Şimdi Ara

İphone 4s Çözülemeyen Pasaport Kayıt Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan yaklaşık 8 ay önce Almanya'dan kuzenime İphone 4s getirttim,havaalanında karşıladım ve onun pasaportuna kaydettirdik cihazı..

Kuzenım Alman vatandaşı ve Alman pasaportuna kaydettirdik telefonu..

6 ay sonra telefon kapandı,araştırmalarım sonucunda yeni pasaporta kaydettirmemin mümkün olmadığını,kuzenımın pasaportundan düşmesi gerektigini ögrendim..

Telefon kapandıktan 6 ay sonra kayıt düşer daha sonra yeni bir pasaporta kaydettirebilirsin şeklinde cevaplar aldım..

Böyle birşey başına gelen var mı acaba,bir çözüm yolu vs birşey varmıdır,2 aydır 4s ölü gibi yatıyor kenarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • Turk vatandasi olmayanlarin pasaport kaydi 6 ay sonra duser normal bir durum yenilemeniz lazim yada turk vatandasi birine yaptirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.