Bildirim
JAVA'DAONLINE IS IMKANI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bu soru biraz turkce biliyorum edebiyatci veya turkce ogretmeni olma sansim nedir gibi birsey olmus. Bitirdigin okulu veya bu dillerle gelistirdigin projelerden bahsedebilirsen daha saglikli birseylef soyleyebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
şimdi açıkcası ben henüz lise öğrencisiyim ve programlama ile bir nevi hobi gibi ilgileniyorum. benim amacım çok büyük paralar kazanmak değil zaten. amacım küçük çaplı işlerle harçlığımı kazanmak diyebilirim. _____________________________ -
arkadaşlar soruma cevap verebilecek olan veya ufak tefek de olsa bir fikri olan yok mu? _____________________________ -
C ya da Java'yla ufak tefek iş yapıp para kazanamazsın. Harçlık niyetine para kazanmak istiyorsan eşin dostun tanıdığı vb. kişilerin ufak yerlerin web sitesini yapabilirsin bu şekilde belki para kazanabilirsin. -
BAŞKA FİKRİ OLAN YOK MU ??? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: numanf
BAŞKA FİKRİ OLAN YOK MU ???
Orta halli bilmek yetmiyor. + olarak online çalışmak diye birşey yok. Yani freelance çalışmaktan bahsediyorsun.. Bunun içinde gidip şirketle görüşüyorsun ben freelance ilanınızı gördüm. Şöyle şöyleyim. çalışmak istiyorum diyorsun.
İnternetten ilanlara baktıysan birkaç yıl tecrübeli ve ustaca kullanan eleman arıyorlar. Yani sana verecekleri proje basit şeyler olmayak sanıyorum._____________________________
-
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 13:43:27 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X