Stoklarda bittiği için bunu alamadık bir boy küçüğü vardı o geldi onu aldık sonradan
Güzelmiş, güle güle kullan
quote:
Orijinalden alıntı: Masdera
Coca Cola'nın kırmızı kasa sitesinden aldım. Ürün 2500 puan değerinde. Şuan stokta yok ama yakında tekrar koyucaklar. Nerden biliyorum derseniz, siteyi devamlı takip ediyorum 6000'e yakın puanım vardı. Devamlı bu üründen koyuyorlar ama en fazla 2 gün gidiyor. Ben alalı 4-5 gün falan oldu. Ürünü stoğa koyduklarında 60 adet falan oluyor.
Şuan açıp kontrol ettim, suda hiçbir değişiklik yok. Fotoğraflarda cihazın iç kısmında görülen beyaz kısım çok soğuk olmuş. Tahminen 3-4 saatte su soğur.
Edit: Arkasında bir de HOT- OFF- COLD diye kademeler var. Ben COLD kademesine getirmişim
Hocam soğutma özelliği nasıl ? Ayrıca içine 2,5 lt.lik şişelerden sığıyor mu? Cihaz hakkında ufak bilgi verirsen sevinirim.
peltier kullanarak sizde yapabilirsiniz
büyük kapaklı piknik termoslarının bir kenarına peltierleri dizip düzeneği kurdugunuzda buzdolabı gibi işlev görüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: marinerocyp
büyük kapaklı piknik termoslarının bir kenarına peltierleri dizip düzeneği kurdugunuzda buzdolabı gibi işlev görüyor.
peltier nerden bulururz nekadara buluruz
quote:
Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa
quote:
Orijinalden alıntı: marinerocyp
peltier nerden bulururz nekadara buluruz
elektronikçilerde satılıyor. tanesi 10-15 lira arası. peltierin bir yüzü sogutma yaparken diğer yüzüde fazlasıyla ısınır. ısınan yuzeye bir fan koyup fazla ısıyı peltierden uzaklaştırabilirsiniz.
bunları arabada kullanmak çok mantıksız değil mi içine birşey koysam araba kapanınca gidecek en baştan soğut
quote:
Orijinalden alıntı: tahago
bunları arabada kullanmak çok mantıksız değil mi içine birşey koysam araba kapanınca gidecek en baştan soğut
Soğuması çok zaman alıyor zaten. 2-3 saatte soğudu için arabayı kapattığın zaman hemen sıcaklığı düşmüyor. Uzun yolculuklarda genelde tercih edilir
quote:
Orijinalden alıntı: mgokhan90
quote:
Coca Cola'nın kırmızı kasa sitesinden aldım. Ürün 2500 puan değerinde. Şuan stokta yok ama yakında tekrar koyucaklar. Nerden biliyorum derseniz, siteyi devamlı takip ediyorum 6000'e yakın puanım vardı. Devamlı bu üründen koyuyorlar ama en fazla 2 gün gidiyor. Ben alalı 4-5 gün falan oldu. Ürünü stoğa koyduklarında 60 adet falan oluyor.
Şuan açıp kontrol ettim, suda hiçbir değişiklik yok. Fotoğraflarda cihazın iç kısmında görülen beyaz kısım çok soğuk olmuş. Tahminen 3-4 saatte su soğur.
Edit: Arkasında bir de HOT- OFF- COLD diye kademeler var. Ben COLD kademesine getirmişim
Hocam soğutma özelliği nasıl ? Ayrıca içine 2,5 lt.lik şişelerden sığıyor mu? Cihaz hakkında ufak bilgi verirsen sevinirim.
Fişe takıldıktan sonra 3 saat falan sürüyor soğutması. İçine 2.5 lt şişe koyup denemedim ama sığıyordur, içi büyük çünkü. Ortada raf var çıkarabiliyorsun veya alt yada üst kısımlara takabiliyorsun. Sadece konuyu ilk açtığım gün baktım daha sonra kaldırdım kutusunda duruyor
Bilgi için teşekkürler.. Bu dolap tam olarak uzun yolculuklar için üretilmiş sanırım. Bir tane de ben almayı düşünüyorum ancak şuan kapak toplama aşamasındayım. Kutu kolada içmediğim için baya sorun oluyo toplamak.
:) Bizde çok kola tüketiyoruz günlük 6 tane 1 litre kola alıyoruz ve bugune kadar hiç bir hediye alamadım koladan :D
:) Bizde çok kola tüketiyoruz günlük 6 tane 1 litre kola alıyoruz ve bugune kadar hiç bir hediye alamadım koladan :D
1L Kola ile zaten alamazsınız
kutu kola ve 450 ml pet şişelerin kapaklarında sadece şifre çıkıyor.
bu arada buzdolabı bende aldım çok süper bir ürün
O değil de senin geleceğinde şeker hastalığı görüyorum.
Çok sevimli birşey yav ama almak zor
Kesin garsonsun, taksimde çalışan arkadaşım da bunu yapıyordu.
oha for
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Something
Kampanya falan mı hocam?
Yurtta çok işime yarayabilir böyle bir şey, nerden aldın acaba?
Hocam uzun zamandır kod biriktiriyordum kırmızı kasa'da, telefon almayı hedefliyordum fakat puanım yetişmedi. Puanlar boşa gitmesin diye aldım bir tane. 2500 puan olması lazım
Tam olarak kaç puana aldığını hatırlamıyor musun?
quote:
Orijinalden alıntı: mgokhan90
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Something
Kampanya falan mı hocam?
Yurtta çok işime yarayabilir böyle bir şey, nerden aldın acaba?
Hocam uzun zamandır kod biriktiriyordum kırmızı kasa'da, telefon almayı hedefliyordum fakat puanım yetişmedi. Puanlar boşa gitmesin diye aldım bir tane. 2500 puan olması lazım