Şimdi Ara

Oyunun kitlesi iyice zıvanadan çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ranked de son oyunumu da oynadım artık. 1550 eloya kadar düştüm 1800 lerden. adamın blue sunu çalıyorlar gidip feedliyor. biri küfür ediyor adam afk bb yazıp oyundan çıkıyor. 1 tane last hit kaçırıyorsun yanındaki support trollüyor, adam evelyn seçip insta lock yapıyor. ve en son başıma gelen olaydan sonra artık diyecek söz bulamadım. 2 tane premade rus oyun başlar başlamaz gidip feedlediler. ''ahahah funny xdxdxd'' flan yazıyorlardı. karşı takıma reportlayın diyoruz adamlar '' why?'' ''reason?'' flan yazıyorlar. nedense hep rankedde oluyor bu özürlüler neden acaba

QQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDettx -- 22 Haziran 2012; 5:28:38 >

Nerdensin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla artık kendimce bir taktik geliştirdim. İnsta lock yapıp trolleyen olursa eğer senin pick sıran varsa evelynn mid veya soraka jungle pickliyorum ardından trololol xd free elo tarzı şeyler yazıyorum biri çıkmazsa kendim leave atıyorum. Eğer sen daha önce picklediysem spellerimi değiştiriyorum yine aynı şeyi yapıyorum. Bazende baktım takım çığrından çıkmış oluyor skor zaten 1-7 ve jungler mid filan birbirine girmiş ölen ölene base atıp gazete filan okuyorum. Beynimi kullanıyorum arkadaş zaman kaybı çünkü o adamlarla oynamak vaktimi daha iyi değerlendirmiş olduğumu düşünüyorum böyle ekstra durumlar olduğunda
  • herkeste var sanki bir sende var bence 1k eloları 600 700 eloları düşünüp şükretmelisin veya karşılarına geçip hahaha eziqler nubz 1k elosunuz elo hellden çıkamazsınız kötü oynuyorsunuz feederlar sizi dxdxxd diyebilirsin zaten hakediyorsan 2k 3k olmayı zamanla çıkarsın olay budur

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

herkeste var sanki bir sende var bence 1k eloları 600 700 eloları düşünüp şükretmelisin veya karşılarına geçip hahaha eziqler nubz 1k elosunuz elo hellden çıkamazsınız kötü oynuyorsunuz feederlar sizi dxdxxd diyebilirsin zaten hakediyorsan 2k 3k olmayı zamanla çıkarsın olay budur

Aynen zamanla çıkıyorsun arkadaş çok doğru demiş :D. 1400 lerden 1200 lere düştüm bnde. Sonra deli oldum aldım yoricki 5 maç attım 5 ide win :-D bir tanede vayne ile win aldım elo eski haline geldi.. Şimdi arttırmak için çablamadım belki düşer diye. Kafa toplayınca giricem :D ama birgün yenilmişsen bir daha girme ya kafanı toplayamıyorsun. Ha bire kaybediyorsun. Yarını bekle :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

"The actions of one may sunder the world, but the efforts of many may rebuild it."-Lee Sin

"A true hunter never rests." - Rengar

• Sadece Ranked'de değil ki normalde de çıkıyor benim karşıma. Dün 20 tane maç yaptım sadece 3 kere kazanabildik. Kaybettiğimiz çoğu maçta 2+ AFK oluyordu. 20 kere ölen adam gördüm daha ne diyim? Toplam 20 maçta ölümlerimi toplasan 20 etmez zaten. Öldüklerimin çoğuda yine takımın yardım etmemesi üzerine. Tek başıma TF'a girip Jax ile 2 tane adam alıyordum, adam orada hala minion kesiyordu.

Orijinalden alıntı: LLoncept

Tanrı seni sabrınla sınıyor. İnancını kaybetme.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    League of Legends - Eu Nordic & East.

Nick ; Azfendak
    Level ; 30
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

Tanrı seni sabrınla sınıyor. İnancını kaybetme.

Puhahahahaha :D Bu hepimizin başına geliyor sanırım bunların bitmesi için +2k elo lazım adam akıllı tiplerle oynamak için :D

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

herkeste var sanki bir sende var bence 1k eloları 600 700 eloları düşünüp şükretmelisin veya karşılarına geçip hahaha eziqler nubz 1k elosunuz elo hellden çıkamazsınız kötü oynuyorsunuz feederlar sizi dxdxxd diyebilirsin zaten hakediyorsan 2k 3k olmayı zamanla çıkarsın olay budur

Önemli olan kaç elo olması değil önemli olan eğlenmek ve eğlence iyi düzgün profesyönel oynayan oyuncularla olur 1-2 salağın gelip oyunu batırmasıyla değil ve bunun içinde çok yüksek elo lazım. Oyun sonunda gg wp yazısı yerine bg, report, noob, feeder yazıları geçiyorsa bilki o oyunda o gerizekalı oyunun içine veren tiplerden vardır bu yüzden adam elosunun düştüğüne üzülüyo mallarla oynayacağı için yoksa elosu çok olana riot para vermiyo.

• 1470'den 1190'a düştüm. Cidden sabrımızı mı sınıyo riot ne yapıyor anlamadım. Hayır 1 kere olur 2 kere olur hadi 3 kere olur. 7 lose streak yaptığımı biliyorum. Şimdide 4 lose streak gidiyoruz hadi bakalım.
  • f2p oyunların maalesef değişmez problemidir oyuncu kitlesi.oyuna girecek premadeler bul zaten bu oyun tanıdık biri olmadan oynanınca insanı çıldırtabiliyor.aslında riot oyuna temsili olarak küçük bir ücret koysa bu tarz oyuncu sayısı ciddi anlamda azalır.görünmez bir 18+ yaş sınırı gibi yani.

Bu tip oyunlar stres atmak için vardır, stres yapmak için değil.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.