Bildirim
Culio'nun gitmesini değerlendirelim (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: özcan35
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcan709
quote:
Orijinalden alıntı: spy007
quote:
quote:
quote:
Burak, Hamit, Baros, Necati, Yekta, Riera, Engin... Topun agzında olması gerekenler bu oyunculardır.Sen Arda gitti diye adamı yolladıgına pişman olup gerı cagırıyorsun, sonra üstüne bide farklı takıma kiralıyorsun,
yazık adama 2 yılı harcandı enginden daha iyi takım oyuncusudur en azından
İşte Donanımhaber Spor Bölümü'nün hali..
Burak ın trabzonda yakaladıgı basarıyı GS de yasamasına ıhtimal vermıyorum.Amacın kapak atmaya calısmak degıl kendı yorumlarını acıklamak olsa daha ıyı olurdu.
Burak bence iyi bır oyuncu değil gecen yıl 40 gole yakın fılan atmıs umrumda degıl cunku oyunundan bellıdır bı adamın ne oldugu.Her mac 10 pozısyonun 6 sında 7 sınde ofsaytta kalıyor kacırdıgı gollerı bılıyoruz dünkü maçta bile bile izlediysen görmüşsündür ama umarım haksız cıkarım ve başarılı olur benı mahcup eder önemli olan GS nin başarısı
Hocam tamam aynı başarıyı yakalar yakalayamaz o tartışılır da Burak ve Hamit ne diye topun ağzında olsun ki? 3-4 maçta iyi oynamadılar gönderelim mi adamları yani?
Hocam 4 5 maç ta değil Hamit in oynayacagı yer ya orta sahadır yada sağ bek, bu adamın sağ acık oynama sansı yok oyle bı calım, adam eksıltme vs kabılıyetı yok bu durumda eboue yi kesebilir mi? hayır. selcuk ve melo yu kesebılır mı ? hayır. e bu adamı yalnızca topa ıyı vurdugu ıcın mı almıs oluyoruz tamam belkı profesyonel tecrubelı bır oyuncu ama bence gereksız bır transfer oldu, Umut ve Elmander ıkılısının arkasında Burak ın olması da alternatıf tabiki ama culio gıbı bı oyuncu gozden cıkarılmısken bılmıyorum bu oyuncuların takıma katılması ne kadar dogru.Şampıyonlar lıgıne gıdecegımız ıcın genıs bı kadroya ıhtıyac var tabıkı ama yabancı sayısını eksıltme konusunda Baros ve Riera dan önce Culıo nun bıletını kesmek ne kadar akıllıca tartısılır...
Yav kardeşim sana cevap bile vermekten utanıyorum. Ya türkçeyi yanlış kullanıyorsun ya ben yanlış anlıyorum.
Burak ve Hamit topun ağzında olması gereken oyuncular yazmışsın. Yani gönderilmesi gereken oyuncular manası çıkarıyorum ben bundan. Ulan adamlar zaten yeni geldi , 2 resmi maça çıkmadı nereye gönderyon , hangi kafayla gönderyon bana bunu açıkla yaa. Oyuncuları beğenmessin ayrı konu. O kadar paralar verip aldığımız oyuncuları resmi maça çıkartmadan gönderelim diyorsun. Hala haklı çıkmaya çalışyon birde. Gerçi sen yine kafana göre birşeyler yazarsın şimdi boş boş. Neyse takıl sen.
bu kırmızıyla yazılanlardan anlamanı beklerdım bu oyuncuları begenmedıgımı ama zor olmus senın ıcın neyse ayrı bi mesele oluyor senın deyımınle
bu adamların 3 4 mac oynadıktan sonra alınmıs olmalarının hata oldugunu dusunuyorum gereksız transferler oldu bence haklı yada haksız bana katılacaklar da vardır bana karsı cıkacak olanlar da o yuzden sana düşmedi haklılıgımı ölçmek
''ulan'' üslübuna dıkkat edersen sevınırım ıyı aksamlar...
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: spy007
quote:
quote:
quote:
Burak, Hamit, Baros, Necati, Yekta, Riera, Engin... Topun agzında olması gerekenler bu oyunculardır.Sen Arda gitti diye adamı yolladıgına pişman olup gerı cagırıyorsun, sonra üstüne bide farklı takıma kiralıyorsun,
Burak ın trabzonda yakaladıgı basarıyı GS de yasamasına ıhtimal vermıyorum.Amacın kapak atmaya calısmak degıl kendı yorumlarını acıklamak olsa daha ıyı olurdu.
Burak bence iyi bır oyuncu değil gecen yıl 40 gole yakın fılan atmıs umrumda degıl cunku oyunundan bellıdır bı adamın ne oldugu.Her mac 10 pozısyonun 6 sında 7 sınde ofsaytta kalıyor kacırdıgı gollerı bılıyoruz dünkü maçta bile bile izlediysen görmüşsündür ama umarım haksız cıkarım ve başarılı olur benı mahcup eder önemli olan GS nin başarısı
Hocam tamam aynı başarıyı yakalar yakalayamaz o tartışılır da Burak ve Hamit ne diye topun ağzında olsun ki? 3-4 maçta iyi oynamadılar gönderelim mi adamları yani?
Hocam 4 5 maç ta değil Hamit in oynayacagı yer ya orta sahadır yada sağ bek, bu adamın sağ acık oynama sansı yok oyle bı calım, adam eksıltme vs kabılıyetı yok bu durumda eboue yi kesebilir mi? hayır. selcuk ve melo yu kesebılır mı ? hayır. e bu adamı yalnızca topa ıyı vurdugu ıcın mı almıs oluyoruz tamam belkı profesyonel tecrubelı bır oyuncu ama bence gereksız bır transfer oldu, Umut ve Elmander ıkılısının arkasında Burak ın olması da alternatıf tabiki ama culio gıbı bı oyuncu gozden cıkarılmısken bılmıyorum bu oyuncuların takıma katılması ne kadar dogru.Şampıyonlar lıgıne gıdecegımız ıcın genıs bı kadroya ıhtıyac var tabıkı ama yabancı sayısını eksıltme konusunda Baros ve Riera dan önce Culıo nun bıletını kesmek ne kadar akıllıca tartısılır...
Yav kardeşim sana cevap bile vermekten utanıyorum. Ya türkçeyi yanlış kullanıyorsun ya ben yanlış anlıyorum.
Burak ve Hamit topun ağzında olması gereken oyuncular yazmışsın. Yani gönderilmesi gereken oyuncular manası çıkarıyorum ben bundan. Ulan adamlar zaten yeni geldi , 2 resmi maça çıkmadı nereye gönderyon , hangi kafayla gönderyon bana bunu açıkla yaa. Oyuncuları beğenmessin ayrı konu. O kadar paralar verip aldığımız oyuncuları resmi maça çıkartmadan gönderelim diyorsun. Hala haklı çıkmaya çalışyon birde. Gerçi sen yine kafana göre birşeyler yazarsın şimdi boş boş. Neyse takıl sen.
bu adamların 3 4 mac oynadıktan sonra alınmıs olmalarının hata oldugunu dusunuyorum gereksız transferler oldu bence haklı yada haksız bana katılacaklar da vardır bana karsı cıkacak olanlar da o yuzden sana düşmedi haklılıgımı ölçmek
''ulan'' üslübuna dıkkat edersen sevınırım ıyı aksamlar...
Edit:yazılanlardan anlamanı beklerdım bu oyuncuları begenmedıgımı ama zor olmus senın ıcın neyse ayrı bi mesele oluyor senın deyımınle
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
kurtulduk sonunda 3.sınıf romanyalı topçudan
Romanya ?_____________________________
Evet... Rapid maçıyla başladık, bugünlere geldik... Ve dedik ki, arkadaş, biz bu işin sonuna kadar gideriz. Gidersiniz. Allah'a şükürler olsun, bugüne kadar aslanlar gibi bir periyod çizdiniz. Bugün 17 mi, 18 mi? (17 cevabı üzerine devamen) 17. Avrupa maçımıza çıkıyoruz. Ve bunun adı da final! Yine söyliyorum Kazanıcaksınız ! Kazanmak için uğraşıcaksınız...Ama Netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep kazandınız! Hep şampiyonsunuz ! Ve öyle kalacaksınız! (Bağırarak) ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN! -
quote:
quote:
[size=5]Burak, Hamit, Baros, Necati, Yekta, Riera, Engin... Topun agzında olması gerekenler bu oyunculardır.Sen Arda gitti diye adamı yolladıgına pişman olup gerı cagırıyorsun, sonra üstüne bide farklı takıma kiralıyorsun,
Şimdi deme ki 1 maçla birşey belli olmaz söyle bakalım Burak ve Hamit ne yaptı, ne yapıyor Forumdonanımın spor bölümünün halınden sorumlu arkadaş ?_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
[size=5]Burak, Hamit, Baros, Necati, Yekta, Riera, Engin... Topun agzında olması gerekenler bu oyunculardır.Sen Arda gitti diye adamı yolladıgına pişman olup gerı cagırıyorsun, sonra üstüne bide farklı takıma kiralıyorsun,
Şimdi deme ki 1 maçla birşey belli olmaz söyle bakalım Burak ve Hamit ne yaptı, ne yapıyor Forumdonanımın spor bölümünün halınden sorumlu arkadaş ?
Konuyu hortlatmak icin yanlis zaman secmissin. Kendini rezil etmek icin bir de bu konuyu mu sakladin? Allah bilir dediklerin ciksin diye Burak ve Hamit'in kotu oynamamasi icin dua da ediyorsundur._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: «WhiSKy»
quote:
quote:
quote:
Şimdi deme ki 1 maçla birşey belli olmaz söyle bakalım Burak ve Hamit ne yaptı, ne yapıyor Forumdonanımın spor bölümünün halınden sorumlu arkadaş ?
Konuyu hortlatmak icin yanlis zaman secmissin. Kendini rezil etmek icin bir de bu konuyu mu sakladin? Allah bilir dediklerin ciksin diye Burak ve Hamit'in kotu oynamamasi icin dua da ediyorsundur.
Allah bilir dediklerin ciksin diye Burak ve Hamit'in kotu oynamasi icin dua da ediyorsundur._____________________________
-
Culio neden gönderildi diye bende cok söylendim ama kalsada degisen durum olmiyacakti. Melo konusu sorunlu oldugu icin geri istendi sonrasinda hem Melo ve hemde Amrabat gelince vaz gecildi.
Zaten Culiop bana göre orta sahayi 3 kisi oynadigin maclarda 2 yönlü fayda verebilecek birisiydi o sistemde Gs oynatilmiyor Kayseriden yeni alinan cocuk, Yekta, Emrenin o bölgeye ardimci gibi oynatilmasi gibi imkanlar var ama bu sistemden Terimin ben vazgececigini sanmiyorum. Bu durumdada Culio kalmis olsa bile oynazilmiyacakti zaten. O yüzden tartismak gereksiz. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Konuyu hortlatmak icin yanlis zaman secmissin. Kendini rezil etmek icin bir de bu konuyu mu sakladin? Allah bilir dediklerin ciksin diye Burak ve Hamit'in kotu oynamamasi icin dua da ediyorsundur.
Allah bilir dediklerin ciksin diye Burak ve Hamit'in kotu oynamasi icin dua da ediyorsundur.
Ya bırakın Allah aşkına kaç maç oldu Fatih Terim halen Hamit in hazır olacagını mı düşünüyor benden başka kımse görmuyor mu Hamit ile Burak ın vasattan daha kötü oynadıgını
kendımı nıye rezil edeyim benım düşüncem böyle ama görmeyen gözlerınız bir gün pişman ettirecek sizleri bu söyledıklerınızden dolayı, ben de fanatık Galatasaraylıyım ama görün biraz görün, Hamit daha kendını kaldıramıyor koşacak mecalı yok, Burak keza öyle bi insan 4 kere hava topuna kalkar bırınde topa vuramaz mı boş gecıyor hepsını , pas anlayışı berbat bı duvar pası yapamıyor daha görün artık bunları
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Allah bilir dediklerin ciksin diye Burak ve Hamit'in kotu oynamasi icin dua da ediyorsundur.
Ya bırakın Allah aşkına kaç maç oldu Fatih Terim halen Hamit in hazır olacagını mı düşünüyor benden başka kımse görmuyor mu Hamit ile Burak ın vasattan daha kötü oynadıgını
kendımı nıye rezil edeyim benım düşüncem böyle ama görmeyen gözlerınız bir gün pişman ettirecek sizleri bu söyledıklerınızden dolayı, ben de fanatık Galatasaraylıyım ama görün biraz görün, Hamit daha kendını kaldıramıyor koşacak mecalı yok, Burak keza öyle bi insan 4 kere hava topuna kalkar bırınde topa vuramaz mı boş gecıyor hepsını , pas anlayışı berbat bı duvar pası yapamıyor daha görün artık bunları
Arkadasim karsinda Sivasspor yok Manchaster var hatirlatirim. Hepsi gayet iyi oynadi, millet 6 tane yersiniz diye dalga geciyordu. Aslanlar gibi mucadele ettik, hakem penaltiyi verse yenebilirdikde. Sen bu adamlari elestirmek icin firsat kolluyorsun. Burak dedigin adam ligde 104dk. oynamis ve 2 gol 1 asist'i var daha ne olsun? Daha yeni yeni uzun sure forma sansi bulmaya basladi.
Biraz sabredin Allah askiya yapmayin yahu. Hamit'in formsuz oldugunu hepimiz biliyoruz onunda bir topu direkten disari cikti. Soyle bi 10 mac gecsin ondan sonra eksikleri hep beraber elestiririz. Sen bu yorumu daha lig baslamadan adamlari dogru duzgun izlemeden yazmissin. Simdi de kendini hakli gostermek icin konuyu hortlatiyorsun._____________________________
-
Arkadaş bu nasıl formdur anlamış değilim geleli 10 maç oldu zaten sen ciddi ciddi Hamit in sağ açık oynayabileceği düşüncesınde mısın ?
Burak anca bizim ligdekı takımlara sallar ''al da at'' olan golleri göreceğiz bakalım bı on mac sonra neler olacak inşallah haksız cıkarım yanıltırlar benı bak bunu da soyluyorum ama hıc ınanmıyorum oyle bırsey olacagına
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Villi Lapsi
Niye Culio yollandı onu anlayabilmiş değilim ben hala. Terim geçen sezon "Culio takımda olmalıdır" demişti, sonra ortalık baya karışmıştı ve hatta Orduspor, Culio'nun sözleşmesini feshetmişti. Bu kadar istenen adam niye gönderildi garip.
Evet Fatih Terim geçen sene ARDANIN GİDECEĞİNİ BİLSEYDİM YOLLAMAZDIM dedi. Culio'da sizin gibi anladı havalara girdi ordunun maçına çıkmadı oysa teknik direktörler sezon başı kendi felsefesine oyun sistemine uyacağını düşündüğü adamları kadroda tutar bazen hiç oynatamayacağını düşündüğü adamı bile tutabilir.Örnek Çağlar Birinci hakan balta'nın yedeği aslında Tomas Ujfalusi idi sakatlandı bir diğer alternatif sabri sağ Eboue solda oynayabilir diya planlandı ama Ujfalusi ve sabri sakatlanınca düşünülmeyen talibi olsa gönderilecek çağlar kadroya girdi.
Şampiyonlar liginde Culio yetersiz kalır anadolu takımlarında iş yapar._____________________________
-
Culio iyi bir rotasyon oyuncusu olabilirdi ama kendisi daha fazla maç oynamak için takımdan ayrılmak istedi, kararına saygı duymak lazım. _____________________________ -
Culio Galatasaray'ın oyuncusu olamaz. Ama Riera oluyorsa Culio 11 oyuncusu bile olurdu.. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki