Şimdi Ara

Av player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar new iPad e av player yükledim ama 720p mkv filmi acmıyor filme dokunuyorum siyah yükleme ekranı geliyor film açılmıyor nedeni nedir sizce filmin boyutu 3.5gb.

Sorunu hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leptons -- 25 Haziran 2012; 23:41:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Leptons

Arkadaslar new iPad e av player yükledim ama 720p mkv filmi acmıyor filme dokunuyorum siyah yükleme ekranı geliyor film açılmıyor nedeni nedir sizce filmin boyutu 3.5gb.

Sorunu hallettim
    Nasıl çözdüğünüzü de yazsaydınız, bilgi birikimine katkınız olurdu sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Nasıl çözdüğünüzü de yazsaydınız, bilgi birikimine katkınız olurdu sanki.

Sadece beklemek yetiyormuş nedenini anlamadım ama öbür videoları açarken anında acıyor HD videoya gelince açılması için 1 dk gibi bir süre bekliyorum

birde cinemakina sitesine girin..frozen planete tıklayın..yüksek bitrate li..1080 p...bir bakın tarayıcının basit html playeri filmi ne kadar zamanda açıyor?..eğer çabuk açıyorsa av playerin ayarlarına yinede bir göz atın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 26 Haziran 2012; 14:34:28 >

Orijinalden alıntı: ganeja

yinede ayarlarla ilgili bir sorun olabilir..beklemesi garip..bende hemen açıyor mesela..(new ipad..ıos 5.1.1)
    birde cinemakina sitesine girin..frozen planete tıklayın..yüksek bitrate li..1080 p...bir bakın tarayıcının basit html playeri filmi ne kadar zamanda açıyor?..eğer çabuk açıyorsa av playerin ayarlarına yinede bir göz atın..

Dediğiniz videoyu gayet düzgün bir sekilde çalıştırdım. Sanırım av playerin ayarlarında bir sorun var

Piranha Digital Mp4 pLayer
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.