Eski kombi sökülecek. |
KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ SAYFASI [ANA KONU] (1545. sayfa)
-
-
kombi montajı için bir usta ile anlaşın montajı yaptırın. kendiniz gidip gaz dağıtım şirketine bildirim yapın. kombi değişim belgesi alın. daha sonra hangi kombiyi aldıysanız o markanın yetkili servisini çağırın ve garantiyi başlatın
Arçelik-Beko kombiler için MH arayıp bilgi almanız lazım
-
Teşekkürler.
-
Merhabalar, toplam 3+1 yaklaşık 110m2, 2 katlı müstakil ev için standart bir 24kw kombi yeterli olur mu? Kombi alt katta olacak, ev eski ama yeni yalıtım yapılmış durumda. Yardımcı olabilirseniz, mümkünse öneride de bulunabilirseniz çok memnun olurum.
-
Merhaba ev iki katlıysa üst katta petekler varsa ve/veya üst katta banyo varsa teorik olarak 24kW yeterli ama 28kW & 30kW kombi alınmasında fayda var
Plakalı eşanjörlü daha kalındır: üst kata sıcak su daha erken ulaşır
Pompa basma yüksekliği ve kombi parametre ayarı buna uygun ayarlandığı için üst kattaki petekler daha hızlı ısınır
Yakıtta da aman aman fark olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman 30kW-35kW yeterli ve boruların değişmesine gerek yok. Proje yeterli
Çok teşekkürler.
-
Merhaba hocam sizin önerileriniz doğrultusunda baymak kombiye yonelmistim ancak bir diğer oneriniz de servis konusu idi araştırmalarıma göre servis konusundan baymak çok sorun çıkartan bir firmaymis (Şikayetvar da sorun çözüm oranının çok düşük olmasından da belli) bu nedenle ECA ya yöneldim, kombi alacaklara da uyarı olsun diye belirtmek istedim.(Tabiki herkes kendi arastirmasini yapıp ona göre karar versin)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam peki bu peteklerin değişimi için herhangi bir bildirim izin vs. gerekiyor mu kombide olduğu gibi, yoksa direkt değiştirebilir miyim?
Ben ilk aydan servislik oldum, besleme kablosu dışı yanıktı, (yukarlarda biryerlerde resmi var). yetkili servisi aramadan direk servis@baymak.com.tr ye kusurlu bölümün resmini atarak destek istedim, sorunumu kısa bir süre içinde giderdiler.
Gelen elemanda işini muntazam birşekilde yaptı,
Şikayetvar sitesine bakarsak hiçbirşey satın alamayız.
Baymak konusunda size katılmıyorum
Petekleri istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Sadece sizi ilgilendirir
Hocam illaki yapacaklar servisin görevi bu ama bazen istisnai durumlarda veya insiyatif alınması gereken durumlarda baymak çok müşteri odaklı olmadığı yönünde duyumlar aldım, belki öyle değildir bilemiyorum kimseyi yanlış yönlendirmek istemem bizzat tecrube etmiş değilim. Şikayetvar da şikayeti var diye kötü demedim şikayet çözüm oranlarına baktım örnek olarak bakmak %37, eca %67, daikin %43, warmhause %80 sorun çözümu var, oranlara bakınca baymak çok müşteri odaklı değil gibi.
Bende almadan önce şikayetvar'ı kontrol ettim bu konuda takık biriyim kapıldımmı nerdeyse tüm yorumları okurum, baymak adına kabus gibi karne var orda, hele benim bölgeme bakan baymak yetkili servisi şikayet yeme konusunda mastır yapmış, kombimi çalışmaz yaptılar diyenden, evimden eşya çaldılar diyenine kadar var.
Benim süreç üç gün sürdü her msj attığımda beni arayarak bilgilendirdiler, hangi kablo olduğundan kargolama sürecine kadar.
Yani bilemiyorum belkide Baymak karneyi düzeltmek için bir çaba içine girmiş olabilir.
Benim bölge servisinden gelen elemanda kombinin içindeki kablolardan benim sigorta kutusundaki kabloya kadar cırt bant ve klemensle özene bezene düzenledi, sanki kendi kombisi gibiydi :))
Ben ilk servis sürecinden memnun kaldım açıkcası, kombidende memnunum umarım uzun süre baş ağrıtmadan kullanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X