Şimdi Ara

ağır abi takılmak buyrun içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ağır abi takılmak nedir, Birkaç tüyo veya anahtar kelime ile açıklarmısınız?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ağır Abi Ne Demek?

"Ağır abi" terimi, sözlük anlamıyla "saygın ve nüfuzlu bir kişi" anlamına gelir. Toplumsal hiyerarşik düzende, "ağır abiler" toplumda önemli söz hakkına sahip, sözleri dinlenen ve kararlarına saygı duyulan kişilerdir.

"Ağır abi" kavramı, genellikle yerel topluluklarda veya belirli sosyal ortamlarda geçerlidir. Mahallelerde, iş ortamlarında veya sosyal gruplarda, kendilerini ispatlamış ve saygınlık kazanmış kişiler "ağır abi" olarak tanımlanabilir.

"Ağır abiler" genellikle bazı ortak özelliklere sahiptirler:

• Topluluk içinde güvenilir ve saygı duyulan kişilerdir.
    • İnsanlarla iyi ilişkiler kurma ve onlara yardım etme konusunda yeteneklidirler.
    • Sıkıntılı durumlarda soğukkanlılıklarını koruyabilirler ve rasyonel kararlar verebilirler.
    • Toplumun çıkarlarını kendi çıkarlarının önünde tutma eğilimindedirler.

"Ağır abi" olmak için herhangi bir resmi veya yasal gereklilik yoktur. Bu statü, kişinin toplumsal etkileşimleri, davranışları ve eylemleriyle zaman içinde kazanılır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsunygzr

Meraba arkadaşlar.

iyi bişey değildir kardeş kasıntı olmaktır salaklıktır tavsiye etmem
    eğer memati gibi yüreğin yoksa memati gibi davranmıycaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Orijinalden alıntı: mahsunygzr

Meraba arkadaşlar.

iyi bişey değildir kardeş kasıntı olmaktır salaklıktır tavsiye etmem
    eğer memati gibi yüreğin yoksa memati gibi davranmıycaksın

Valla dayi bizde mangal gibi yürek var. Burdada epeybi sayılırız. Bika. tüyo verinde nasıl bişeymiş öğrenek

• gımoon meğğn yioov gımon
  • Aslanlarla güreş tut
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

Aslanlarla güreş tut

Kavgadan bahsetmiyorum ağır abi takılmadan bahsediyorum fazla gülmeden oturup kalkmasından insanlarla konuşmasından samimiyet vs. Lütfn konuyla alakalı yorum yapın saygılar
  • kardeş bende ağır abilik yokta herkese bağırıyorum çağırıyorum yanımdakıler atarlı neco dıyorlar iyi bir şey değil bir gün çocukla aram iyi diğer gün tokat atıyorum . olduğun gibi ol gerisi yalan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu yaptıktan sonra ağır abiyim diyebilirsin

• Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol.
  • ?
  • kilo al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.