Şimdi Ara

VODAFONE 945 | Android 2.2 - Android 2.3.7 Cyanogenmod + MIUI & Root & Recovery & Rom | [Ana Konu] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
17
Favori
120.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

Orijinalden alıntı: metinmori

linkten sayfaya ulaşmak için linki seçip sağ tıklayıp googlde ara deyin ve gelen sayfada en üsteki sayfaya girin orada yazıoyr.normalde kendi aktif olması gerekiyordu ama aktif olmadı neden anlamadım...

http nin önunde bir nokta var ondan olabirmi?

Alıntıları Göster
    aga ben 2.3.7 yükledim sensörü çok geç algılıyor bir yardım eder misin ?

• üstad dediğin herşeyi yaptım en son aşağı tuşu ve güç tuşuna android yazısı gelene kadar bastım fakat android yazısı nın hemen arkasından FTM diye bir yazı çıkıyor ve hiçbir tuş çalışmıyor. Yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: yasin222

üstad dediğin herşeyi yaptım en son aşağı tuşu ve güç tuşuna android yazısı gelene kadar bastım fakat android yazısı nın hemen arkasından FTM diye bir yazı çıkıyor ve hiçbir tuş çalışmıyor. Yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden teşekkürler
    Ben 2.3.7nin ham romunu nerden bulabilirim sıfırdan editlicem?

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Konu düzenlendi.
    Android 2.3.7 Cyanogenmod 7.2.0 Google Play fixi eklendi.
    Sürüm hala ingilizce bunu sorun etmeyecekseniz yükleyin derim. Ayrıca bir kaç yerde multitouch çalışmadığı bildirildi.
    Bilginize.

Teşekkürler.
    2,2yi ilk yüklediğim zamanlarda telefon birkac acma kapamadan sonra acarken telefonu acılmıyordu victor yazısı geliyor google android yazısı geliyor yine başa sarıyordu acmıyordu simdi böyle bir sorun yok

WİFİ ACIKKEN TELEFON DONMUYOR

Alıntıları Göster
    arkadaşlar işlermleri sırasıyla yapmaya başladım fakat bir sorunum var. en son recevery kurdum izinleri verdim joe adlı imagı yükledim fakat sizin söylediğiniz gibi yüklendiğine dair bir uyarı gelmiyor. installing yazıyor ve 5-6 saniye sonra aşağıda currently installed recovery: unrecognised diye bir yazı çıkıyor. yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: peacelove61

arkadaşlar işlermleri sırasıyla yapmaya başladım fakat bir sorunum var. en son recevery kurdum izinleri verdim joe adlı imagı yükledim fakat sizin söylediğiniz gibi yüklendiğine dair bir uyarı gelmiyor. installing yazıyor ve 5-6 saniye sonra aşağıda currently installed recovery: unrecognised diye bir yazı çıkıyor. yardımcı olursanız sevinirim.

tamam işte zaten olması gereken bu bir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: adem369

quote:

rom u da aynı şekilde yaptım ama ayarlardan sürüme baktığımda hala 2.1 update1 olarak gözüküyor? o yüzden olmadığına kanaat getirmiştim.

quote:

Orijinalden alıntı: adem369

quote:

rom u da aynı şekilde yaptım ama ayarlardan sürüme baktığımda hala 2.1 update1 olarak gözüküyor? o yüzden olmadığına kanaat getirmiştim.

Alıntıları Göster
    Sorunu çözdüm arkadaşlar. 2.3.7 xperia edition yükledim. çok hoşuma gitti gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peacelove61 -- 8 Temmuz 2012; 20:35:07 >

• quote:

quote:

Konu düzenlendi.
    Sürüm hala ingilizce bunu sorun etmeyecekseniz yükleyin derim. Ayrıca bir kaç yerde multitouch çalışmadığı bildirildi.
    Bilginize.

Teşekkürler.
    2,2yi ilk yüklediğim zamanlarda telefon birkac acma kapamadan sonra acarken telefonu acılmıyordu victor yazısı geliyor google android yazısı geliyor yine başa sarıyordu acmıyordu simdi böyle bir sorun yok

Alıntıları Göster
    kaç kere denedim root etmeyi ama her seferinde kum saatinde takılıp kalıyor çözemedim bir türlü yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum

• vf 945 nasil bir telefon hepsiburadan almayi dusunuyorum telefonla amacim galaxy s wifi 5.0 ma internet yayini yapmak ve iletisim icin

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

vf 945 nasil bir telefon hepsiburadan almayi dusunuyorum telefonla amacim galaxy s wifi 5.0 ma internet yayini yapmak ve iletisim icin
    bu telefonun usb den şarjında sorun yaşayan var mı %48 50 civarından üstüne şarj edemiyorum aynı sorunu yaşayan var mı ?

Orijinalden alıntı: sertachor

bu telefonun usb den şarjında sorun yaşayan var mı %48 50 civarından üstüne şarj edemiyorum aynı sorunu yaşayan var mı ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 2.2 sürümünde normal duvar kağıtları bölümü boş. otomatik ekran parlaklık sensörü çalışmıyor. arama geldiğinde ya da tel araması yaptığımızda teli kulağımıza götürünce ekran otomatik kararmıyor. bu sorunu yaşayanlar var mı yoksa sadece ben de mi merak ettim? bütün fixleri yükledim

Orijinalden alıntı: sertachor

ben de bu sorun yok. usb şarjı biraz yavaş olur. ayrıca telefonun arka planında program çalışıyorsa bu da etkiler bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fraxinus52 -- 10 Temmuz 2012; 12:30:17 >

vf 945 nasil bir telefon hepsiburadan almayi dusunuyorum telefonla amacim galaxy s wifi 5.0 ma internet yayini yapmak ve iletisim icin

Bu sebep / neden için alma !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

neden

quote:

Konu düzenlendi.
    Bilginize.

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    VODAFONE(ZTE) 945 KULLANICILARI KULÜBÜ
    Kulübümüze katılıp en yeni haberleri, romları, sorunların çözümlerini bulabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_63041026/tm.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

neden

Resmi rom 2.1 ve bu cihaz da HOT SPOT özelliği yok , büyük hayal kırıklığı yaşabilirsiniz. Cihaz yeterli desteği pek görmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürekli Dizi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2.3.7 ve gerekli patchleri tek seferde kurdum. multi touchu rar olduğu için görmedi. zip'e çevirince de kurmadı.

Şu anki problem WiFi görüyor ancak IP almıyor.

Yardım edebilecek var mı? mac filtre ve şifre ile korumalı. Mac'i kontrol ettim problem yok. şifre de doğru. IP alınıyor diyor sonra alamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

2.3.7 ve gerekli patchleri tek seferde kurdum. multi touchu rar olduğu için görmedi. zip'e çevirince de kurmadı.

Şu anki problem WiFi görüyor ancak IP almıyor.

Yardım edebilecek var mı? mac filtre ve şifre ile korumalı. Mac'i kontrol ettim problem yok. şifre de doğru. IP alınıyor diyor sonra alamıyor.

Alıntıları Göster
    Ayırca 2.1'de olan wifi aç, GPS aç, Senkronizasyon aç vb kısayollaR vardı. Onları nasıl ekleyebilirim.Bu wifi olayını çözemezsem zaten 2.1Ee döneceğim.

• quote:

Ayırca 2.1'de olan wifi aç, GPS aç, Senkronizasyon aç vb kısayollaR vardı. Onları nasıl ekleyebilirim.Bu wifi olayını çözemezsem zaten 2.1Ee döneceğim.

Alıntıları Göster
    sabit IP verince IP aldı ancak heryerde yemez bu. işyerinde, alışveriş merkezinde vs olmaz. başka bir çözüm önerewn var mı?

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-2-2-rom-wifi-baglanmama-ip-adresi-almama-sorunu-%C3%A7oz%C3%BCld%C3%BC

• quote:

sabit IP verince IP aldı ancak heryerde yemez bu. işyerinde, alışveriş merkezinde vs olmaz. başka bir çözüm önerewn var mı?

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-2-2-rom-wifi-baglanmama-ip-adresi-almama-sorunu-%C3%A7oz%C3%BCld%C3%BC

Alıntıları Göster
    Biraz inceledim. çok hoşuma gitti. Ancak 2.3.7'de haritalar, latitude ve sesli google araması yok. Markette bulunca da bu yazılımlar ülkenizde uygun değil gibi saçma bir mesaj veriyor. Bilgisi olan var mı acaba.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.