Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.494
Cevap
243
Favori
558.750
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu fiyata 55 watt fena değil. kötü yorumlar var. genel olarak malzeme kalitesinin kötü olduğu ve sessiz çalıştığı yazılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunkaya

bu fiyata 55 watt fena değil. kötü yorumlar var. genel olarak malzeme kalitesinin kötü olduğu ve sessiz çalıştığı yazılmış.
    Şuraya bir link attık, baya alan olmuş ve fiyatı 99'dan 104 liraya çıkarmışlar. Ben Gittigidiyor 100/30 veya 100/25 indirim kuponu verirse bu aralar öyle alacağım. Gerçi kupon verildiğini görsün, kurnaz satıcı hemen 130'a çıkarır eminim. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue house 99 tl ye 5 pervaneli ve şık görünümlü, iyi fiyat. 55 watt da fena degil (60 watt daha iyi olurdu) fakat zamanlayici yok. O da olsa süpermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 10 Haziran 2019; 19:24:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün arçelik bayiden flavel markalı bir ürün aldık. 3 kademeli ve zaman ayarlı... 120 TL adlık. 50 wat. evde iş görür tasarımı şık

• quote:

Orijinalden alıntı: KAYSERS0ZE

bu gün arçelik bayiden flavel markalı bir ürün aldık. 3 kademeli ve zaman ayarlı... 120 TL adlık. 50 wat. evde iş görür tasarımı şık
    Hocam aynısı var ama aşırı ses yapıyor beyaz-gri renkli, uyunmuyor
  • 2010 yılında rowenta ayaklı bir model aldık. 120 lira vermiştik. Geçen yıl çöpe attım. Sekiz yıl kullandım ama hiç memnun değildim. Sessiz olmasına sessizdi ama çok yavaştı. Ürün resmi aşağıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 10 Haziran 2019; 23:19:24 >
  • arkadaşlar sessiz ürün öneriniz var mı? 200 lira civarı?

• Bu Ürünü kullanan var mı, tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

kule tipi olan, buharlıya kıyasla nasıl hocam? yani sadece vantilatör gibi mi üflüyor yoksa soğuk bi şeyler üflüyor mu

Alıntıları Göster
    Soğuk üflemiyor hocam. Kule de salınım geniş olduğu için daha verimli olduğu düşüncesindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Romwenta wu5670 alan kullanan var mı? sessiz çalışabiliyor mu? Gece rahatsız etmeden kullanabilir miyiz yani?
    Sağa sola dönüşlerde çıkardığı çıtır çutur sesler harici güzel
  • şu ürünü almayı düşünüyorum. kullanan varsa yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

GittiGidiyor
    Raks Sf 16 Orx Uzaktan Kumandalı Ayaklı Vantilatör - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/raks-sf-16-orx-uzaktan-kumandali-ayakli-vantilator-441323872

• quote:

Orijinalden alıntı: ss1928

şu ürünü almayı düşünüyorum. kullanan varsa yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/raks-sf-16-orx-uzaktan-kumandali-ayakli-vantilator-441323872
    3 yık önce migrostan almıştım sessiz çalışma gece modu vs var memnunum tavsiye ederim

• 9008 9 kullanıcısına yanıt
    Gece uyurken sesi rahatsız ediyor mu ?
  • Şu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisi arkadaşlar ?

ÜRÜN 1

ÜRÜN 2

• www.teknosa.com
    RAKS Raks SF 18 SX 100W Sanayi Tipi Vantilatör Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/raks-sf-18-sx-100w-sanayi-tipi-vantilator-p-115191037

şöyle bir ürün var ömürlük ama ev için fazla gelebilir
  • Homend arzum arasında secim yaparken biranda Raks SF 16 ORX 245 tl siparis verdim
    fiyatlar cok yüksek umarım pisman olmam

• quote:

Orijinalden alıntı: gül_ym

Homend arzum arasında secim yaparken biranda Raks SF 16 ORX 245 tl siparis verdim
    fiyatlar cok yüksek umarım pisman olmam
    hangi siteden aldınız
  • Ürün geldi bir problem yok. Sesi beni memnun etti aslında ben alırken sessiz olup olmamasına bakmamıştım. Alttaki karşılaştırma incelemesini çektim alacaklara fikir olması bakımından.

Raks 16 Orx

• quote:

Orijinalden alıntı: justery

Sağa sola dönüşlerde çıkardığı çıtır çutur sesler harici güzel

Alıntıları Göster
    Dün siparişi verdim hocam yorumunu yeni gördüm. İnşallah ses cıkarmaz çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bakkal34

hangi siteden aldınız

Alıntıları Göster
    N11 25 tl indirim cekim vardı normal fiyati 273 tl

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.