Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinchesteeR -- 12 Mart 2020; 20:57:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • " Yazılımlar download değerlerini mb/s cinsinden gösterirken, telekom şirketleri inatla, bağlantı çeşitlerini mbps cinsi üzerinden pazarlıyorlar.

mbps, kısaca megabits per second.

mb/s ise megabyte per second.

mesela, 1 mbps, yani 1 mbit'lik bir bağlantınız varsa, download yaparken göreceğiniz rakam (bağlantınızın full kapasite çalıştığını varsayıyoruz) 0.125 mb/s olacaktır. "

Bunun yanında kaldı ki speedtest ile test yaptığınızda bu sizin internete ne kadar hızla gidip geldiğinizi göstermez. İnternet denilen ağda sabit bir hızla asla kalamazsın çünkü yollar ve mesafeler hep farklıdır. Speedtestte de başlarken teste senden bir sunucu seçmeni istiyor ve sen o sunucuyu seçtikten sonra o sunucuya internet üzerinden gidip gelmeni hesaplıyor.
    "Şu an ben derken garip bir boşluk var içimde, nedir ben? Kendimi eskisi gibi hissedemiyorum, öylesine unutulmuşum. Gerçek olandan bende kalan tek şey, varolduğunu duyuran bir varoluş. Usul usul, uzun uzun esniyorum. Hiç kimse, kimse için yok artık Antoine Roquentin. Pek keyiflendiriyor bu beni. Neyin nesiymiş acep bu Antoine Roquentin? Soyut bir nesne. Bilincimde küçük, olgun bir anı kıpırdanıyor kendimden. Antoine Roquentin..." (Sartre, 1995: 297)

• Speedtest'e çok güvenmeyin. Her daim doğru sonuçlar vermiyor:

http://youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=5QTj6taEXpw

Gerçek indirme hızı sunucuya, sunucunun gönderdiği paket büyüklüğü ve sunucunun uzaklığına göre değişebilmekte. Ayrıca belirtildiği gibi megabit, kilobit, megabyte, kilobyte kavramlarını karıştırmadan doğru birim dönüştürme yaparak yorumlamanız lâzım.

6 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    11 ay önce açıldı
    [SATILDI] Silinebilir
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Silinebilir

Team wiewer versem bilen biri bakabilir mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinchesteeR -- 4 Temmuz 2012; 0:41:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream_34

8LİMİTSİZ 8 Mbps li tarifesini kullanıyorum ttnet in ama max indirme hızım 1mbs yi geçemiyorum .s

tamam bendede aynı. ve bu normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream_34

8LİMİTSİZ 8 Mbps li tarifesini kullanıyorum ttnet in ama max indirme hızım 1mbs yi geçemiyorum .s

Arkadasim zahmet edip de yukarida yazdigim kisa aciklamayi okusaydin bu mesaji yazma geregi duymazdin

"Şu an ben derken garip bir boşluk var içimde, nedir ben? Kendimi eskisi gibi hissedemiyorum, öylesine unutulmuşum. Gerçek olandan bende kalan tek şey, varolduğunu duyuran bir varoluş. Usul usul, uzun uzun esniyorum. Hiç kimse, kimse için yok artık Antoine Roquentin. Pek keyiflendiriyor bu beni. Neyin nesiymiş acep bu Antoine Roquentin? Soyut bir nesne. Bilincimde küçük, olgun bir anı kıpırdanıyor kendimden. Antoine Roquentin..." (Sartre, 1995: 297)

• İlk resimler Benden Olsun.
    Silinebilir

Silinebilir

Silinebilir

|| Asus M5A99X Evo R2.0 || AMD FX X8 8320 @ 4.5GHz || Noctua NH-D14 || 2x4GB Kingston HyperX DDR3-1725MHz || Corsair 128GB Force GS (560MB/535MB) || 6 TB Seagate SV35 / 1TB Samsung M3 || Asus GTX 970 || Corsair Carbide 400R || 600W Corsair CX600 || Lg GH24NS95 24X DVD-RW Sata || Windows 10 Pro x64 || Logitech Gaming Keyboard G510 || Logitech G9x Gaming Laser Mouse 5700dpi || Logitech M305 || AeroCool Strike-X Fury || 23.6" AOC E2461FWH || 6x Akasa Viper 12cm / 4xAkasa Viper 14cm || Creative Inspire 4400 || Creative Fatal1ty Gaming Headset || Logitech C310 HD720p || SpeedLink SL-6538 || Linksys WAP300N AP || 2x Tp-Link 8dBi Anten || Dark High Power 300Mbps USB Adaptör || 2x Akasa 5 Çıkışlı PWM Çoklayıcı Kablo ||
    || Samsung S8 Plus || Playstation 3 Süper Slim 500GB || Novero Brooklyn Earphones || Canon PowerShot SX150 || LG 47LM760S || Casio EF-550D-1A || Samsung Gear S3 || Samsung Level Over || Samsung Gear Circle || Xiaomi 10400mAh pb || XiaoMi Fit ||

• quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

İlk resimler Benden Olsun.
    Silinebilir

Silinebilir

Silinebilir

süper. torrentle download yapıyormusunuz yapıyasanız hız nasıl?merak ettim şimdi.

• Yurtiçi için nedir o ping değerleri? 70 ms İstanbul için dev bir sayı ping olarak...

|| Asus M5A99X Evo R2.0 || AMD FX X8 8320 @ 4.5GHz || Noctua NH-D14 || 2x4GB Kingston HyperX DDR3-1725MHz || Corsair 128GB Force GS (560MB/535MB) || 6 TB Seagate SV35 / 1TB Samsung M3 || Asus GTX 970 || Corsair Carbide 400R || 600W Corsair CX600 || Lg GH24NS95 24X DVD-RW Sata || Windows 10 Pro x64 || Logitech Gaming Keyboard G510 || Logitech G9x Gaming Laser Mouse 5700dpi || Logitech M305 || AeroCool Strike-X Fury || 23.6" AOC E2461FWH || 6x Akasa Viper 12cm / 4xAkasa Viper 14cm || Creative Inspire 4400 || Creative Fatal1ty Gaming Headset || Logitech C310 HD720p || SpeedLink SL-6538 || Linksys WAP300N AP || 2x Tp-Link 8dBi Anten || Dark High Power 300Mbps USB Adaptör || 2x Akasa 5 Çıkışlı PWM Çoklayıcı Kablo ||
    || Samsung S8 Plus || Playstation 3 Süper Slim 500GB || Novero Brooklyn Earphones || Canon PowerShot SX150 || LG 47LM760S || Casio EF-550D-1A || Samsung Gear S3 || Samsung Level Over || Samsung Gear Circle || Xiaomi 10400mAh pb || XiaoMi Fit ||
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.