< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vantilatör Fırsatları (212. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: oistHocam teşekkürler, Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Vantilatör BHR4828GL Fiyatı, Yorumları - Trendyol buradan buldum başka bir yer de yok ama orada bazı alan kişiler lite versiyonu geldi demiş tam güvenemedim. Bide kule tipi vantilatörler var onlar hakkında ne dersin kullanımı daha mı iyi olur?
Lite versiyonu geldi diyen yorumların altına bakın hangi satıcıdan aldılarsa o satıcıdan almayı tercih etmeyebilirsiniz.
Kule tipleri pek tutmadı galiba biraz da pahalı gibi görünüyor. Sessizlik açısından DC motor değiller diye biliyorum ama DC motorlu çıkmış olanlar vardır belki. Ama çok daha pahalı olacaklarını tahmin ediyorum. Yer kaplama açısından daha şık göründüklerine şüphe yok. Bu bildiklerim dışında aktarabileceğim bir tecrübem yok maalesef.
Acelem olmadığı için indirim kovalamaya çalışacağım.
-
Tavan vantilatör alan kullananan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satıcı Zela isimli satıcıydı demi? bende sabah sordum fan 2 mi lite mi diye satıcı fan 2 dedi fakat hemen fiyatı arttırmış :D
-
Merhaba, mi sitesi üzerinde yer alan bilgilere göre konuşacak olursak en önemli fark dc motor olması bu da lite versiyonuna göre %60 dan fazla enerji tasarrufu sağlayabiliyor.
Bunun haricinde diğer önemli fark kanat tasarımında. Pervanenin ortasına 5 kanat daha eklendi. Bu da daha güçlü hava akışına olanak sağlıyor. Daha uzağa daha hızlı hava veriyor, sitesinde en alt kısımda ölçüm sonuçları bulunuyor.
Lite tasarım olarak benzese de açıkçası hava üflemesi pek tatmin etmeyebilirdi zira ondan daha güçlü başka vantilatörler de var.
Bir diğer fark hız kademesi 1 artıp 4 e çıkıyor ve son seviyede çok daha güçlü hava üflüyor. Bu modelde 4 farklı seviye var ancak uygulama üzerinden 1den 100e kadar farklı hızlarda da ayarlayabiliyorsunuz. Vantilatör üzerindeki 4. kademe uygulamadaki hız 100 e eşit. Bu geniş hız ayar skalası bu modeli tercih etmemdeki önemli bir etken oldu. Ayrıca üst modelde uygulama üzerinden vantilatörü hafifçe sağa sola döndürebiliyor ve kaç derecelik açıyla hangi aralıkta salınıp yapacağını ayarlayabiliyorsunuz.
Diğer bir fark ise fan2 modelinde "doğrudan rüzgar" modunun yanında "doğal esinti" adında farklı bir modun daha olması. Bu mod adından da anlaşılacağı üzere ormandaki gibi doğal esinti hissi yaratan bir algoritmaya sahip.
Ayrıca lite modelinde güç kablosu motorun arka kısmına sabit şekilde bağlı bu da kablonun kısalmasına ve havada asılı kalmasına neden oluyor. Diğer modelde ise kablo alt standa takılıp çıkarılabiliyor.
Bunların yanında yarım kilo daha hafif olması, kurulumunun daha basit olması, dc motordan dolayı daha sessiz çalışması gibi bazı farklar da mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 5 Haziran 2024; 10:4:31 >
-
Yok hocam başka satıcıydı, baktım şimdi de o satıcı yoktu. Adını hatırlayamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam cevap için teşekkür ederim. Siz anladığım kadarı ile memnunsunuz ucuz bir vantilatör almaktansa bunu almak daha iyi olacak sanrım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben daha dün gece sipariş verdim elime ulaşmadı henüz o yüzden memnun olup olmadığım ile ilgili bir yorum yapamıyorum.
-
-
3klarda bi fiyata satıyodu sabah keske alsaymısım ozmn yorumlarıda iyidi adamın ama arttırdı fiyatı :S
-
Dün gece ne kadara aldınız hocam fiyat neydi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
XIAOMI Mi Smart Standing Fan 2 Lite kullanıcısı olarak ben yazayım o halde memnuniyetimi,
Geçen yıl sıcaklığın pik yaptığı aylarda vodafone yanımda üzerinden 2100 liraya almıştım, yazdan evvel daha ucuzdu fakat ağustos gibi hiç bir yerde stok kalmamıştı.
Lite olmasına rağmen aşırı kullanışlı bulduk. Hafif olması sayesinde oda oda gezdi bizimle, doğal esinti modu lite versiyonda da mevcut geceleri çok işe yarıyor.
En sevdiğim özelliği ise telefondan bikaç oda ötede uyuyan çocuğun odasına girmeden wifi ile aç/kapa/mod değiştirmeyi yapabilmemiz oldu
Kutusu laptop kutusundan hallice, lego gibi parçaların kurulumunu müşteriye bırakmışlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Favorilere ekledim bakalım, denk gelirse çekeriz artık
adam sabah 7de değişmiş fiyatı :D . Şunu alıcam ben yakında xiaomi falan beklemicem. 1 hafta içinde alıcam gelirse yazarım iyi mi kötü mü.
amazon
Dreo Cruiser Pro Uzaktan Kumandalı Kule Fan, 7,3 m/s Hız Fanı, 90° Salınımlı, Sessiz Soğutma, 3 Mod, 12 Saat Zamanlayıcı, LED Ekran, Yatak Odası Ofis için Zemin Vantilatörühttps://www.amazon.com.tr/Dreo-Kumandal%C4%B1-Sal%C4%B1n%C4%B1ml%C4%B1-Zamanlay%C4%B1c%C4%B1-Vantilat%C3%B6r%C3%BC/dp/B08P5NNNL5/ref=lp_13511558031_1_2?pf_rd_p=41dcc440-cec6-42fb-ae31-b40ea353f9d4&pf_rd_r=K570KT1ZTZZ1JKZJCW3D&sbo=RZvfv%2F%2FHxDF%2BO5021pAnSA%3D%3D
-
Güzel bişeye benziyor, sesi sıfır gibi birşey yazdığı gibiyse, açısı belki dar gelebilir, 90 derece. Haberinizi bekliyoruz o zaman
3900 tl idi hocam trendyolda şu an o satıcıda kalmamış ancak hepsiburada da aynı satıcı 4200 civari bir ücrete hala satıyor anlayamadım.
@isok Hocam lite versiyonundaki bulunan "uyku/gece" modundaki gibi kademeli olarak azalan hava akışı değil de daha farklı rastgele doğal esinti hissi oluşturacak algoritmaya dayanan ve tüm hız ayarlarında da kullanılabilen "doğal esinti" modu varmış yani şöyle.
Teorikte farklı ama gerçekte ne kadar farklıdır karşılaştırmadan bilemiyorum tabi.
-
Ben de xiaomi fan 2 ve bunun arasında kalmıştım. 900 tl civarı kargo ücreti var gümrükten geçer mi falan diye düşünüp elemek zorunda kaldım.
-
Galiba hepsiburadada kalmamış bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oist -- 5 Haziran 2024; 13:57:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.5 sene önce aldığım xiaomi fan 2 yuvarlak ayak tablası kendi kendine sapsarı oldu
-
Buradan bakın 1 saat öncesine kadar satılıyordu 4274 TL ye.
akakce.com
Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Ayaklı Vantilatör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/vantilator/en-ucuz-xiaomi-mi-smart-standing-fan-2-fiyati,1713475161.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X