Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
15.504
Cevap
554
Favori
1.303.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dimağ

Komili ege sızması ancak yemekler için olabilir, salatalar için kesinlikle tavsiye etmiyorum, Zeytinyağının muhteşem kokusu ve tadı bu yağda ne yazık ki yok.

ilginç :D adamlarda bunu özellikle salatalara tavsiye etmiş diğerine göre .. .peki 37 tl denemek için uygun bi fiyat değil mi 5 lt için... başka yerde 55 tl ve üstü sonuçta ? olmadı yemeklerde bu kullanılır bi de direk yemek için salata için başka alınır ?

GCC GJQ 264P

kodu KAYIT olurken/başvuru yaparken girmeyi/söylemeyi unutmayın ;)

#gibir #turktelekom #millenicom #turknet #superonline #ttnet #vodafone #turkcell #turksat
  • sarfom94 S kullanıcısına yanıt
    ücretsiz yağ denetmen güzel lakin kargoya verilecek para 9-10 lira olunca dışardan almş gibi oluyor ozamanda pek bir anlamı olmuyor. madem 5 kişiye vericeksin ve satıcak kadar yağınız var adam başı 2 kg olursa ben kabul ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimağ -- 13 Şubat 2014; 23:56:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çünkü zeytinyağı değil olsaydı kolaydı ve tadı hüEl olurdu

Edit:Kargo 6.5 Tl civarı tutacaktır.Aksi halde göndermeden bilgi veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarfom94 -- 14 Şubat 2014; 0:17:23 >

Orijinalden alıntı: sarfom94

Kargo ücreti o kadar yüksek olsa zaten böyle bir işe girişmem. Kargoya verilecek ücret alan kişiyi üzmeyeceği için böyle birşey düşündüm. Yine de takdir sizlerin tabiki.

Edit:Kargo 6.5 Tl civarı tutacaktır.Aksi halde göndermeden bilgi veririm.
    Arkadaşlar kipa'da gecen gün yudum sızma vardı 37 lira ben aldım.
    Yudum sızma'nın fiyatı migros + carrefour + kipalarda arada sırada böyle indirime giriyor normalde fiyatı 55 TL civarinda bilginiz olsun.

Orijinalden alıntı: McCarty

Yudum sızma'nın fiyatı migros + carrefour + kipalarda arada sırada böyle indirime giriyor normalde fiyatı 55 TL civarinda bilginiz olsun.

yudum sızma aldım 1 lt olanından üstünde ayvalık yöresi zeytinlerden vs diye bi yapışkan var... su gibi tad yok koku yok direk içsen anlamazsın zeytinyağı olduğunu :S ...pek tutmadım bi daha almama (burda yorumlarda yudum çok geçmişti denemek için aldıydım 1 lt)...

komili ege sızması 5lt 37 tl migros ta ... onu denemeyi düşünüyorum olmadı yemeklerde kullanılır .. ((fiyatı normalin yarısı olması garip gerçi)

GCC GJQ 264P

#gibir #turktelekom #millenicom #turknet #superonline #ttnet #vodafone #turkcell #turksat
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpugur

quote:

yudum sızma aldım 1 lt olanından üstünde ayvalık yöresi zeytinlerden vs diye bi yapışkan var... su gibi tad yok koku yok direk içsen anlamazsın zeytinyağı olduğunu :S ...pek tutmadım bi daha almama (burda yorumlarda yudum çok geçmişti denemek için aldıydım 1 lt)...

komili ege sızması 5lt 37 tl migros ta ... onu denemeyi düşünüyorum olmadı yemeklerde kullanılır .. ((fiyatı normalin yarısı olması garip gerçi)

Alıntıları Göster
    PAZARA ve FORUMA ÖZEL .... 5 Adet 20 TL DEĞERİNDE HEDİYE ÇEKİ ...KARGO BEDAVA ...

nevigurme.com dan bugün (16/02/2014) yapacağınız --- Zeytin&Zeytinyağı ---- kategorisindeki alışverişleriniz için ,
    90 tl ve üstündeki alımlarda geçerli 20 tl değerinde FORUMA ÖZEL 5 ADET HEDİYE ÇEKİ ... KARGO BEDAVA...

1 kişi 1 Hediye Çeki Kullanabilir.
    Hediye Çeki 5 adettir.
    Hediye Çeki Kullanan Diğer Devam Kampanyalardan Faydalanamaz.
    Kargo Ücreti Yoktur .
    Ürünler Stoklarla Sınırlı.

ÇEK KODU : dnnmfrm : ÇEK KODU

• quote:

quote:

Alıntıları Göster

hocam hangi migrosta komili ege sızma 37 lira

• Orijinalden alıntı: deccalserdar

www.sanalmarket.com.tr
    Komılı Ege Sızma Zeytinyağı 5 Lt - Migros
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/2160497-30391-komili-ege-sizmasi-zeytinyagi-5-l
    bu normal ege sızma olan. ..pahalı olan yani... 66 tl

www.sanalmarket.com.tr
    komili ege sizma zeytinyagi 5 l nostalji paketi +2 money - Migros
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/30401868-30391-komili-ege-sizma-zeytinyagi-5-l-nostalji-paketi-+2-money
    .. 37tl ....bu vardı ama şimd i"sepete ekle" butonu çıkmıyo, mesajı ilk yazdığımda alıyodum ama yorumalrdan sonra biraz bekleyeyim dedim o ara bitmiş :(..

burda daha ucuz .. ama kargo ücreti var .. ama 60 tl geçince kargo ücretsizmiş . .yanına bişey alsanız migros fiyatından ucuza geliyo ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 16 Şubat 2014; 18:12:17 >

GCC GJQ 264P

• quote:

Orijinalden alıntı: deccalserdar

www.sanalmarket.com.tr
    Komılı Ege Sızma Zeytinyağı 5 Lt - Migros
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/2160497-30391-komili-ege-sizmasi-zeytinyagi-5-l
    bu normal ege sızma olan. ..pahalı olan yani... 66 tl

www.sanalmarket.com.tr
    komili ege sizma zeytinyagi 5 l nostalji paketi +2 money - Migros
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/30401868-30391-komili-ege-sizma-zeytinyagi-5-l-nostalji-paketi-+2-money
    .. 37tl ....bu vardı ama şimd i"sepete ekle" butonu çıkmıyo, mesajı ilk yazdığımda alıyodum ama yorumalrdan sonra biraz bekleyeyim dedim o ara bitmiş :(..

burda daha ucuz .. ama kargo ücreti var .. ama 60 tl geçince kargo ücretsizmiş . .yanına bişey alsanız migros fiyatından ucuza geliyo ...

Alıntıları Göster
    migrosta indirimdeki ürünler genellikle 2012 tarihli...dikkat edin...
    Panasonic TX-P42ST33E 3D NeoPlazma
    Amoeba Scud, 7005 Alüminyum, Shimano Alivio, Alex ACE - 19

• quote:

Arkadaşlar 5 kişiye sadece kargo ücretine 1 litre yağ göndereceğim.Yağımı satılığa çıkarmadan önce yabancı bir ağızdan yorum almak istiyorum.Bizim artık içimiz dışımız zeytinyağı oldu pek fark edemiyoruz :) Kargo parası 6,5 tl civarı tutacak.Daha yukarı tutarsa göndermeden önce bilgi veririm.Şimdiden teşekkürler.Pmden irtibata geçebilirsiniz.

ben aldım, kargo ücreti 6,5 tl tuttu (SAMSUN a sürat kargo ile gönderilmişti) ... paketleme falan güzel baya sıkı paketlenmiş şişe patlasa sızıntı olmayacak şekilde :D ..

zeytinyağı olarak yudumdan iyi .. çok hafif bi zeytin kokusu var benim hoşuma gitti... tat olarak komili nin normal sızma olan (soğuk lezzetler) gibi bi tat seviyesinde. . daha fazla kullanmadım tabi ilk incelememe göre öyle .. .şişe bitmeye yakın tekrar görüşlerimi bildiririm. . .bu arada rengide komili sızma ile aynı . .yani komili alınacağına bu zeytinyağı alınabilir şuanki görüşüme göre...

bi süre daha denedikten sorna tekrar mesaj yazarım ;)

kendisine teşekkür ediyorum ;)

GCC GJQ 264P

• quote:

quote:

Arkadaşlar 5 kişiye sadece kargo ücretine 1 litre yağ göndereceğim.Yağımı satılığa çıkarmadan önce yabancı bir ağızdan yorum almak istiyorum.Bizim artık içimiz dışımız zeytinyağı oldu pek fark edemiyoruz :) Kargo parası 6,5 tl civarı tutacak.Daha yukarı tutarsa göndermeden önce bilgi veririm.Şimdiden teşekkürler.Pmden irtibata geçebilirsiniz.

ben aldım, kargo ücreti 6,5 tl tuttu (SAMSUN a sürat kargo ile gönderilmişti) ... paketleme falan güzel baya sıkı paketlenmiş şişe patlasa sızıntı olmayacak şekilde :D ..

zeytinyağı olarak yudumdan iyi .. çok hafif bi zeytin kokusu var benim hoşuma gitti... tat olarak komili nin normal sızma olan (soğuk lezzetler) gibi bi tat seviyesinde. . daha fazla kullanmadım tabi ilk incelememe göre öyle .. .şişe bitmeye yakın tekrar görüşlerimi bildiririm. . .bu arada rengide komili sızma ile aynı . .yani komili alınacağına bu zeytinyağı alınabilir şuanki görüşüme göre...

bi süre daha denedikten sorna tekrar mesaj yazarım ;)

kendisine teşekkür ediyorum ;)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dayım Gemlik Gençali köyünde zeytin işiyle uğraşıyor.Gemlik zeytin yağı arıyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.

• fearofthewhat kullanıcısına yanıt
    slm ben 0.5-1.5 asit arası sızma zeytin yağı arıyorum 50kg alacağım nekadara mal olur.ankarada oturuyorum.

Bizim baba mesleğimiz zeytincilik işi köydeniz yani :) Niyetiniz var ise biz size 1lt numunelik gönderelim tadına bakın zaten farkı anlarsınız.Dip zeytininden de yağ olur fakat kokusu rengi farklı olur bizim yağlarımız üst zeytinden ilaveten iklim toprak koşullarının en elverişli olduğu ortamdan çıkıyor.Fabrikasyon yağlarda renk vermek için katkı maddesi kullanılıyor bizim dediğim gibi direkt köyden kendimiz bakımını yapıp %100 doğal şekilde üretiyoruz.Eğer Bursa Gemliğe yolunuz düşerse bizden de alabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: fearofthewhat

merhaba hocam

Bizim baba mesleğimiz zeytincilik işi köydeniz yani :) Niyetiniz var ise biz size 1lt numunelik gönderelim tadına bakın zaten farkı anlarsınız.Dip zeytininden de yağ olur fakat kokusu rengi farklı olur bizim yağlarımız üst zeytinden ilaveten iklim toprak koşullarının en elverişli olduğu ortamdan çıkıyor.Fabrikasyon yağlarda renk vermek için katkı maddesi kullanılıyor bizim dediğim gibi direkt köyden kendimiz bakımını yapıp %100 doğal şekilde üretiyoruz.Eğer Bursa Gemliğe yolunuz düşerse bizden de alabilirsiniz.
    Merhaba Arkadaşlar.Bir süredir hazırlığını yaptığım satışımı başlatıyorum. Satışını yaptığım zeytinyağı tamamen kendi ürünümüzdür.Normalde eş dost dışında satmıyorum.Fakat her şeyin bir başlangıcı vardır. :)
    Deneme yapanlardan gelen ilk yorum.Diğer üyelerden daha geri dönüş gelmedi.
    quote:

ben aldım, kargo ücreti 6,5 tl tuttu (SAMSUN a sürat kargo ile gönderilmişti) ... paketleme falan güzel baya sıkı paketlenmiş şişe patlasa sızıntı olmayacak şekilde ..

zeytinyağı oalrak yudumdan iyi .. çok hafif bi zeytin kokusu var benim hoşuma gitti... tat olarak komili nin normal sızma olan (soğuk lezzetler) gibi bi tat seviyesinde. . daha fazla kullanmadım tabi ilk incelememe göre öyle .. .şişe bitmeye yakın tekrar görüşlerimi bildiririm. . .bu arada rengide komili sızma ile aynı . .yani komili alıacağına bu zeytinyağıda alınabilir şuanki görüşüme göre...

bi süre daha denedikten sonra tekrar mesaj yazarım

Zeytinyağımız Bursa/İznik ovasından toplanan zeytinlerden üretildi.Üretim Tarihi Aralık 2013'tür.

5 LT = 55 ( Kargo Dahil )
    3 LT = 35 ( Kargo Dahil )
    15 Gün Sonra Tenekede yapılmış Kuru Salamura zeytin satışı da yapacağım.Ama ticari olarak depolama yapmadığım için aşırı bir stok yoktur.Sadece kendi ürünlerimden satacağım. Zeytinyağını satabileceğim en son fiyat budur.Bu kıvamdaki zeytinyağını Kargo dahil bu fiyata başka bir yerde görmedim.Benim bölgemden satış yapan Marmarabirlik vb yerlerde fiyatlar çok daha yüksek.

Arkadaşlar her türlü yoruma açığım.

Ödeme Yolları: Enpara(Finansbank)
    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarfom94 -- 21 Şubat 2014; 12:54:32 >

• quote:

Merhaba Arkadaşlar.Bir süredir hazırlığını yaptığım satışımı başlatıyorum. Satışını yaptığım zeytinyağı tamamen kendi ürünümüzdür.Normalde eş dost dışında satmıyorum.Fakat her şeyin bir başlangıcı vardır. :)
    Deneme yapanlardan gelen ilk yorum.Diğer üyelerden daha geri dönüş gelmedi.
    quote:

ben aldım, kargo ücreti 6,5 tl tuttu (SAMSUN a sürat kargo ile gönderilmişti) ... paketleme falan güzel baya sıkı paketlenmiş şişe patlasa sızıntı olmayacak şekilde ..

zeytinyağı oalrak yudumdan iyi .. çok hafif bi zeytin kokusu var benim hoşuma gitti... tat olarak komili nin normal sızma olan (soğuk lezzetler) gibi bi tat seviyesinde. . daha fazla kullanmadım tabi ilk incelememe göre öyle .. .şişe bitmeye yakın tekrar görüşlerimi bildiririm. . .bu arada rengide komili sızma ile aynı . .yani komili alıacağına bu zeytinyağıda alınabilir şuanki görüşüme göre...

bi süre daha denedikten sonra tekrar mesaj yazarım

Zeytinyağımız Bursa/İznik ovasından toplanan zeytinlerden üretildi.Üretim Tarihi Aralık 2013'tür.

5 LT = 55 ( Kargo Dahil )
    3 LT = 35 ( Kargo Dahil )
    15 Gün Sonra Tenekede yapılmış Kuru Salamura zeytin satışı da yapacağım.Ama ticari olarak depolama yapmadığım için aşırı bir stok yoktur.Sadece kendi ürünlerimden satacağım. Zeytinyağını satabileceğim en son fiyat budur.Bu kıvamdaki zeytinyağını Kargo dahil bu fiyata başka bir yerde görmedim.Benim bölgemden satış yapan Marmarabirlik vb yerlerde fiyatlar çok daha yüksek.

Arkadaşlar her türlü yoruma açığım.

Ödeme Yolları: Enpara(Finansbank)
    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

Alıntıları Göster
    FORUMA ÖZEL ....
    50 Adet 10 TL DEĞERİNDE HEDİYE ÇEKİ ...KARGO BEDAVA ...

nevigurme.com dan bugün (22/02/2014) yapacağınız --- Zeytin&Zeytinyağı ---- kategorisindeki alışverişleriniz için ,
    60 tl ve üstündeki alımlarda geçerli 10 tl değerinde FORUMA ÖZEL 50 ADET HEDİYE ÇEKİ ... KARGO BEDAVA...

Hediye Çeki 50 adettir.
    HEDİYE ÇEKİ ALIŞVERİŞTE KAZANILMAZ 60 TL ve ÜSTÜ ALIŞVERİŞTE ANINDA KULLANILABİLİR.
    Kargo Ücreti Yoktur .

• quote:

Orijinalden alıntı: nevigurme.com

FORUMA ÖZEL ....
    50 Adet 10 TL DEĞERİNDE HEDİYE ÇEKİ ...KARGO BEDAVA ...

nevigurme.com dan bugün (22/02/2014) yapacağınız --- Zeytin&Zeytinyağı ---- kategorisindeki alışverişleriniz için ,
    60 tl ve üstündeki alımlarda geçerli 10 tl değerinde FORUMA ÖZEL 50 ADET HEDİYE ÇEKİ ... KARGO BEDAVA...

Hediye Çeki 50 adettir.
    HEDİYE ÇEKİ ALIŞVERİŞTE KAZANILMAZ 60 TL ve ÜSTÜ ALIŞVERİŞTE ANINDA KULLANILABİLİR.
    Kargo Ücreti Yoktur .

Alıntıları Göster
    Kampanya Stoğu tükendi.Normal fiyatlar Geçerlidir.
    http://www.sanalpazar.com/Naturel-Sizma-Zeytinyagibursa-Ovasi__isp16784303

http://www.sanalpazar.com/Teneke-Kuru-Salamura-Siyah-Zeytinbursa-Ovasindan__isp17363714

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarfom94 -- 13 Mart 2014; 20:02:20 >

• organik yag tedarik eden arkadaslari epeydir goremiyorum. yakin zamanda ihtiyacim olacak, satici arkadaslar disinda da denk gelenler firsatlari paylasirsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skmg -- 25 Şubat 2014; 12:53:08 >

Orijinalden alıntı: skmg

organik yag tedarik eden arkadaslari epeydir goremiyorum. yakin zamanda ihtiyacim olacak, satici arkadaslar disinda da denk gelenler firsatlari paylasirsa sevinirim.
    www.goldoftroy.com
    www.targetltd.biz

Ürünlerimizi sadece Japonya ya ihraç ediyoruz. (Bildiğiniz gibi Japonya 0,7 asit oranının üstündeki ürünleri ülkesine kabul etmiyor.)
    Yeni yıl ile birlikte yurtiçinde de ürünlerimizi satmaya karar verdik.
    Ürünlerimiz Çanakkale-Edremit menşeilidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursuna -- 25 Şubat 2014; 16:35:04 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.