Bildirim
PHOTOSHOP PROGRAMLARI HAKKINDA

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
tabiki, önce o ünlünün başka biriyle çekilmiş fotoğrafını bulup kendi yüzünü yerleştirip renk ayarlarını yapıcaksın. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Prinergy
tabiki, önce o ünlünün başka biriyle çekilmiş fotoğrafını bulup kendi yüzünü yerleştirip renk ayarlarını yapıcaksın.
daha bir resimden yazıyı bile kaldıramıyorum hocam :( sanırım yapamam_____________________________ -
sitelerde photoshop dersleri var ister videolu ister pdf vs. bunlara baklamısn. öğrenmn zaman alacak olsada ileride iyiki öğrenmişim dersin mutlaka. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: minem0syne
sitelerde photoshop dersleri var ister videolu ister pdf vs. bunlara baklamısn. öğrenmn zaman alacak olsada ileride iyiki öğrenmişim dersin mutlaka.
teşekkür ederim hocam fakat resimden yazıyı kaldırma videolarına bakıyorum. söyleneni yapıyorum ama benim yaptığımda resim bozuluyor :(_____________________________ -
profesyonel bir düzenleme ile evet. paint gibi değil yani _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X