Şimdi Ara

ASP Wizard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim, kardeşlerim, öncelikle bilgisayar okuyorum ama malesef hocalar modülleri ekrana yansıtıp deftere yazdırmakla geçiştiriyorlar. Kendi çabalarımızla birşey öğrenebiliyorsak öğreniyoruz yoksa işler kötü. Bende işimi sakata bırakmamak için ek ödev aldım fakat bir konuda tıkandım, sizlerin yardımına ihtiyacım var.

VB ile Asp.net C# üzerinden basit bir site yapıcam
    yazıları, arkaplanı vs css ile düzenliyeceğim, bunu yapabilirim fakat
    asıl mesele ise benden wizard ile bir kaç adımlık üyelik formu tarzı birşey istiyor, tamam yapabiliyorum ama wizard içindeki sorulara verilen cevapları başka bir yere yollamamı istiyor benden. Ne yaptım ettim işin içinden çıkamadım. Bugün bana session ve cookies'e bak dedi. Tamam anladım 2 sini de ama açıkçası benim işime yarar nasıl bir hale getirebilrim anlamadım.

Çareyi sizde arıyorum ve cookies ya da session zorunlu değil onu da söyliyim. Hepinize şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewerkon -- 18 Mayıs 2012; 0:41:54 >

• url adres satırına gönderip takip edebilirsin her cevapda url ye cevap şıkkını gönderebilirsin,
    cevap classı oluşturup instances alıp değişkenlerine atama yapabilirsin
    sessionda mantıklı neden işine yaramıyor sessionda bir cevap değişkeni tamınla cevapları sessiona gönder
    Session["cevap"]
    3. işe yaramıyor derken nasıl yarayacığnı anlamadım demek istemiştim. hmm bu yol güzel ama "cevapları sessiona gönder" kısmını anlayamadım, cevapları nasıl session'a yönlendireceğim acaba?

Session["cevaplar"] = "";

cevap butonuna basıldıktan sonraki işlemler

Session["cevaplar"] += txtBoxCevap.Text;

cevaplar bittiğinde

lblTumCevaplar.Text=Session["cevaplar"].ToString();
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.