Şimdi Ara

Acronis True Image 9.0 (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
6
Favori
386.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Orjinalden alıntı: ettu

SeRo-34
    Geri yüklemeyi boot cd'si ile mi yoksa bilgisayar açıkken Acroniste restore'yi çalıştırıp bilgisayarı yeniden başlatıp Restore'yi tıkladığında mı hata mesajını alıyorsun?
    Şayet Restore'yi boot cd'si olmadan yapıyorsan hata verebilir. Ana kartaki uyumsuzluktan Restore çalışmayabilir. Bir de boot cd'si ile dene.

denedim olmadı ne yazıkki

ben nasıl kullanacağım bu programı ya

Alıntıları Göster
    Sevgili ettu , üstte yazmış olduğum (2 mesaj yukarı) soruma cevap verebilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

Sevgili ettu , üstte yazmış olduğum (2 mesaj yukarı) soruma cevap verebilirmisin

Alıntıları Göster
    sistemi geri getirmek istediğimde böyle bir hata veriyor. yardımcı olabilirmisiniz?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

Fikrin süper. Aynen uygulayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

sistemi geri getirmek istediğimde böyle bir hata veriyor. yardımcı olabilirmisiniz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

Sanırım geri yüklemeyi bilgisayarın açıkken yapıyorsun. Ve program sana Reboot tıklayarak makinanı kapatıp açmanı istiyor. Bunu yapmana rağmen geri yükleme başarısızlıkla bitiyorsa restore işlemini boot cd'sini bilgisayarına takıp cd'den başlatarak dene. Aldığın imaj sağlam ve doğru imaj dosyasını seçiyorsan en fazla 15 dakikada geri yüklemenin başarılı bir şekilde bitmesi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ettu

quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

Sanırım geri yüklemeyi bilgisayarın açıkken yapıyorsun. Ve program sana Reboot tıklayarak makinanı kapatıp açmanı istiyor. Bunu yapmana rağmen geri yükleme başarısızlıkla bitiyorsa restore işlemini boot cd'sini bilgisayarına takıp cd'den başlatarak dene. Aldığın imaj sağlam ve doğru imaj dosyasını seçiyorsan en fazla 15 dakikada geri yüklemenin başarılı bir şekilde bitmesi gerekir.

Alıntıları Göster
    Eyvallah ettu, bilgi paylaşımın için sağol.

• quote:

Eyvallah ettu, bilgi paylaşımın için sağol.

Alıntıları Göster
    @ettu sağol. sorunu hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

İlk mesajıma ekledim linki

Alıntıları Göster
    çok güzel tşklr
  • quote:

Orijinalden alıntı: jussty

çok güzel tşklr

Alıntıları Göster
    Beyler Acronis'in 10 sürümündeki hatalar giderildi mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: postbit_legacy

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: postbit_legacy

bence hiç uğraşmayıp 11 sürümüne geçmek en mantıklısı..sadece boot cd yapılcaksa sistemin dil ayarını ing. çevirip rest. sonra yazmak gerekiyor hepsi bu..
    ben ilk kez denedim hiç zorlanmadan kullandım ve çok memnunum...

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

quote:

Orjinalden alıntı: postbit_legacy

bence hiç uğraşmayıp 11 sürümüne geçmek en mantıklısı..sadece boot cd yapılcaksa sistemin dil ayarını ing. çevirip rest. sonra yazmak gerekiyor hepsi bu..
    ben ilk kez denedim hiç zorlanmadan kullandım ve çok memnunum...

Alıntıları Göster
    ben sürüm 11 de boot cd si oluşturamadım acaba deneme sürümü oldugundan dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: warcraftx

Alıntıları Göster
    acronis true image ile nasıl hdd clone yapılır acaba yardım edebilirmisiniz? Ben yapıyorum ama olmuyor. Şöyleki ilk hdd de (80gb lik) bölümler 21, 19 40 2. hdd 80 gb ve boş. Source olarak 1. hdd yi dest olarak 2. hdd yi seçiyorum. Automatic yapiyorum, reboot gerekli diyor, rebootluyorum 2-3 reboottan sonra windows açılıyor ama 2. hdd ye hiçbir bilgi kopyalanmamış. Lütfen yardım edin arkadaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: warcraftx

Alıntıları Göster
    Acronisin 10.0 sürümünde (tam sürümden bahsediyorum) sorun yok ki? Kim çıkarıyor bunları?
    Ayrıca 10.0 ile 11.0 arasında da görsel anlamında biraz fark var. Diğer bütün ikonlar özellikler filan hepsi aynı.
    Boot cd'si oluşturmak isteyen warcraftx tam sürüm edinmelisin. Yoksa sorunalr yaşayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

quote:

Orjinalden alıntı: HastaFenerl1

selam arkadaşlar öncelikle konuyu açan ve geliştiren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.fakat benim aklıma birşey takıldı.diyelim benim c bölümünde driverlar gerekli programların yanı sıra belgelerim de var müzik resim video gibi.ben şimdi c bölümünün imageını alınca onları da almış oluyor muyum yoksa o sadece bölümü mü geri döndürüyor.bir de eğer bu dosyaları alırsa 70gba yakın veri var sadece belge o zaman nasıl bir dvdye sığdıracağım onu olurda pc çökerse diye?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

HastaFenerl1
    İmajını aldığın c bölümünde ne varsa herşey alınan imajla geri gelir. Buradaki amaç verilerin ve Xp işletiminin güvenliği değil mi? Örnek c bölümünün boyutu 20 gb olsun. Alınan imaj dosyasının boyutu ortalama yarısı yani 10 gb kadar olacaktır. Sonradan alınan ilave imajlarda dosya boyutu yarıdan fazla düşecektir. C bölümünde mp3, film gibi arşivin varsa onları diskin d bölümüne aktararak imaj almalısın. Arşivini ise ancak usb disk yada takılacak 2. bir hardisk ile yedekleyebilirsin.

Alıntıları Göster
    Acronis True Image Home 11.0.8101 son versiyonu indirdim kurmaya kalktığımda

E0001006F Failed to read file. Cannot read from file, a possible reason might be you do not have permission to perform this operation

hatası veriyor nedeni ne olabilir?

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: OrkunLeo

E0001006F Failed to read file. Cannot read from file, a possible reason might be you do not have permission to perform this operation

Saygılarımla...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fugue

Arkadaşlar merhaba,
    Dell Inspiron 6400 kullanıyorum. Çeşitli nedenlerden dolayı bilgisayarı formatlayıp Linux kurmak istiyorum. Ancak bilgisayarın CTRL+F11 özelliğini kaybetmesini istemiyorum. Acronis True Image ile harddiskin bölümlerini aşağıdaki screenshotta olduğu gibi görüntüledim. Bu FAT16 ve FAT32 formatlı parçaları DVD'ye yedeklesem, formattan sonra CTRL+F11 komutunu bu yedek DVD üzerinden yürütebilmem mümkün mü?
    Saygılar

(bahsettiğim ctrl+f11 komutuyla sistem 5dk halinde fabrika ayarlarına geri dönebiliyordu, dellin kendi bilisayarlarıyla revize ettiği windowsla ve donanım sürücüleriyle tabii)

• quote:

Orijinalden alıntı: fugue

quote:

Orjinalden alıntı: fugue

Arkadaşlar merhaba,
    Dell Inspiron 6400 kullanıyorum. Çeşitli nedenlerden dolayı bilgisayarı formatlayıp Linux kurmak istiyorum. Ancak bilgisayarın CTRL+F11 özelliğini kaybetmesini istemiyorum. Acronis True Image ile harddiskin bölümlerini aşağıdaki screenshotta olduğu gibi görüntüledim. Bu FAT16 ve FAT32 formatlı parçaları DVD'ye yedeklesem, formattan sonra CTRL+F11 komutunu bu yedek DVD üzerinden yürütebilmem mümkün mü?
    Saygılar

(bahsettiğim ctrl+f11 komutuyla sistem 5dk halinde fabrika ayarlarına geri dönebiliyordu, dellin kendi bilisayarlarıyla revize ettiği windowsla ve donanım sürücüleriyle tabii)

Alıntıları Göster
    Sorunlar niye 11 den sonra arttı

• quote:

Saygılarımla...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OrkunLeo

Saygılarımla...

Arkadaşlar çözümü buldum bu hatanın nedeni, dosyanın eksik yani download ın tam manasıyla yapılmamasından dolayı imiş. Bilgilerinize...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OrkunLeo

Saygılarımla...

Arkadaşlar çözümü buldum bu hatanın nedeni, dosyanın eksik yani download ın tam manasıyla yapılmamasından dolayı imiş. Bilgilerinize...

Alıntıları Göster
    Acronis True Image Home 2009 Build 9.505 Beta 1 yayınlanmış.

Download

Ekran Görüntüleri

Not: 15 günlük deneme sürümüdür, seri numarası arşiv içindeki "release-notes.txt" dosyasında vardır.

Değişikliker (Arşiv içindeki "TrueImageHome2009_UserGuide_Eng.pdf" dosyasından alıntı);

• One-Click Protection – During the first start of Acronis True Image Home after
    installation the program will take stock of your computer storage devices and if you have
    enough free space on one of hard drives or in the Acronis Secure Zone, it will offer to
    protect your system right away by backing up your system volume and Master Boot
    Record to the storage location of its choice. In addition, Acronis True Image Home will
    offer you to refresh such backups regularly (by default, once in seven days). So you just
    need to click Protect and your system will be protected from a disaster.

• File search using Google Desktop and Windows Desktop Search – If you use one
    of these search engines, you will be able to search for files through multiple archives by
    name or by a part of the name and then restore individual files easily and quickly. In
    addition, they provide Acronis True Image Home with an ability of performing full-text
    indexing of the files in tib archives, so you will be able to perform searches of the files
    content.

• Making reserve copies of your backups - You can make reserve copies of your
    backups and save them on the file system, a network drive, or a USB stick. You have a
    choice of making a reserve copy as regular (flat) files, a zip compressed file, and a tib
    file.

• Support for Zip format – Now you can create file-level backup archives as zip files.
    The zip is one of the most widely used and popular archiving formats. In addition,
    Microsoft Windows has built-in support of this file format making it possible to extract
    files from backups created by Acronis True Image Home without using the program
    itself.

• Consolidation of backup files – you can create a consistent copy of archive while
    deleting selected backups. This allows you deleting the backups you do not need
    anymore from any archive without harming that archive.

• Automatic computer shutdown after backup or restoration finishes – you can
    now perform a backup at night and go to sleep without bothering about turning off the
    computer – the program will do this on its own.

• Archive to various places – you can save full, incremental and differential backups of
    the same data entity (for example, a partition, disk, E-mail) almost anywhere you like. In
    the earlier versions of Acronis True Image Home all backups belonging to the same data
    entity could be stored only in the same place. Now you have ultimate flexibility in
    choosing a place for backups of the same data entity – a network share, CD/DVD, USB
    stick, FTP-server, any local internal or external hard drive, etc. Furthermore, you can now
    give meaningful names to incremental and differential backups, for example, something
    like "SystemDiskbeforeRepartitioning".

• More user-friendly – Completely redesigned user interface and usability enhancements
    make Acronis True Image Home easier to use than ever before.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menesc -- 19 Ağustos 2008; 2:17:57 >

• quote:

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. gHOST image dosyamı yukleyemiyorum. hdd leri görmüyor. hepsi ntfs laptop ayrıca. neden görmüüyor hdleri ya :S

Acronis True Image has not found any hard disk drives ---- acronisle recovry yaptıgım zaman verdiği hata

northon ghost la yaptıgım zaman da hiçbir hdd yi görmüyor from image dedigimde...
  • quote:

Alıntıları Göster
    süper bi program herkese tavsiye ederim format da neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

ARKADAŞLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. gHOST image dosyamı yukleyemiyorum. hdd leri görmüyor. hepsi ntfs laptop ayrıca. neden görmüüyor hdleri ya :S

Acronis True Image has not found any hard disk drives ---- acronisle recovry yaptıgım zaman verdiği hata

northon ghost la yaptıgım zaman da hiçbir hdd yi görmüyor from image dedigimde...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

Hata mesajının önünde E000101F4 hatası görülüyor mu? Evet ise alttaki linkte yazılanları uygula.
    http://forum.donanimhaber.com/m_6347984/mpage_12/key_E000101F4//tm.htm#17153037
    11.0 sürümü Vista yüklü bilgisayarda sorun çıkıyor diye biliyorum. 10.0 kullanırsan sorun çözlür.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.