunu çok büyük webde gezerken çok hızlı bir şekilde şarj tüketiyor.

Isınma sorunu aşırı fazla gibi oyunlarda ısınmasından çok webde gezerken bile ısınıyor.

Ahize sorunu bazen ses karşıya çok az gidiyor. Bazende karşı tarafın sesi bize az geliyor.

Bu arada yeni bir şey çıktı whatsappda 5 resim at sonra çıkıp bir daha göndermeye kalkamıyorsun donuyor. Yeniden başlatman lazım.

Bazende fiziksel tuşlarda algılamama sorunu ortaya çıkıyor. Basıyosun gormuyor ikinci üçüncü kez basman lazım. Arada bir oluyor çok değil.

Bir kaç sorunu saymassan onlar herkezde gorulen olaylar. Bazılarında olup olmama sorunu var. Yazılımsal olan olaylara değinmedim aslında.

Bunlar aslında telefonu kötülemek için olmasada bence bu tarz sorunlar çok fazla özellikle bu telefonu ilk çıktığı günlerde almış biri olarak pahalıya geldi şu anda baya ucuz ve parasını hak ediyor.

• Şarj sorunu tarayıcı kaynaklıdır ben maxthon kullanıyorum gelicek gunceleme ile oda guncelleme alıcak,pil icinde yedek sarj aleti yada yedek pil kesin cozum adamlar acılır kapagı bizim icin yapıyorlar cıkarın takın diye diger saydıklarınız bende yok belki donanımsal bir sorun olabilir yetkili servise verin dicem ama ısınmı eli yakıcak tarzda degilse oyunlarda olan bir konu bu..
  • Saydıklarınız bende yok
    Bataryanın fazla gitmesi tarayıcı veya arka plan uygulamalarıyla alakalıdır. Şarj çok hızlı tükendiği zaman telefon ısınma yapar.
    Whatsapp sorunu geçen bende de oldu ama şu an gayet iyi.
    Benim en büyük sorunum titreşim sorunu iki kere titriyor sonra zil çalıyor. Çalarken titreme olayını akıl edememişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

Slm arkadaşlar bu telefonu cebinizde iken biri sizi atarsa sesi iyi çıkıyorum özellikle sesli ortamlarda ve bu ürünü tavsiye edermisiniz suan s4 mini kullanıyorum ama zil sesi nin az çıkmasından şikayetçiyim birde Bu ürüne güncelleme geliyorum ısınma oluyormu

Hocam sesinde problem yok da l820'nin genel eksikliği şarjının yetmemesi telefon ısınıyor fakat öyle el yakacak kadar ısındığını düşünmüyorum sen bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

Slm arkadaşlar bu telefonu cebinizde iken biri sizi atarsa sesi iyi çıkıyorum özellikle sesli ortamlarda ve bu ürünü tavsiye edermisiniz suan s4 mini kullanıyorum ama zil sesi nin az çıkmasından şikayetçiyim birde Bu ürüne güncelleme geliyorum ısınma oluyormu

Hocam sesinde problem yok da l820'nin genel eksikliği şarjının yetmemesi telefon ısınıyor fakat öyle el yakacak kadar ısındığını düşünmüyorum sen bilirsin

Vaz geçtim bu telefondan g2 mini ye bakıyorum tesekkurler

• @fsh77
    Bu arada yedek batarya işini hiç sevmiyorum açıkcası. Isınma konusunda oyunlarda eli yakıcak konumda bir ısınma var bu ısınma problem değil zaten. Fakat webde gezerkenki ısınma durumu biraz fazla ama el yakmıyor. Vermeyi düşünüyorum bakalım. Bu arada o browserı bir deniyecem bakalım tarayıcı ilemi alakalı.

@Merc With a Mouth

Arka planda benim hiç bir uygulama açık değil desem yeridir fakat benim Wifi açık bırakırım ve 3g'de kullanıyorum ben genellikle hiç bir kere bile 2g geçtiğim olmadı. Titreme sorununu söylediğin iyi oldu aynısı bendede var neredeyse hiç titremiyor gibi bir şey.
  • Genelde arkaplan uygulamaları sıkıntı çıkarmaz benim 1-2 kere başıma geldi ondan sorayım dedim. 8.1 beta gelmeden 2-3 gün önceydi sabah şarj ettim, arka planda 3-4 uygulama açıktı telefon cebimdeyken çok ısındı saate bakmak için çıkardığımda farkettim sıcaklığı ve bataryanın yarısı bitmişti. Insider'dan pil grafiğine baktım resmen 45 derecelik açıyla azalıyordu. Sonra Insider'ın arka plan verisini kapadım sorun çözüldü.
  • Zaten normal karşılıyorum ben bu durumu. İnsider denen program zaten ben kullanmıyorum.
  • Sarj sorunuyla ısınma sorunu bendede mevcut. Whatsapp uygulaması biraz sıkıntılı oda ondandır . Ama diğer sorunlar sizin telefona özgü gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: farti

Sorun ne olmasınki işin açıkçası iyi bir cihaz fakat bence başlangıçda düşünulcek bir cihaz değil. Bütçeye bakar anca o durumlarda alınabilir.

Batarya sorunu çok büyük webde gezerken çok hızlı bir şekilde şarj tüketiyor.

Isınma sorunu aşırı fazla gibi oyunlarda ısınmasından çok webde gezerken bile ısınıyor.

Ahize sorunu bazen ses karşıya çok az gidiyor. Bazende karşı tarafın sesi bize az geliyor.

Bu arada yeni bir şey çıktı whatsappda 5 resim at sonra çıkıp bir daha göndermeye kalkamıyorsun donuyor. Yeniden başlatman lazım.

Bazende fiziksel tuşlarda algılamama sorunu ortaya çıkıyor. Basıyosun gormuyor ikinci üçüncü kez basman lazım. Arada bir oluyor çok değil.

Bir kaç sorunu saymassan onlar herkezde gorulen olaylar. Bazılarında olup olmama sorunu var. Yazılımsal olan olaylara değinmedim aslında.

Bunlar aslında telefonu kötülemek için olmasada bence bu tarz sorunlar çok fazla özellikle bu telefonu ilk çıktığı günlerde almış biri olarak pahalıya geldi şu anda baya ucuz ve parasını hak ediyor.

Ben de sizin gibi aynı sorunları yaşıyorum. Webde gezinirken bende de ısınma var,ses sorunu ve geri tuşu sorunu maalesef benim cihazda da mevcut. Ancak servise vermeniz durumunda çok yüksek ihtimalle düzelen bir şey olmayacak. (wp 8.1 preview)

• Fiziksel tuşlar benim de bozulmuştu, algılamama durumu vardı. Ses zaten çoğu zaman karşıya net gitmiyor. Servise vermiştim tuşlar düzelmiş fakat ses sıkıntısı hâlâ var yeniden göndereceğim.
  • Bana katılmana sevindim en yakın zamanda servise vericem bakalım ne olucsk.

• Arkadaşlar L820 kullanıyorum, ön kameranın önü neredeyse kapanmak üzere, nasıl mı ? ekranın içerisindeki malzeme bir buçuk yıldan bu yana eriyip şekil değiştirerek ön kamerayı %80 oranında kapattı, garanti halen devam ediyor, sanırım Eylül'de bitecek. Hemen vermek istemiyorum servise, son 15 gün kala versem bir sıkıntı olur mu acaba ? Yoksa bir ay önce mi vermeliyim ?
  • Yeni güncelleme ne zaman gelecek?
  • serinaga S kullanıcısına yanıt
    Üstat orayı eritmeyi nasıl başardın acaba ? İlk defa böyle bir sorun görüyorum yanlış anlama sorun sende demiyorum ama çok garibime gitti ilk defa oranın eridiğine şahit oluyorum yani @serinaga

• 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.