Arkadaşlar PIC ler Hangi programlar yardımıyla programlanıyor
picler mplab denen proramda yazılır ve hex dosyasına cerildikten sonra ic-prog programıyal pic egonderilir
sağolasın sayın mau
peki dostum pıcler le aran nasıl bana int üzerinden kaynak verebilirmisin
eger istersen bunu c istersen esambly ile yazabilirsin. Her hangi bir editoru acarsin ve yazarsin. Daha sonra bunu compile programlari ile compile edersin.
mesela linuxde vi editoru,sdcc compiler ve pici yakmak icinde picp(picstart plus) hepsi bedava kit haric windows icinde mplap var hepsini iceriyor bu saydiklarimi.
sayın markandeya mau nun söyledği programlar arasında bir fark varmı yani hangisinin kullanımı daha kolay
dostum picler 3 dille programlanır 1 assembly 2 basic 3 c yeni baslayan lar icin en uygunu assemly kanımca kaynak olarakda
arkadaslr PIC le yapalabilecek programlar hakkında örnekler söyleyebilir misiniz?
üniversitede bitirme projesi için örnekler arıyorum...
projeller inceliyorum şimdilik hocam sagol ellerine sağlık... msn adresim sebuimeker@hotmail.com .. bitirme projem için daha vakit var eger bi gun karşılaşırsak uygun oldugunda konusalım. bunun programını nasıl yazdıgın hakkında..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme