Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.005
Cevap
18
Favori
71.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Takip numarası temin edememisler bi hata olmuş galiba bana aatılan mailde ;

Takip numarası oluşmadığı için isminiz ile ve gönderici Eloy Elektronik OverGame olarak kontrol sağlayabilirsiniz.

Nasıl kontrol edicem mng sitesinde sadece takip no ile kontrol var.

Size en yakın şubeden yada genel merkezden isim ile bilgi alabilirsiniz
  • quote:

Şuan kargoda yazıyor iyide bi takip numarası vermiyorlarmi

bana mail geldi siparişiniz kargoya verilmiştir mng kargonun sistemlerinde aksama olduğu için takip numarası yazmıyormuş ama isim soyisimden sorgulama yaptırabilirsin, bugün çıkış yapılan kargolar zaten yarın elinde olur akabinde ben iş yerinin adresini verdim yarın mng yarım gün çalıştığı için dağıtım erken biter ve eve teslimat pazartesiye kalabilir sen şubeden kimliğinle birlikte gidip alabilirsin.
  • güncelleme geldi oyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

güncelleme geldi oyuna

Boyutu ne kadar hocam birde ne sağlıyor güncelleme?

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

güncelleme geldi oyuna

Boyutu ne kadar hocam birde ne sağlıyor güncelleme?

46mb. ben indirdim ama oyundan çıkmamak için daha kurmadım.

• quote:

güncelleme geldi oyuna

güncelleme içeriği ile ilgili bilgi varmı? bide kaç boyut nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

quote:

güncelleme geldi oyuna

performans iyileştirme heralde 46mblık büyük değişiklik olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

quote:

güncelleme geldi oyuna

46.08MB miş.

• Mail attim adamlar cdvap verdi hizmet harika asla vazgeçmem artık overgame den.
    Aynen yarın subedende alabilecegim belki dagitima bile cikip ogleden önce elime ulasabileceginide soylediler.Takip numarasi varış subeye ulaşınca ellerine geciyormus o yuzden bi soryn olmuş bugün.

Neyse demekki neymis D&R out OverGame in

• quote:

Mail attim adamlar cdvap verdi hizmet harika asla vazgeçmem artık overgame den.
    Aynen yarın subedende alabilecegim belki dagitima bile cikip ogleden önce elime ulasabileceginide soylediler.Takip numarasi varış subeye ulaşınca ellerine geciyormus o yuzden bi soryn olmuş bugün.

İlk güncelleme detayları:

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 28 Ağustos 2015; 19:06:27 >

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle mail geldi evet, fakat paranız yattı diye bir mail almadım çarşambaya kaldı sanırım ):

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme sadece bir bugu fixlemis performansta hiçbir fark yok.

• tamehliyetsiz kullanıcısına yanıt
    Ben sabah 9 da iptal ettim.Belkide gunluk limitleri vardir iptal limiti ondan sizinki gecikmis olabilir.Bosver D&R siparisin dursa haftaya cumaya belki eline geccekti bence ulkemize gelecek ikinci sevkiyati bekliyorlar.PlayStation 4 isine dondu bu oyunun tedarigi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

Güncelleme sadece bir bugu fixlemis performansta hiçbir fark yok.
    Oyun çok çok çok güzel. Hayvanlar gibi grafik dönüyor oyunda. Tam bir görsel şölen var. Gidişat çok iyi. Böyle oyun türlerine hastayım zaten. Türkçe olması güzel ama altyazı küçücük bu bir eksi. Bir de ses formatı hiç hiç iyi değil böyle bir oyuna yakışmıyor. Bir kere oyun native 5.1 desteklemiyor. Desteklese bile surround kanallarından gelen ses çok az. Linear PCM'de oynamadığım ilk oyun oldu bu AVR ile. 5 Channel Stereo yapmak zorunda kaldım, sanal surround oldu ama en azından doldurabildim kanalları dolu dolu. Çok çok büyük bir eksi olmuş bu. Böyle bir oyunun ses konusunda inanılmaz zayıf kalması hiç yakışmamış. Belki güncellemeyle düzelir mi? Bilemiyorum, sanmıyorum.

Bunların dışında enfes bir oyun olmuş. Ortalarına geldim. Çok bomba şeyler dönüyor. İşte böyle oyunlar bollaşsın ya, The Order, bu, Heavy Rain vs. her tarafımız bu oyunlarla dolsun istiyorum. Salak saçma open world oyunlardan bıktım ben. Ota püsüre open world. Kusacam artık ya. Fifa'yı da open world yapsınlar en iyisi.

Bunun gibi sinematik oyunların bol bol gelmesi dileğiyle...

• quote:

Mail attim adamlar cdvap verdi hizmet harika asla vazgeçmem artık overgame den.

Bundan sonrası için kesinlikle bende aynı kafadayım müşteri hizmetleri bile bi sorun düşürüp iptal işlemini yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Overgame sitesindeki oyunda TR dil var değilmi? PSN saolsun hata veriyor alamıyorum 2 gündür oyunu burdan alalım bari yarın gider kargodan alırım zaten.

@Source @Kazumatr

Evet Türkçe.

Bu arada oyunun Frame sorununu birçok oyuncu tartışıyor gerçekten konsola özel bir oyunda nasıl böyle bir sorun var anlamak güç.

Frame değeri bu oyunda çok önemli olmadığından, grafiklere yüklenmeyi tercih etmişlerdir.

Tabii 20'ye kadar düşmesi iyi olmamış.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Sabah erken aradim ben hemen baglandim 30 saniye surmedi iptal islemi siz yarin bidaha arayin iptal edip overgame den alin magazadan da alinabilir yakinsaniz.
  • quote:

Sabah erken aradim ben hemen baglandim 30 saniye surmedi iptal islemi siz yarin bidaha arayin iptal edip overgame den alin magazadan da alinabilir yakinsaniz.

Maalasef hocam gene internetten sipariş geçerim artık, hele bi şu d&r'dan bi kurtulayımda.
  • Arkadaşlar oyun D&r lara geldi mi?

• Freekmichael F kullanıcısına yanıt
    D&R bosuna beklemeyin bes para etmez.Overgame den siparis verin ayni gun 4 e kadar olan siparis ogun kargolaniyor ustelik 179 lira overgame kart ile.Kartta ucretsiz.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.