Bildirim
kablosuz net
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kablosuz ag sifresini girdiniz mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sinemakar
arkadaşlar ben laptop aldım yalnız kablosuz kullanamıyorum. ethernet kablosunu çıkarttığımda nette gidiyor laptop öbür odalara falan götüremiyorum anlıcağınız . yapmam gerekn bişeyler vars söyler misin ? bu konuda bilgim sıfır maalesef. ttnettenten aldım modemi
hangi marka modem kullanıyorsunuz kablosuz ağ ayarlarını yapmadığınız için kablosuz bağlanmıyordur ayarları yaptıkta sonra düzelir_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: poison06
Kablosuz ag sifresini girdiniz mi
nereye giriceğimi bile bilmiyorum o konuda baya cahilim . bi ara kurcalarken çıkmıştı karşıma bilgileri girmiştim ama olmamıştı. -
quote:
Orijinalden alıntı: exclusive09
quote:
arkadaşlar ben laptop aldım yalnız kablosuz kullanamıyorum. ethernet kablosunu çıkarttığımda nette gidiyor laptop öbür odalara falan götüremiyorum anlıcağınız . yapmam gerekn bişeyler vars söyler misin ? bu konuda bilgim sıfır maalesef. ttnettenten aldım modemi
hangi marka modem kullanıyorsunuz kablosuz ağ ayarlarını yapmadığınız için kablosuz bağlanmıyordur ayarları yaptıkta sonra düzelir
HUAWEI modemin markası bu.ayarları nasıl yapıcağımı bilmiyorum. Yada acaba modem kablolu mu ? sanırım modemlerin bi kablolusu varmış bide kablosuzu ?? öyle birşey olabilir mi ? -
http://www.ttnet.com.tr/ilkyardim/Source/Modules/TT08/Modemimin_Kablosuz_Baglanti_Ayarlarini_Yapmak_Istiyorum.html takip et burayı arkadaşım işini görür heralde _____________________________ -
quote:
HUAWEI modemin markası bu.ayarları nasıl yapıcağımı bilmiyorum. Yada acaba modem kablolu mu ? sanırım modemlerin bi kablolusu varmış bide kablosuzu ?? öyle birşey olabilir mi ?
evet kablolu ve kablosuz modemlar var siz kablolu aldıysanız modem değiştirmeniz lazım kablosuz modem den kablosuz bağlanamıyorsanız kablosuz ağ ayarları yapınca bağlanır_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: poison06
http://www.ttnet.com.tr/ilkyardim/Source/Modules/TT08/Modemimin_Kablosuz_Baglanti_Ayarlarini_Yapmak_Istiyorum.html takip et burayı arkadaşım işini görür heralde
çok teşekkür ediyoruum. -
quote:
quote:
HUAWEI modemin markası bu.ayarları nasıl yapıcağımı bilmiyorum. Yada acaba modem kablolu mu ? sanırım modemlerin bi kablolusu varmış bide kablosuzu ?? öyle birşey olabilir mi ?
evet kablolu ve kablosuz modemlar var siz kablolu aldıysanız modem değiştirmeniz lazım kablosuz modem den kablosuz bağlanamıyorsanız kablosuz ağ ayarları yapınca bağlanır
huawei_hg521 bu modem kablolu mu kablosuz mu nasıl öğrenebilirm.ç Bu arda modemin altında kablosuz güvenlik şifresi yazıyor ? -
quote:
huawei_hg521 bu modem kablolu mu kablosuz mu nasıl öğrenebilirm.ç Bu arda modemin altında kablosuz güvenlik şifresi yazıyor ?
kablosuz tıklayın kablosuz ağ ayarlarına tıklayıp ayarlayı yapın sonra kablosuz ağ güvenliğinede şifrenizi belirleyin ve kaydedin sonra tekrar kablosuz bağlanmayı deneyin_____________________________ -
quote:
quote:
huawei_hg521 bu modem kablolu mu kablosuz mu nasıl öğrenebilirm.ç Bu arda modemin altında kablosuz güvenlik şifresi yazıyor ?
kablosuz tıklayın kablosuz ağ ayarlarına tıklayıp ayarlayı yapın sonra kablosuz ağ güvenliğinede şifrenizi belirleyin ve kaydedin sonra tekrar kablosuz bağlanmayı deneyin
denedim olmadı. -
quote:
denedim olmadı.
bu şekilde olması lazım ya siz yapamadınız yada modeminiz kablolu modeminizi kablosuz ile değiştirin yada bu şekilde kullanın_____________________________ -
Bilgisayardan kablosuz ağları arattıktan sonra, huawei_hg521 adlı kablosuz ağı seçip modemin altındaki kablosuz ağ şifresini yazın. _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom kullanıcı adı şifre öğrenme
- türk telekom müdürlüğü yorumlar
- türk telekom modem dışarıdan gelen internet kablosu nasıl bağlanır
- türk telekom port başvurusu
- hgw fiber güçlü modem
- yalın internet nedir
- telefon sim kartı görmüyor
- cep magnet nedir
- e devlet operatör değişikliği
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler