|
Tavsiyelerinizden sonra 2 gündür üreticilerle yazışıyorum. Picual Oro Bailen’de bag-in-box yok. 3 lt teneke Picual sadece 4 lü paket gönderiyorlar. Picual, Hojiblanco ve Arbequina cinslerinden farklı farklı almak istediğim için 12 lt Picual fazla oluyor. Şişe alınca ise maliyet artıyor. Olibaeza’nın internet sitesinden 3 lt bag in box Picual sipariş verilebiliyor. Sanırım Picual’i buradan alacağım. Hojiblanca Finca La Torre 2 lt teneke için 49,50 euro fiyat verdi. Oro del Desierto ise 3 lt teneke için 49,50. Sanırım Oro del Desiertodan sipariş vereceğim. Aynı zamanda coupage ürünleri de birçok ödül almış. Ondan da almayı düşünüyorum. Arbequina Kimden alayım karar veremedim. Sanırım gidince marketlerden ve gourmet shoplardan çeşit çeşit alacağım. Almazaras Serie Oro internet sitelerinde 3 lt teneke olarak satışta fakat hasat yılı 23/24 gözüküyor. Eğer 24/25 göndereceklerse bunu da sipariş edeceğim. Aslında Mimi Coratinayı da çok denemek istiyorum fakat İspanya’ya kargosu biraz yüksek tutuyor. Toplamda İspanya’dan 3 çeşit ve kupajlar ile 12 lt yakın yağ getirmeyi planlıyorum. Yanımda pat pat, streç vs götürüp güzelce sararım diye düşündüm. Umarım ülkeye girişte gümrük sıkıntısı yaşamam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Munika
Konudaki Resimler

önceki

Hızlı
iOS
Android