Şimdi Ara

Yuksek kalite fan ariyorum (100 tl civari)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmzamdaki laptopa gore iy ibir sogutucu ariyorum ne onerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bendede aynısı var banada lazım.Arkadaşımdada aynısı var onunkisi hiç ısınmıyor çok ilginç
  • Zalman Nc300 tavsie ederim ama alırken laptop altınakı hava kanallarına uygun bişi al ama genelde suan laptop kasalarının altında fazla hava kanalı deligi yok o yüzden zalmanı nıe öneriorum gerektiginde usp girisi var gerektiginde us cıkarıp direk prize takabılıyosun böylelıkle hem pc yorulmaz hemde usp girişlerin zarar görmez hemde pc usp den baglamadıgın için pc daha az elektirik tüketimi olur fiyatı ise biraz tuzlu tabikide ama bu işi 50 60 tl kendinde yapabılırsın eger ugraşırsan tabı ne kadar soguttma etkısı yapar oda bılırnır
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tesseract

İmzamdaki laptopa gore iy ibir sogutucu ariyorum ne onerirsiniz ?

Ben kendim soğutucu yapıyorum.Bütçene göre seçenekler mevcut.Alüminyum kasada olabilir kartonda olabilir.Istersen müziğe duyarlı led,led çakar(Polıs flaşör) ekleyebilirim.Istersen özel mesajla detayları konuşabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_60080519/tm.htm
    bu topici incelemeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herdogan80
    Ben kendim soğutucu yapıyorum.Bütçene göre seçenekler mevcut.Alüminyum kasada olabilir kartonda olabilir.Istersen müziğe duyarlı led,led çakar(Polıs flaşör) ekleyebilirim.Istersen özel mesajla detayları konuşabiliriz.

Hocam bir striptiz diğeri eksik onuda koysanız ben toplu sipariş vericem :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo333 -- 13 Temmuz 2012; 1:22:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrblithe

quote:

Orijinalden alıntı: Herdogan80

Hocam bir striptiz diğeri eksik onuda koysanız ben toplu sipariş vericem :P

Tam olarak ne dediğinizi anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

quote:

Teşekkürler ama ben daha çok kaliteli bi ürün arıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

quote:

Teşekkürler ama ben daha çok kaliteli bi ürün arıyorum

Kalite konusuna gelince isteğe göre yapabilirim ama sen marka olsun kaliteli olsun diyebilirsin sana kalmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.