Şimdi Ara

Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizden küçük bir ricada bulunucam bir abimiz ıphone için alarmlı not defteri istiyor yani bir not yazıcak tarihi gelince alrm çalıcak ıphone i.in böyle bir uygulama bilen varsa lütfen tam adını verebilirmi rica ediyorum saygılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de başlık klişe "acil yardım" olmasın. Her sorunu olan acil yardım yazarsa kimin ne sorduğunu nereden bilebiliriz? Ayrıca forum kurallarında düzgün başlık açmak geçer. Çoğu kişi acil yardım yazan başlıklara girmez bile.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capturemrah

Alarm uygulamasi zaten bunu yapiyor ki. Alarmi kurup etiket olarak istedigi notu yazsin yeter.

konu kilit.

Orijinalden alıntı: myfranco

Bir de başlık klişe "acil yardım" olmasın. Her sorunu olan acil yardım yazarsa kimin ne sorduğunu nereden bilebiliriz? Ayrıca forum kurallarında düzgün başlık açmak geçer. Çoğu kişi acil yardım yazan başlıklara girmez bile.

Bunu yazmak için girmiştim
    Hatta baska bir konudada yazmak için girdiğimde yine yazacağımı yazdığını gördüm
    Hayirdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    (((acil yardım)))
    20 yıl önce açıldı
    Çok acil yardım !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.