Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
243.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AC-50
  • Arkadaşlar L820'mde ön kameranın bulunduğu yerde ekranın iç,tarafındaki siyah malzeme kayarak ve çatlayarak artık ön kameranın görüşünü sol 👈 üst köşeden kapatmaya başladı. Telefonu ilk çıktığı gün Avea'dan 7. kişi olarak almıştım, garanti bu yıl sonunda bitecek. Acaba diyorum garanti bitmek üzereyken mi vereyim, yoksa hemen mi vereyim. Sonuçta üretimle ilgili bir sorun, başka başına böyle bir sorun gelen varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serinaga -- 27 Mayıs 2014; 20:43:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serinaga S kullanıcısına yanıt
    Bekletme bence hocam bakarsınız uzatırlar sonra süresi dolmuş garantinin derler

• Merhaba arkadaşlar. Lumia 820 de numara engelleme yok mu? Sanırım Lumia Black yazılımı ile gelmiş bu özellik ama 820 Black sürümüne yükseltilemiyor mu? Öyleyse bile markette bu işi gören uygulama varsa söylerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

AC-50

teşekkürler
    ac-60 alınırsa bişey olur mu?
    (bir kaç gündür asus memopad 173 hd nin şarj cihazını kullanıyoruz.)
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fikrim yok. Bir şey söylemem doğru olmaz.

• PotterWhoLock kullanıcısına yanıt
    820 bütün WP8 telefonlar gibi Black güncellemesini aldı. Telefonda ayarlardan şebeke+ a gir oradan numarayı engelleyebilirsin
    Eğer şebeke+ ayarlarda yoksa Lumia Pusher uygulamasını indir ve tarama yaptır

• Teşekkür ederim. Şebeke+ ayarlarında numara engelleme yoktu ama Lumia Pusher indirdikten sonra arama+sms engelleyici indirdim, oldu
  • Arkadaşlar kılıflardan sıkıldım, zaten 3-4 model kılıf dışında bir şey yok. Metal kılıfa falan denk geldiniz mi hiç bir yerlerde ? Yurt dışında bile pek göremedim değişik bir şey.
  • Beyler benim telefonda AVEA değilde AVEA-AVEA yazıyor niye böyle çift yazıyor bir yerde ayarı falan mı var?
  • Sim kartı çıkar tak yapalım düzelcekmi.
  • O denendi hocam olmadı telefon sıfırlandı yine olmadı.
  • lumia 820 ve 720nin ön kameralarından çekilmiş resim örneği atabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

lumia 820 ve 720nin ön kameralarından çekilmiş resim örneği atabilir misiniz ?

L820 hocam yalnız gece ön kamerası rezalet.

• sağolun hocam. arka kamerası ama iyi değil mi gece/gündüz ?
  • quote:

920 hariç diğer orta segment modellerinin kamera VGA çözünürlük diye biliyorum.. 0.3mp yani.

Rezalet kısaca
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

quote:

920 hariç diğer orta segment modellerinin kamera VGA çözünürlük diye biliyorum.. 0.3mp yani.

Rezalet kısaca

720de 1,3mb kamera var ama sadece ön kamerası iyi. arkası 820nin daha iyi ayrıca diğer özelliklerde de 820 geçiyor. sırf ön kamera için 720 alınmaz ama ya

• Kamera konusunda 820 hakikaten kötü 3g konusunda bir şey diyemem hiç denemedim Wifida ise internette dolaşırken sıkıntı şarj gidiyor ama şöyle diyim 5 saat aralıksız nette dolaş bitiyor. Yine iyi bir rakam bana göre 3g daha denemedim denicem bakalım. Oyunlarda ısınma sorunu bütün lumialarda var ama bunda ise şarjı resmen emer geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserto

Aylardır Lumia 820 kullanıyorum ama ilk kez birşey farkettim, normalde hep 2g açık kullanıyordum. Bugün ilk kez sabahtan 3gyi açıp bıraktım, arada birkaç kez foursquare'in konumumu bulamadığı farkettim, program zaten sorunlu diye önemsemedim. Maps'in de konumumu bulamadığını farkedince konum ayarlarını kapatıp açtım düzelmedi, telefonu kapatıp açtım yine düzelmedi. Az önce 3gyi kapatıp 2gyi açtım ve hem foursquare hem de maps konumumu görmeye başladı. Tesadüf mü diye tekrar 3g'yi açtım ve yine konum bilgilerim gitti Bu normal mi diyecem ama inşallah geçici bir sorundur çünkü çok saçma (İST/Ataşehir-Vodafone)

Aynı şey samsung shark telefonumda oluyodu. 2g açınca konumumu buluyodu hatta arabayla seyir halindeyken haritada hareketi görüyordum. 3g de ise bulamıyodu
    şimdi l820 kullanıyorum öyle bi durum yok. şebeke kapalıyken konum açıkken konumu buluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PotterWhoLock

Teşekkür ederim. Şebeke+ ayarlarında numara engelleme yoktu ama Lumia Pusher indirdikten sonra arama+sms engelleyici indirdim, oldu

şebeke ayarında yok zaten. Ayarlardan sistem ayarlarında "Arama+ Sms Filtresi" ne gir. ordan engellemeyi aç. sonra gelen giden aramalarda numaranın üzerine uzun bastığında engelleme seçeneği çıkıyor
    Bende black sürümü var önceki sürümde olmayabilir
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.