Şimdi Ara

KAC KISI HOST ISI YAPIYOR DONANIM HABERDE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN WEB TASARIMINDAN ANLAMAM AMA SITEMYNETTE TE YAPTIGIM SITELRE VARDIR FRONTPAGE KULLANARAK BAZI SEYLER YAPMAYA CALISIYORUM AMA ARTIK PROFESYONELCE CALISMAK ISTIYORUMM
    NEREDEN BASLAMALIYIM
    DOMAIN ALACAGIM
    HOST ALACAGIM

AMA BEN CPANELİ KULLANMASINIDA BİLMİYORUM BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ

• tufansen, soyturk, maverick_gizli

diğerlerine bulaşma...Nitekim bulaşırsan yanarsın bendne söylemesi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: farozlu

tufansen, soyturk, maverick_gizli

diğerlerine bulaşma...Nitekim bulaşırsan yanarsın bendne söylemesi...

onerilerin icin cok tesekkur ederim ama bunlar benim gibi web tasarımından fazla anlamayan birine yardımcı olurlarmı dersin yoksa ugrazmazlarmı?
  • merak etme hepsi bu yoldan gelmiş geçmiş insanlar.Kafan karışırsa buraya yaz bizde yardımcı oluruz merak etme sen..
  • ARKADASLAR SU ANDA MSN CALISIP CALISMADIGI KONUSUNDA BILGISI OLAN LUTFEN YAZZIN
    Massacre sen de email ile ulasabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufansen -- 1 Mart 2006; 20:47:06 >
  • açılın ulen yeni hostingçi geldi reseller le yapıyorum bu işi ezmeyin,
    bu arada msn çalışmıyor 8 in beta sürümünü indirin zannediyorum o çalışıyo sadece şu an için.

edit: ben hosting işi falan yapmıyorum hee şaka olarak yazdım ama bayilik paketim var müşterilerim için kullanıyorum ihtiyacı olan varsa sponsor olabilirirm tabi o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cera -- 1 Mart 2006; 22:16:32 >
  • ben de yapıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkes yapıyor gördüğün gibi :D
  • daha detaylı bilgi için msn mi ekleyeblilirsin.
  • arkadaş hiç bir şey bilmiyorsan şu konu başlığının olduğu yerde bile web sitesi nasıl yapılır en basitinden en profos. kadar konu başlığı dolu, araştır biraz öğrenirsin, öyle kasmadan olmaz bu işler ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackal_

arkadaş hiç bir şey bilmiyorsan şu konu başlığının olduğu yerde bile web sitesi nasıl yapılır en basitinden en profos. kadar konu başlığı dolu, araştır biraz öğrenirsin, öyle kasmadan olmaz bu işler ...

Bi soru sorduk kimseden cevap alamadık. Bence bu işler bu forumda öğrenilmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farozlu

herkes yapıyor gördüğün gibi :D

reklam olarak ama...
  • ben sadece öğrenci topluluklarına ve açık kaynak projelerine yer veriyorum ama sanırım listedeyim
  • Yaw tek etik davranan adam yokmu şurda
    Bak dolu hoster var sitede ama bi kaç adam etik davranıyo.
    Bence hostçuları ezberleyeceğinize örnek alın biraz !
    Kimse kızmasın lafım geneldir
  • kaç kişi host işi yapıyor denmiş host işi yapanında söylemesi gayet doğal sorulan soruya cevap vermek ne zamandır reklam ?
  • sözüm geneldi..isteyen anlar isteyen anmalaz.
  • çok şükür anlayacak kapasitedeyiz 4-5 kişi burda hostum var demiş sende de bu reklam değildir sorulan soruya cevaptır yok yazmak istemiyosan sen bilirsin..
  • @thedevilslieutenant bu arkadas benimde var diyor site ismi yok..bu sekilde olsa ne olur?

adres sormuyorlar varmı yokmu kimler yapiyor diyorlar.
  • adresi telefonu msn adresi olanlarıda çok gördük sayın @ArızaLı belki bu çözüm değil ama hakkını arayabilmek için vergi levhasının olması lazım iki gün sonra kaçınca dava açabilesin
  • Herkez Vergi Levhasını Scanleyip Koysun Ozaman

Vergi Levhasız Iş yapılmasın..Benim Kabulum Bu...Baskaları Kabul Edeceklermi?

sayın absolut_master
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.