Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
102.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Formel

Orta dünyayı tekrar görmek güzeldi.O havayı solumak süper gerçekten. Ama film vasattı. 3 saat boyunca akılda kalıcı hiçbir sahne yok. Yer yer çok sıkıldığım anlar oldu. Tam kapışma izleyeceğim derken film bitti haliyle. Doyurucu olmadı . İlk hobbit filmi daha iyiydi. Keşke 3leme yerine 2 film yapsalardı. Herşey son bölüme kaldı :(

Alıntıları Göster
    film güzeldi ama beklentilerimi karşılamadı.

Arkadaşlar ben hobbit kitabını okumuştum ama 4-5 sene oluyor herhalde tam hatırlamıyorum.Kitabın sonlarında beş ordu savaşı denen büyük bir savaş olmuyormuydu.Son filmde uzun ve etkili bir şekilde işlemişlerdir inşallah. :)

• iptal55 kullanıcısına yanıt
    Aralıkta kesin :((
  • Arkadaşlar 2 seçenek var avşarlar ve prestige sinemaları orijinal dil avşarlarda vardır değil mi diğeri dublaj gibime geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler vermeden filmin iyimi kotumu oldugunu soyleyebilecek var mi ? Ina gore ya sinemada ya da evde tv den izleyecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

Arkadaşlar 2 seçenek var avşarlar ve prestige sinemaları orijinal dil avşarlarda vardır değil mi diğeri dublaj gibime geliyor
    yabancı forumlardaki söylentilere göre thrain sahnesini pj amcamız çıkarıp azog sahnesini yapmış...dikkat ederseniz ztn dol guldur'da dolanırken tam thrain'nin atlayacağı tepe açısına geliyor kamera sonra çat diye azog çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

yabancı forumlardaki söylentilere göre thrain sahnesini pj amcamız çıkarıp azog sahnesini yapmış...dikkat ederseniz ztn dol guldur'da dolanırken tam thrain'nin atlayacağı tepe açısına geliyor kamera sonra çat diye azog çıkıyor

Alıntıları Göster
    Dün imax izledim istinye de. Tekrar o görüntüye aşık oldum, bundan sonra hiç bir sinema kesmiyor adamı, o salonun ferahlığı, seslerin kaliteliği, görüntünün akışı çok iyiydi. Tabi filmden çıkıp benim gibi normalde legolas yok çoğu şeyi değiştirmişler diyenlerde oldu. Bir de kitabı okumayıp çok beğenenlerde. Ama imax'in keyfi başka.

• quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

çıkardığını sanmam herşey nisan ayında belli olucak/Şimdi blu-ray sitesinden baktım 31 Aralıkta Almanyada blu-ray olarak çıkıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordOfKing09 -- 22 Aralık 2013; 12:28:47 >
  • Şu havada 2 avm dolaştım 2 si de dublaj avşarlar sinemasından beklemezdim
    Intikamımı paltonun cebinden cips çerez sokarak alacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şu havada 2 avm dolaştım 2 si de dublaj avşarlar sinemasından beklemezdim
    Dün sinemada izledim.Birincisi çok beğenmiştim.Bunu da çok beğendim.Aksiyon süper.Ortamlara hayranım.
    Yani tavsiye ederim.

Hele cücelerin fıçılara binip nehirde orklardan kaçtıkları sahne süperdi.

Artık her şey 3. filme kaldı.Onu da sabırsızlıkla bekliyeceğiz artık.

Adamım Legolas
     The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5

• Istinye park imax te gnctrkcll kampanyasi var mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Spoiler vermeden filmin iyimi kotumu oldugunu soyleyebilecek var mi ? Ina gore ya sinemada ya da evde tv den izleyecem

Bu filmi sinema da izlemeyeceksin de hangi filmi izleyecen.
  • quote:

Ben altyaziyimi okuyacam filmi mi izleyecem yeeaaa diyen tayfa yuzunden boyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Ben altyaziyimi okuyacam filmi mi izleyecem yeeaaa diyen tayfa yuzunden boyle

Alıntıları Göster
    Yeni zellanda hava yolları uçaklarında hobbit reklamını yapmış.Bu da anlaşma maddelerinden biri sanırım.

Ilgili resimler.

• http://youtu.be/2vA8tSkE5sI

Bu kalite fragmana özel mi? Ben daha önce 70 GB civarında indirmiştim sanki o bu kadar kaliteli değil gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

http://youtu.be/2vA8tSkE5sI

Bu kalite fragmana özel mi? Ben daha önce 70 GB civarında indirmiştim sanki o bu kadar kaliteli değil gibi.
    Kitaptan spoiler
    Ejderhanın ölümü ve goblin savaşı 3.filme kaldı. Tarihi belli mi son filmin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-978DD658B -- 23 Aralık 2013; 1:03:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-978DD658B

Kitaptan spoiler
    Ejderhanın ölümü ve goblin savaşı 3.filme kaldı. Tarihi belli mi son filmin?

Alıntıları Göster
    Kitap hakkında spoiler vericekseniz lütfen belirtin,kaç kere daha söylenmesi gerekiyor anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big-Long-Pink-Strong

Kitap hakkında spoiler vericekseniz lütfen belirtin,kaç kere daha söylenmesi gerekiyor anlamıyorum.

Alıntıları Göster
    Afedersiniz hocam görmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRAMBORLEG

Afedersiniz hocam görmemiştim.

Kitapta Saron ile ilgili bilgi var mı ? Yoksa yönetmenin kendi kattığı durumlar mıydı filmdeki enstantaneler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Cuma günü Torium'da 3D olarak izledim.Önden 3.sıradaydım.Yakından izlememin etkisiyle filmin içinde hissettim kendimi.Üstüme doğru uçan arılar,Tauriel'in güzelliği,nehirden kaçış sahnesi gibi sahneleri sanki canlı yaşamış gibiyim.Görsellik olarak mükemmel bir film olmuş.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dikkat ettiniz mi dublajda Gandalf'ın sesi yine değişmişti Hobbit 1 de farklıydı bunda farklı geldi, Lotr serisinde Laz ziyanın sesi etkileyiciydi adam vefat etti şimdi yerine geçenlerin sesi hiç karizmatik gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanbilisim -- 24 Aralık 2013; 20:04:00 >

• Ankamall da imax bozuk mu seans yok gunlerdir

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.