Şimdi Ara

AD CARRY rehberi [Güncel]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkdaşlar bu benim ilk rehberim olucak size ad carry hakkında bilgiler vericem nedir ne yapar bazı taktikler anlatıcam ilk rehberim olduğu için eksiklerim olacaktır... şimdi başlayalım bakalım...

AD CARRY NEDİR? NE YAPAR?

öncelikle ad carry saldırı gücü taşıyıcısı gibi bişey oluyor türkçede yani biraz saçma açıklayayım ad carryler takımınızdaki saldırı silahıdır vurdukları damage gerçekten fazladır ancak her iyi birşeyin kötü bir yanıda vardır ad carrylerin en büyük sorunu kırılgan olmaları yani çabucak ölmeleridir bu yüzden ad carry oynamak biraz yetenek ister ancak biraz pratik yaparak buna alışabilirsiniz. Ad carryler haritanın aşağı tarafından (yani bot) yanında bir sup ile gider. Yanımıza sup almamızın nedeni karakterimiz kırılgandır suplar gerek heal gerek stun ile sizi tflerde koruyabilir bunun yanında daha rahat farm yapmanızı sağlar.

AD CARRY OYNARKEN EARLY GAMEDE NE YAPILMALI?

Öncelikle bot a gittiğinizde karşınızda yine sizin gibi bir ad carry olacaktır benim size tavsiyem bol bol last hit yapın farmınıza bakın ben tüm early game boyunca hatta bazen mid game boyunca farm yaptığım olur farm ad carryler için en önemli şeydir...

AD CARRY ALMASI GEREKEN SPELLER?

Öncelikle kesinlikle flash almalısınız bunun nedeni hem ganklardan kaçmanızı kolaylaştırır hemde düşmanı daha rahat yakalamanızı. Bunun yanında ben genellikle heal tercih ederim ama cleanse de alınabilir. Exhaust önermem çünkü yanınızdaki sup ta zaten vardır.

Evet arkadaşlar hangi ad carrynin hangi ad carryi counterladığını görmek veya öğrenmek içinhttp://www.championselect.net/ bu siteden bakabilirsiniz.

Rehberim bu kadardı biraz kısa oldu ne yazacağımı bilemedim daha doğrusu aklıma gelmedi sormak istediğiniz soruları yorum olarak sorabilirsiniz. Anlatmamı istediğiniz şeyler varsa yazın rehbere eklerim benden bu kadar umarım beğenmişsinizdir hatalarımı söylerseniz sevinirim

Not: Resim koyamıyorum daha doğrusu bulamadım bu yüzden sizden özür dilerim...

• Bence sade kalmış.

Orijinalden alıntı: BetterNerfLuffy

Bence sade kalmış.

biliyorum sorulan soruları veya anlatmamı istedikleri şeyleri rehbere ekliyicem böyle daha iyi olur diye düşündüm
  • emeğe saygı ama bence çok boş hiç bir işe yaramıyacak birşey olmuş item build ve tank varsa yada yoksa karsındaki herolara karşı oynama şekli yapılması gereknlerle guncelleye bilirsin tabıkı benmkıde bır fikir
    eline sağlık :)

AlqoLik
  • quote:

Bence sade kalmış.

Katılıyorum, herkesin bildiği basit şeyler yazılmış

Orijinalden alıntı: erkz

emeğe saygı ama bence çok boş hiç bir işe yaramıyacak birşey olmuş item build ve tank varsa yada yoksa karsındaki herolara karşı oynama şekli yapılması gereknlerle guncelleye bilirsin tabıkı benmkıde bır fikir
    eline sağlık :)

bunlarla ilgili bişeyler eklerim rehbere teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Bence sade kalmış.

Katılıyorum, herkesin bildiği basit şeyler yazılmış

olabilir doğrudur ben öyle bir anda oturup sayfalarca yazılar yazamam bu yüzden farklı günlerde sizin önerilerinize göre sürekli eklemeler yaparak ilerliyicem
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni başlayanlar için yaz bari 1-2 ay oynayıp bunları bilmeyen bu oyunu daha da oynamasın zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sarposarp

guncelleyeceksen takip

güncelliyicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://forum.donanimhaber.com/m_62682609/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62682609

Orijinalden alıntı: grey_fox

gereksiz bi konu olmuş.içi bomboş.kaldıki böyle bir konu var daha önceden bir arkadaş açmıştı hem daha detaylı hem daha içerikli

http://forum.donanimhaber.com/m_62682609/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62682609

ben bulamamıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    main hero/lane:fizz/mid
  • Forumda şu rehber bölümü için oylama falan fena olmaz, beğenmedim açıkcası Graves, Ezreal, MF gibi herolara ignite tercih ediliyor.
    Kazze nin vardı sanırsam rehberi onunla kıyaslanamaz bile gerçi oda iyi değildi.

Orijinalden alıntı: Abyss

Forumda şu rehber bölümü için oylama falan fena olmaz, beğenmedim açıkcası Graves, Ezreal, MF gibi herolara ignite tercih ediliyor.
    Kazze nin vardı sanırsam rehberi onunla kıyaslanamaz bile gerçi oda iyi değildi.

Daha bitirmedim la onu ben hala geliştirmeye çalışıyorum. Yorumunu görünce cevap vermeden duramadım, neresi eksik, kusurlu merak ettim? Siz eleştirin, hatamı söyleyin ki ben de düzelteyim daha düzgün bir rehber çıksın ortaya, her şeyi mükemmel yazamam ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.