Şimdi Ara

kablosuz net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben laptop aldım yalnız kablosuz kullanamıyorum. ethernet kablosunu çıkarttığımda nette gidiyor laptop öbür odalara falan götüremiyorum anlıcağınız . yapmam gerekn bişeyler vars söyler misin ? bu konuda bilgim sıfır maalesef. ttnettenten aldım modemi

• Kablosuz ag sifresini girdiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sinemakar

arkadaşlar ben laptop aldım yalnız kablosuz kullanamıyorum. ethernet kablosunu çıkarttığımda nette gidiyor laptop öbür odalara falan götüremiyorum anlıcağınız . yapmam gerekn bişeyler vars söyler misin ? bu konuda bilgim sıfır maalesef. ttnettenten aldım modemi

hangi marka modem kullanıyorsunuz kablosuz ağ ayarlarını yapmadığınız için kablosuz bağlanmıyordur ayarları yaptıkta sonra düzelir

Orijinalden alıntı: poison06

Kablosuz ag sifresini girdiniz mi

nereye giriceğimi bile bilmiyorum o konuda baya cahilim . bi ara kurcalarken çıkmıştı karşıma bilgileri girmiştim ama olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive09

quote:

arkadaşlar ben laptop aldım yalnız kablosuz kullanamıyorum. ethernet kablosunu çıkarttığımda nette gidiyor laptop öbür odalara falan götüremiyorum anlıcağınız . yapmam gerekn bişeyler vars söyler misin ? bu konuda bilgim sıfır maalesef. ttnettenten aldım modemi

hangi marka modem kullanıyorsunuz kablosuz ağ ayarlarını yapmadığınız için kablosuz bağlanmıyordur ayarları yaptıkta sonra düzelir

HUAWEI modemin markası bu.ayarları nasıl yapıcağımı bilmiyorum. Yada acaba modem kablolu mu ? sanırım modemlerin bi kablolusu varmış bide kablosuzu ?? öyle birşey olabilir mi ?
  • _____________________________
  • quote:

HUAWEI modemin markası bu.ayarları nasıl yapıcağımı bilmiyorum. Yada acaba modem kablolu mu ? sanırım modemlerin bi kablolusu varmış bide kablosuzu ?? öyle birşey olabilir mi ?

evet kablolu ve kablosuz modemlar var siz kablolu aldıysanız modem değiştirmeniz lazım kablosuz modem den kablosuz bağlanamıyorsanız kablosuz ağ ayarları yapınca bağlanır

Orijinalden alıntı: poison06

http://www.ttnet.com.tr/ilkyardim/Source/Modules/TT08/Modemimin_Kablosuz_Baglanti_Ayarlarini_Yapmak_Istiyorum.html takip et burayı arkadaşım işini görür heralde

çok teşekkür ediyoruum.
  • quote:

quote:

evet kablolu ve kablosuz modemlar var siz kablolu aldıysanız modem değiştirmeniz lazım kablosuz modem den kablosuz bağlanamıyorsanız kablosuz ağ ayarları yapınca bağlanır

huawei_hg521 bu modem kablolu mu kablosuz mu nasıl öğrenebilirm.ç Bu arda modemin altında kablosuz güvenlik şifresi yazıyor ?
  • quote:

huawei_hg521 bu modem kablolu mu kablosuz mu nasıl öğrenebilirm.ç Bu arda modemin altında kablosuz güvenlik şifresi yazıyor ?

kablosuz tıklayın kablosuz ağ ayarlarına tıklayıp ayarlayı yapın sonra kablosuz ağ güvenliğinede şifrenizi belirleyin ve kaydedin sonra tekrar kablosuz bağlanmayı deneyin

quote:

kablosuz tıklayın kablosuz ağ ayarlarına tıklayıp ayarlayı yapın sonra kablosuz ağ güvenliğinede şifrenizi belirleyin ve kaydedin sonra tekrar kablosuz bağlanmayı deneyin

denedim olmadı.
  • quote:

denedim olmadı.

bu şekilde olması lazım ya siz yapamadınız yada modeminiz kablolu modeminizi kablosuz ile değiştirin yada bu şekilde kullanın
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.