Şimdi Ara

Acronis True Image 9.0 (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
6
Favori
386.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar acronis'in hangi sürümünde raid li sistemin image'ını alabiliyoruz sorunsuz olarak ?

??

Acronisin Server sürümünü kullanman gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOSTTT

Arkadaşlar merhaba ;

Ben sistemi 9.0 ile backup yaptım c: ve d: toplam 5 dvd --- boot cd olusturdum sistemi boot cd ile açıyorum

problem yok restore ettirigm zaman c: ve d: gözüküyor ama DVDRW gözükmüyor ve bu yüzden image ları
    geri restore eemiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acil lütfen.....

Kullandığın Acronis 9.0 tam sürüm mü? Boot cd'sini 9.0 da hazırladın değil mi? Bilgisayarını açarken biosa bak bakalım DVD-RW görünüyor mu? Görünmüyorsa donanımsal bir (küçük bir olasılık ama) sorun olabilir.
    Backup dosyalarını DVD-RW' bölerek almak zaman zaman restore'de sorun çıkarabiliyor. Aynı backup DVD'lerini bir başka makinada boot ederekDVD-RW görüyorsan sorun senin makinadadır. En iyi çözüm imaj dosyalarını diskin d bölümüne yada 2.bir hard diske yada usb bir hard diske kopyalamaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: OrkunLeo

Arkadaşlar 200gb lık bir hard diskim var. Yedek D bölümün de, acronis cd si ile başlattım kurulumu c ye yaptım, başarılı oldu tekrar başlattım bootmgr eksik dedi bir baktım "C Bölümü" D olmuş "D Bölümü" C bunu nasıl eski haline getirebilirim. Teşekkür eder saygılar sunarım.

İnşallah imajını almadan önce bilgilerinin yedeğini almışsındır.
    Muhtemelen sen imajını geri yüklerken herhangi bir hata oldu ve imajı tekrar başlatmak istediğinde c partitionun uçtu ve d c oldu. Yapacağın tek şey bir partition programıyla (Acronis Partition Expert, Acronis disk Director yada partition Magic) c partitionun hemen geri getirebilirsin ama bu işi yapmak biraz ustalık gerektirir.
    Nihat1551 arkadaşın dediği gibi CD'den çalışan XP ile de bu işi yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 20 Eylül 2008; 10:05:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ettu

quote:

Orjinalden alıntı: OrkunLeo

Arkadaşlar 200gb lık bir hard diskim var. Yedek D bölümün de, acronis cd si ile başlattım kurulumu c ye yaptım, başarılı oldu tekrar başlattım bootmgr eksik dedi bir baktım "C Bölümü" D olmuş "D Bölümü" C bunu nasıl eski haline getirebilirim. Teşekkür eder saygılar sunarım.

İnşallah imajını almadan önce bilgilerinin yedeğini almışsındır.
    Muhtemelen sen imajını geri yüklerken herhangi bir hata oldu ve imajı tekrar başlatmak istediğinde c partitionun uçtu ve d c oldu. Yapacağın tek şey bir partition programıyla (Acronis Partition Expert, Acronis disk Director yada partition Magic) c partitionun hemen geri getirebilirsin ama bu işi yapmak biraz ustalık gerektirir.
    Nihat1551 arkadaşın dediği gibi CD'den çalışan XP ile de bu işi yapabilirsin.

bende partition uçması olmuyor c sürücü d, d sürücü c oluyor anlayamadım gitti :(

• Tamam işte geri yükleme esnasında meydan gelen bir hatadan dolayı partition isimlerini değişmiş. Sen C'yi D, D'yi de C yapacaksın ama dikkatli yapmalısın yoksa bilgilerin gidebilir.
  • Vista Business kullanıyorum. Bilgisayarım C ve D olmak üzere 2 hdd'den oluşuyor. İşletim sistemiyle kurulu gelen Windows Complete PC Backup özelliği ile D bölümüne yedek aldım, birde Acronis ile almak ve onuda D bölümüne koymak istiyorum. Herhangi bir çakışma yaşarmıyım?
  • Diskinde yer olduğu sürece çakışma yaşamazsın
    Acronis dosyaları word , excel, pps dosyaları gibidir
    Sadece boyutları GB türündedir o kadar.

quote:

Orjinalden alıntı: daglien

Vista Business kullanıyorum. Bilgisayarım C ve D olmak üzere 2 hdd'den oluşuyor.
    İşletim sistemiyle kurulu gelen Windows Complete PC Backup özelliği ile D bölümüne yedek aldım,
    birde Acronis ile almak ve onuda D bölümüne koymak istiyorum.
    Herhangi bir çakışma yaşarmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 28 Eylül 2008; 18:35:52 >
  • Hmm, çok güzel. Teşekkürler
    Bu arada bir ara bir arkadaş (forumun ilk sayafalarına) sistemcilerde çalışanların tek cd'lik recovery cd'lerini nasıl yaparak müşterilere verdiğini sormuştu. Ona hala cevap çıkmadı mı?
  • E000101F4: Acronis True Image has not found any hard disk drives. hatası alan arkadaşlar!!!

Acronis'in home 11 sürümünü kurduktan sonra tekrar deneyin, bu hatayı almayacaksınız ve yedeğinizi hiçbir sorun yaşamadan yükleyebileceksiniz.

Acronis'in 9 sürümüyle yedek almıştım. bu problemle karşılaştığımda çok sinirlenmiştim ve yapacak birşeyin olmayacağını sanmıştım. artık 9 değilde Acronis True Image home 11 sürümünü kullanın hiçbir sorunla karşılaşmayın.
  • http://img150.imageshack.us/img150/9877/32lx1.jpg
    bu resımde bende d:nın uzerınde yıldız va rne anlama gelıo eger ılerı dersem dyımı eskı halıne getırır cyımı
    acıl cvp lutfen
  • RESIMDE D DE PRI ACT YAZIO BENDE LKUTFEN YARDIM EDIN
  • OFFF KIMSE BAKMIORMU YARDIM YA ACIL DEDIK
  • hdd yi ikiye bölüp c d diye sonra yedegi d ye alıp pc uctugunda d deki yedegi alabilirmiyiz yoksa 2. bi hdd mi gerekiyo illa 2. bir hdd lazımmı ?

sayfa cok uzamış okumak baya uzun zaman alıcak işimiz acil yardım ederseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaiden

hdd yi ikiye bölüp c d diye sonra yedegi d ye alıp pc uctugunda d deki yedegi alabilirmiyiz yoksa 2. bi hdd mi gerekiyo illa 2. bir hdd lazımmı ?

sayfa cok uzamış okumak baya uzun zaman alıcak işimiz acil yardım ederseniz sevinirim...

Hayır illa 2.bir harddisk olmasına gerek yok. İmajını diskin d bölümüne alırsın olur biter.
    Diyelim ki aldığın imajda bir sorun oluştu. 2.bir diskin varsa ona XP kurarsın. XP'yi 2.diskten boot edip 1.diske tekrar imaj atabilirsin.
  • Selamlar.
    2x500 Gb Raid0 Hdd var. c: 50GB ve image boyutum 3.8GB. Trueimage v9.1
    Herkes 5-10 Dk da restore yaparken benim 40-45 Dk sürüyor. Araştırdım ama çare bulamadım. Bazı yerlerde v11 i kurup bootCD yaparak onunla restore edince kısa sürüyor gibi bir bilgi verilmiş. Ben ise programdan değil donanımla alakası olduğuna inanıyorum. DoS bilen bilir smartdrv yapmadan kopyalamak gibi acaba smartdrv ile bir ilgisi olabilirmi. Böyle bir sorunla karşılaşıp çözen yada fikir vermek isteyen varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeFFreY.JeY

Selamlar.
    2x500 Gb Raid0 Hdd var. c: 50GB ve image boyutum 3.8GB. Trueimage v9.1
    Herkes 5-10 Dk da restore yaparken benim 40-45 Dk sürüyor. Araştırdım ama çare bulamadım. Bazı yerlerde v11 i kurup bootCD yaparak onunla restore edince kısa sürüyor gibi bir bilgi verilmiş. Ben ise programdan değil donanımla alakası olduğuna inanıyorum. DoS bilen bilir smartdrv yapmadan kopyalamak gibi acaba smartdrv ile bir ilgisi olabilirmi. Böyle bir sorunla karşılaşıp çözen yada fikir vermek isteyen varmı??

Benim imaj dosyamın boyutu 18 gb civarımda ve imaj V 10.0 ile 10 dakika kadar sürüyor. Standart imaj aldığınızı (sıkıştırmadan) varsayarak sürenin en fazla 5-8 dakika sürmesi gerekir. İmaj almayı 10.0 yada 11.0 ile deneyin bakalım.
  • 10 - 15 dk arasında aldı sanırım 11 ile 15 gb veriyi.
  • aldıgım yedegin saglamlıgını nereden test ediyoruz pek güvenemedimde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

aldıgım yedegin saglamlıgını nereden test ediyoruz pek güvenemedimde.

Explore and Validate Backup Archives'den aldığın imajın yolunu gösterdiğinde yedek aldığın c partitionundaki dosyaları görebiliyorsan, imaj dosyan sağlam demektir.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.