Şimdi Ara

Atasehirde yanimda kaza oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • e5 ten yeni sahra yoluna baglanan paladyum avm oraya giden yolda belki bileniniz vardir koprun altndan gectik sonra yokus bır yol 500 mt kadar ordan sonra keskin bir vraj var o sırada adam kaptrdı benmle beraber baya hızlı cıkıyoruz grı bır fort fiyasta rapadan keskn vrajı alamadı,.. o sırada ben yavaşladm kayarak park halndekı fiat dubloya arladan carpti havayastgı acldı kemer taklydı allahtan brsy olmadi bende 1 2 dakka durdum baktm birsey yok yoluma dewam ettim cok korktum bena carpacaktı az kalsn ya.waslamasam kendmi ynede kotu hısettım....................

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yalnız yazıma biraz dikkat edersen okuması daha rahat olur...
  • Kardeş geçmiş olsun fakat yazı hakikatten harman çorman olmuş.
  • Gecenin 1'inde mobilden girip paylaşmasan uyuyamaz mıydın acaba

Neyse geçmiş olsun..

Orijinalden alıntı: mctin13

waslamasam kendmi ynede kotu hısettım....................

waslamak ne ya
    vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı
  • Fosur fosur uyurken bir anda içimde derin bir korku oluştu ve uyandım, uyku tutmadı bir daha.
    Demek bu yüzden bu saatte bu forumdayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.