Bildirim
İpad'i yanınızda nasıl taşıyorsunuz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aşşağıdaki linkten bazı modellere bakabilirsin.
http://www.vatanbilgisayar.com/%C3%87antalar%20ve%20K%C4%B1l%C4%B1flar/products.aspx?L2=AKSCNT&sb=20&sk=0&k3=Tablet%20%C7antalar%FD_____________________________ Amd x4 965 3.4 ghz, Xigmatek Red Scorpion,
Msi R7 370 Gaming 4gb, Asus m4a88td-m evo\usb3, Intel 180gb Ssd, Asus 18.5'', Kingston 8gb ddr3 1600 mhz, Thermaltake Tr2 S 550W 80 Plus -
Targus canvas kilif kullaniyorum. 1 aydir yeni ipad sahibiyim ama daha evden hic cikartmadim:D _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
Targus canvas kilif kullaniyorum. 1 aydir yeni ipad sahibiyim ama daha evden hic cikartmadim:D
Memnun musunuz acaba ?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: twelve.
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
Targus canvas kilif kullaniyorum. 1 aydir yeni ipad sahibiyim ama daha evden hic cikartmadim:D
Memnun musunuz acaba ?
Oldukca memnunum kiliftan_____________________________ -
Sırt çantamda taşıyorum kitaplar ile sorun olmuyor
_____________________________ -
Bende cantama atiyorum ekstra canta almaya gerek duymadim. Kilif olarak smart cover var ama. _____________________________ -
up _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler