Şimdi Ara

889 tl ipad 2 teknosa dan alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün kü yorumlara göre teknosandan ipad 2 almayı düşünüyorum sizce bu para vermeye değer mi yoksa yeni ipad mi almalıyım. ipad hiç kullanmadım daha önce öle bariz performans da beklemiyorum internet film biraz oyun yeter li

• ekran cözünürlügü kamera ve oyun oynamak sizin için onemli degilse alınabilir. Ayrıca dün keske bimekse baksaydınız orda 869 tl ydi
  • hocam ciddimisin teknosa ve ipad 2 890 TL ? bi yanlışlık olmasın

edit: harbiden öleymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prooge -- 25 Haziran 2012; 11:39:10 >
  • iyiymiş bence alınabilitesi var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

iyiymiş bence alınabilitesi var yani

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

ekran cözünürlügü kamera ve oyun oynamak sizin için onemli degilse alınabilir. Ayrıca dün keske bimekse baksaydınız orda 869 tl ydi

Her türlü oyun oynanır ki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamda bunda 3g yok wifi varsa tamam ya yoksa sarmadı bana, bende ipad istiyorum ama 3g si olması şart bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

ekran cözünürlügü kamera ve oyun oynamak sizin için onemli degilse alınabilir. Ayrıca dün keske bimekse baksaydınız orda 869 tl ydi

oynanır da yeni ipad deki grafik özelliklerinin hicibirini kullanamazsınız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

oynanır da yeni ipad deki grafik özelliklerinin hicibirini kullanamazsınız

Ekran kalitesinden mi bahsediyorsunuz?(yoksa oyunlardaki grafik kalitesi farkından mı?)

• hem ekran kalitesi hem de yeni ipad e optimeze edilen uygulamaların 4 cekirdekli grafik işlemcisini kullanmasını
  • quote:

hem ekran kalitesi hem de yeni ipad e optimeze edilen uygulamaların 4 cekirdekli grafik işlemcisini kullanmasını

Haklısınız.

• ben aldım bugün bi tane gayet güzel arkadaşlar
  • apple'ın fiyat düşürme oyunu,sen eskisini at bi yenisine geç diyorlar sonra onda destek çıkmıyorlar bkz.vodafone,avea,turkcell iphone 3gs veriyor 20 liraya bu zamanda.
  • görende yeni ipad sahipleri skyrim oynuyor sanır,angry birds'ü hd oynasan ne oynamasan ne?
    ipad 2 ile iyi performans alırsın.

• quote:

Oyun oynamak? Hiç iPad 2 alıp sağlam bir oyun oynadınız mı? Oyun oynama konusunda hiç sıkıntısı yok, canavar gibi oynatıyor.

Edit: Belki New iPad bu konuda daha bile kötüdür. Malum, retina ekran yer yer kasıntılara neden olabiliyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaG -- 29 Haziran 2012; 16:04:09 >
  • Oyun oynamayacak san alabilirsin de neymiş ya
    Ben özelik le oyun için aldım bütçem ona yeti şimdi en agır HD 3D oyunları oynuyorum
    nova 3 MK3 aspalt 7 hiç takılma yok
    İpad 3 deki 4 çekirdekli grafi çipi ancak o retina ek ranı destekliyor
    Sonuç ipad 2 ile ipad 3 grafik testlerinde hemen hemen aynı puan ları alıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sagy nin dediği gibi hatta bazı benchmark skorlarında ipad 2 birazcık yüksek skor elde edebiliyor tabiki retina ekranıda hesaba katmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

hocam ciddimisin teknosa ve ipad 2 890 TL ? bi yanlışlık olmasın

edit: harbiden öleymiş

TEKNOSA son zamanlarda böyle.

Bazı ürünlerde indirim yaptımı tam yapıyor, coşuyor.
  • gecen gün limango'da 1049 TL ye Yeni ipad 16 gb wifi modeli satıldı. Kısa sürede de tükendi. Böyle bir kampanya takip edip denk getirebilirsen, 150 lira fazla verip ipad 3 alabilirsin.
  • yalnız yeni ipad fena ısınıyor. biraz kurcala ondan sonra üzerine yumurta kır hemen pişer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.