Şimdi Ara

[ROM] T.M.C / CyanogenMod 7.2.0 - 19.05.2013 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
10
Favori
28.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

telefon ilk açıldığı anda sd kartı tanımıyor yeniden başlattıktan sonra görüyor bunu nasıl halledebilirim

Peki diğer gingerbread tabanlı 2.6.25.7 kernelii ROM larda varmı?

uzun süredir ics kullandim yakın zamanda gb tabanlı bir rom kurmadım bu romdan başka ama hatırladığım kadarı ile vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu romda res sorunu bir tek bende mi var acaba 2 kez temiz kurulum yaptım yinede sürekli res atıyor :S
  • akşama yükleyeceğim romu arkadaşlar bunda eskiden yaptıgımız gibi direk partition kurmadan yapıyoruz demi o partition işine iyice kafam karıştı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darklaw34

bu romda res sorunu bir tek bende mi var acaba 2 kez temiz kurulum yaptım yinede sürekli res atıyor :S

Geçen bende de sürekli res atmaya aşladı ama şu anda bi sıkıntı yok.
  • - Yedekleme tamamlandığında ClockworkMod ana menüsüne gidin.
    - Wipe Data/ Factory Reset seçeneği seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Wipe Cache Partition seçeneğini seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Advanced bölümüne giderek Wipe Dalvik Cache seçeneğini seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Install zip from SD Card seçeneğini seçerek, SD kartınıza daha önce kopyaladığınız, yeni atılacak özel ROM dosyasını seçin.
    - Yükleme işlemi tamamlandığında ClockworkMod ana menüsüne giderek Reboot System Now seçeneğini seçin.
    - Telefonunuz yeniden başlatılacaktır. Bu işlem normal açılma işleminden daha uzun sürecektir. (Bir kaç dakika)
    *Status 7 hatası alanlar cwm 5.5.0.4. ü deneyin
    * Cwm da harici sd kartı göremeyenler reboot recovery yapın

ROM YÜKLENMİYOR BURANIN AYNISINI YAPTIM SYSTEM FORMAT YAPMICAZ MI MOUNTTAN ?

EDİT : system format yapıp yükledim galiba birader yükleme prosedürünü ya koymayın bildiğimiz gibi yapalım yada adam akıllı koyun şuraya eksik koymayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strucklieben07 -- 7 Haziran 2013; 16:18:43 >

• Arkadaşlar telefonumda 4.2.2 yüklü sanırım bu romun üzerine direk kuramıyorum b528 öncelikle kurmam gerek ancak onu kurarken sürekli hata alıyorum, orjinal b528 i nasıl kuracağım konusunda yardımcı olabilirmisiniz.
  • Ya bu cwm'ye nasıl gireceğiz? İndirdim, image klasörüne attım, açarken de ses açma+güç tuşuna basıyorum ama olmuyor. İsminde mi sorun var acaba dedim, indirdiğim cwm'nin adı recovery5.0.2.7_en_u8800 olarak gözüküyordu, ismini değiştirip sadece recovery yaptım olmadı, recovery.img yaptım yine olmadı.
    Rom manager diye bir program var onu indirdim, ikinci sıradaki reboot into recovery menüsüne tıklıyorum, telefonu yeniden başlatıyor ama cwm'siz başlatıyor. Yani bir türlü giremedim şu menüye kafayı yiyeceğim. Bir çözüm söyleyin lütfen bana.
  • Uzun uğraşlarım sonunda cwm'ye girip romu kurdum ama strucklieben07 arkadaşımızın da dediği gibi ilk sayfadaki kurulum rehberi eksik olmuş, format/system yapmayınca rom kurulmuyor. Zaten ilk rehberdeki gibi yapınca cwm ekranında "bu romu kurmadan veya güncelleme yapmadan önce sistemi formatlayın" yazıyor. Forumber ilk mesaja ekleyebilirse bu kısmı iyi olur. Başka arkadaşlar da mağdur olmasın.

Edit: Arkadaşlar bildirim çubuğunu nasıl özelleştiriyoruz? (tamam öğrendim ama kapatmayla yeniden başlat simgesi de ekleyebilseydik daha iyi olurdu)

Edit2: Şimdi de harici sd kartı görmüyor, ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jas0n_b0urn3 -- 9 Haziran 2013; 20:30:21 >
  • http://code.google.com/p/forumber-projects-for-u8800/downloads/list bu linkte bulunanlardan hangilerini indricem ve hangi sıra ile kurcam arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernestitoo

http://code.google.com/p/forumber-projects-for-u8800/downloads/list bu linkte bulunanlardan hangilerini indricem ve hangi sıra ile kurcam arkadaşlar ?

Dostum 3. sıradakini indireceksin, adı T.M.C_CM7.2.0_19052013.zip olanı yani.

Kurulum rehberi ilk sayfada var, ona bakabilirsin yalnız Wipe Dalvik Cache işleminden sonra system /format da yapman lazım.
  • jas0n_b0urn3 J kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim :)
  • quote:

quote:

quote:

telefon ilk açıldığı anda sd kartı tanımıyor yeniden başlattıktan sonra görüyor bunu nasıl halledebilirim

Peki diğer gingerbread tabanlı 2.6.25.7 kernelii ROM larda varmı?

uzun süredir ics kullandim yakın zamanda gb tabanlı bir rom kurmadım bu romdan başka ama hatırladığım kadarı ile vardı

Ne yazıkki gingerbread ROM lar bazı SD Kartlarda böyle bir sorun oluşturabiliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: kasif62

Arkadaşlar telefonumda 4.2.2 yüklü sanırım bu romun üzerine direk kuramıyorum b528 öncelikle kurmam gerek ancak onu kurarken sürekli hata alıyorum, orjinal b528 i nasıl kuracağım konusunda yardımcı olabilirmisiniz.

B528 kurmanıza gerek yok. Direkt ilk CWM den wipe işlemlerini yaptıktan sonra kurabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Darklaw34

bu romda res sorunu bir tek bende mi var acaba 2 kez temiz kurulum yaptım yinede sürekli res atıyor :S

Bu ROM daki kernel bazı cihazlar ile uyumlu değil ne yazıkki.

quote:

Orijinalden alıntı: jas0n_b0urn3

Uzun uğraşlarım sonunda cwm'ye girip romu kurdum ama strucklieben07 arkadaşımızın da dediği gibi ilk sayfadaki kurulum rehberi eksik olmuş, format/system yapmayınca rom kurulmuyor. Zaten ilk rehberdeki gibi yapınca cwm ekranında "bu romu kurmadan veya güncelleme yapmadan önce sistemi formatlayın" yazıyor. Forumber ilk mesaja ekleyebilirse bu kısmı iyi olur. Başka arkadaşlar da mağdur olmasın.

Edit: Arkadaşlar bildirim çubuğunu nasıl özelleştiriyoruz? (tamam öğrendim ama kapatmayla yeniden başlat simgesi de ekleyebilseydik daha iyi olurdu)

Edit2: Şimdi de harici sd kartı görmüyor, ne yapmam lazım?

Üzgünüm,hemen ilk sayfayı düzenliyorum.

Hafıza kartı hakkında,cihazı yeniden başlatmayı denedinizmi?

• quote:

Tamamdır böyle yapınca düzeldi ama bir şey daha sorayım. Daha önce kullandığım elite 9.7'de bildirim çubuğunda kapat ve yeniden başlat simgeleri vardı. Ben de alışmışım rom üzerinden yapmaya bunları, telefonun güç tuşuna basmadan bu romda da bunları yapabilmek için bir seçenek var mı? (bildirim çubuğunda olması şart değil, ekran üzerinden yapayım yeter)
  • quote:

quote:

Tamamdır böyle yapınca düzeldi ama bir şey daha sorayım. Daha önce kullandığım elite 9.7'de bildirim çubuğunda kapat ve yeniden başlat simgeleri vardı. Ben de alışmışım rom üzerinden yapmaya bunları, telefonun güç tuşuna basmadan bu romda da bunları yapabilmek için bir seçenek var mı? (bildirim çubuğunda olması şart değil, ekran üzerinden yapayım yeter)

Ekranın sağ alttaki arama tuşunu yukarıdaki güç düğmesinin görevlerini atayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ekranın sağ alttaki arama tuşunu yukarıdaki güç düğmesinin görevlerini atayabilirsiniz.

Ayarlar - cyanogenmod ayarları - tuşlar - arama tuşu görevi'ne girince özel uygulama seçeneği var ama içinde güç düğmesi görevleriyle alaka kurabileceğim şeyler yok.

Olan seçenekleri yazayım:

Uygulamalar
    Ayarlar
    Cyanogenmod ayarları
    Doğrudan çevirme
    Doğrudan ileti
    Favori
    Gmail etiketi
    Kişi
    Müzik şarkı listesi
    Yol tarifleri ve gezinme

Gidiş yolum mu yanlış veya yukarda yazdığım seçenekelriden hariç bu menüyü de düzenleyebiliyor muyuz?

• karma room dan sonra dün bu roomu kurdum gerçekten çok farklı elinize sağlık çok teşekkür ederim. inş şu anki gibi sorunsuz kullanabiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bu roma Cm10.1 görünümü verilse çok güzel olur.Tamamiyle Cm10.1 gibi görünse ama cm7 olsa ?

• Rom güzel, beğendim ama birkaç soru sorayım:

Mesaj geldiğinde ekran otomatik olarak uyanmıyor, nasıl ayarlayabilirim?
    Mesaj gittiğinde bildirim sesi gelmiyor, nasıl ayarlayabilirim?
    Ve üstte bir arkadaş da bahsetmiş, video performansı biraz kötü. 720'lik diziyi geçtim kimi amv'leri bile oynatmıyor, hatta 100 mb'lik dizi bölümünü bile pc'deki gibi akıcı oynatmıyor yani izlenebiliyor ama hafiften zorlandığı belli. Video performansını nasıl arttırabilirim?
  • X5 Settingsteki sesle ilgili ayarlar hala daha etkin olmuyor bir çözümü var mı ? çıkınca eski haline dönüyor yine. Onun dışında rom cidden iyi.
  • sano kullanıcısına yanıt
    Hocam video oynatmak için mx plater kullanıyorum. donanım çözücüsü ile gerçekten zorlanarak oynatıyor. yazılımsal çözücü kullanırsan problem çözülüyor.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.