Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.005
Cevap
18
Favori
71.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Sony ex lerine para vermiyorum hepsi bana Sony den beleş geliyor ;)

utanmıyor musun oynarken?

gerçi senin gibi bir canlıda utanma duygusu var mıdır acaba o da muamma
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

Alıntıları Göster
    arkadşalar işe geldiğim için makineyi dinlenmede bıraktım otomatik indirme açık acaba oyunu indirmeye başlar mı dinlenme modundayken daha önce tecrübe etmiş var mı ?

• bilalakman kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde bıraktım otomatik indirmeyi tiklediysen bildiğim kadarıyla önindirmeye açıldığında download başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: madbatu26

Bende aynı şekilde bıraktım otomatik indirmeyi tiklediysen bildiğim kadarıyla önindirmeye açıldığında download başlıyor
    Endonezya PSN'de 102 TL.
  • D&r'dan ön siparişi geçtim, umarım haftasonuna kadar istanbul içine ulaştırabilirler. Oyundan tek beklentim gerilmek, onu yerine getirirse benim için mükemmel bir oyun olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Endonezya PSN'de 102 TL.

Alıntıları Göster
    13 saat kaldi hala indirmeye baslamadi sanki psn in altyapisi cok iyi 16 mbit internetin tamamini kullanamiyor ustune bir desaaatler kala on yuklemeye aciyorlar her onb sipariste ayni rezillik biktim artik
  • quote:

quote:

quote:

Ne utanacam la sizin dandik ex lerinize mi kaldım hiçbirini bitirmeye bile midem kaldırmadı. Bir tane bile kaliteli ex oyununuz çıkmadı konsol çıktığından beri. PS4 pişmanlıktır!

La bu EKİSBAKIZ'ın kutusundan ne çıkıyor da içiyorsunuz yaaa..

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Turkiyeden ilk inceleme

http://fragtist.com/konsol/el-konsolo/until-dawn-incelemesi/
    OverGame'dan alanlara bugün kargo yapılacakmış arkadaşlar.
  • quote:

quote:

quote:

Ne utanacam la sizin dandik ex lerinize mi kaldım hiçbirini bitirmeye bile midem kaldırmadı. Bir tane bile kaliteli ex oyununuz çıkmadı konsol çıktığından beri. PS4 pişmanlıktır!

bloodborne oynamadın mı sen?

• Orası çok belli ciğercinin önündeki kedi gibisin.. Belli ki xboxta hayat yok orada oyun oynayacağın vakti burada bize sataşarak değerlendiriyosun :))
  • Ne PS4 ne Xbox One pişmanlık değildir. Konsol exclusive'ine göre alınır. PS4'ün exclusive'leri sana hitap ediyorsa PS4, Xbox One'un exclusive'leri hitap ediyorsa Xbox One alacaksın. İki konsolun da güzel oyunları var. PS4'te Bloodborne, İnfamous, Everbody's Gone The Rapture, The Order 1886 falan var. Xbox One'da Sunset Overdrive, Ryse, Forza gibi güzel oyunlar var. Bende yakın zamanda Xbox One alacağım PS4'ün yanına. Ama bu zamana kadar PS4'le oldum ve kesinlikle PS4 pişmanlık değildir ama dediğim gibi PS4 exclusive'leri sana hitap etmiyorsa Xbox One'da oyun oyna ve buraya gelip PS4'ü kötüleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgsfanboy -- 25 Ağustos 2015; 11:30:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Ne PS4 ne Xbox One pişmanlık değildir. Konsol exclusive'ine göre alınır. PS4'ün exclusive'leri sana hitap ediyorsa PS4, Xbox One'un exclusive'leri hitap ediyorsa Xbox One alacaksın. İki konsolun da güzel oyunları var. PS4'te Bloodborne, İnfamous, Everbody's Gone The Rapture, The Order 1886 falan var. Xbox One'da Sunset Overdrive, Ryse, Forza gibi güzel oyunlar var. Bende yakın zamanda Xbox One alacağım PS4'ün yanına. Ama bu zamana kadar PS4'le oldum ve kesinlikle PS4 pişmanlık değildir ama dediğim gibi PS4 exclusive'leri sana hitap etmiyorsa Xbox One'da oyun oyna ve buraya gelip PS4'ü kötüleme.
    http://www.twitch.tv/sodapoppin

Sodapoppin oynuyor. Şu saatte tırsıyorum izlerken.

Ben oyunu çok beğendim. PS4 ü olan arkadaşlar kesinlikle alsın. Xbox sahibi olduğum için anca izlemekle yetineceğim

• Oyunun extended edition sürümünde extra ne gibi özellikler var?

• Oyun endo psn'de 100 TL , kafayı yeme gelde bu tr psn denilen soyguncuda 190 TL Türkçe dil var diye 2 kat fiyat farkı olmaz.Avrupa psn'den almayı deneyecem yoksa almıyorum türkçe falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 25 Ağustos 2015; 11:59:50 >
  • Bi bloodborne nun verdiği zevk tüm xbox exc. lerinin ( şu ana kadar çıkmış) verdiği zevkten fazladır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Oyun endo psn'de 100 TL , kafayı yeme gelde bu tr psn denilen soyguncuda 190 TL Türkçe dil var diye 2 kat fiyat farkı olmaz.Avrupa psn'den almayı deneyecem yoksa almıyorum türkçe falan

Avrupa psnlerde pahalı be kardeşim. Hangisinden alacaksın? Bi Rusya uygundur ama onda da Türkçe dil desteği yok muhtemelen. Tr ile Rusyada satılan oyunların kodları farklı çünkü.

• 11 saat kaldı Hala ön indirmeye açılmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Oyun endo psn'de 100 TL , kafayı yeme gelde bu tr psn denilen soyguncuda 190 TL Türkçe dil var diye 2 kat fiyat farkı olmaz.Avrupa psn'den almayı deneyecem yoksa almıyorum türkçe falan
    Bu arada 23 Studios'a Türkçe çalışmaları için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 25 Ağustos 2015; 13:01:08 >
  • In Nox kullanıcısına yanıt
    wow da feral combat oynayan sapık değilmi bu ? NE kadar çok vakıtlerı var bunların :)
  • yazaryonetmen Y kullanıcısına yanıt
    Extended'da Matt ve Emily karakterlerini yöneteceğimiz ekstra bir bölüm olacak hocam,dijital alanlara da bu bölüm gelecek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 25 Ağustos 2015; 13:14:54 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.