Şimdi Ara

NEED FOR SPEED: MOST WANTED a CRITERION GAME (ANA KONU) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
0
Favori
55.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BARKU

Oynadığım en oynanamayan nfs oyunu bu sanırım, 1 saat oynadım ve sinir oldum.Kontrol berbat, polisleri ekemiyorsun, yarışlara girme menüsü saçma sapan. Dağ fare doğurmuş.

Yarışlara girme menüsünü kinect yardımıyla sesli yapabiliyorsun . Kinect olanlar için ....
    Newdrive
    race
    next
    yes
    yarıştasın

:)

Kontroller oynadıkça alıştığın için hiç bir şekilde düzeltme olmayacaktır.
    Bornout Revenge havası var oyunda . Onda biraz daha sertti kontroler bunda biraz daha yumuşak geçişler var.

Bu yorumlar kişiden kişiye göre değişecektir. Saydı duyuyorum yorumlarınıza yanlış anlamayın

iyi oyunlar

Orijinalden alıntı: xYaKuBux

quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Oynadığım en oynanamayan nfs oyunu bu sanırım, 1 saat oynadım ve sinir oldum.Kontrol berbat, polisleri ekemiyorsun, yarışlara girme menüsü saçma sapan. Dağ fare doğurmuş.

Yarışlara girme menüsünü kinect yardımıyla sesli yapabiliyorsun . Kinect olanlar için ....
    Newdrive
    race
    next
    yes
    yarıştasın

:)

Kontroller oynadıkça alıştığın için hiç bir şekilde düzeltme olmayacaktır.
    Bornout Revenge havası var oyunda . Onda biraz daha sertti kontroler bunda biraz daha yumuşak geçişler var.

Bu yorumlar kişiden kişiye göre değişecektir. Saydı duyuyorum yorumlarınıza yanlış anlamayın

iyi oyunlar

Alıntıları Göster
    NFS Pro Street,NFS Undercover,NFS Shift 2,NFS The Run ve son olarak NFS Most Wanted(criterion) bu saydıklarım hiçbiri beş para etmez. NFS Underground 2 ve NFS Most Wanted bunları tek geçerim,kendilerinden sonra çıkan hiçbir oyun aynı havayı,aynı hissi vermedi bu 2 oyun dışında saatlerce oynamak istediğim hiçbir oyun çıkaramadı malesef EA. Arada çıkan diğer oyunlar da orta karar. Criterionın Most Wantedı adını hak etmeyecek derece de rezil bir oyun verilen puanlar tamamen şişirme Giga.de diye bir site var onlar 100 üzerinden 65 vermiş bence doğru vermiş.

http://www.giga.de/spiele/need-for-speed-most-wanted/tests/need-for-speed-most-wanted-test-der-gezahmte-stier/

• quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

NFS Pro Street,NFS Undercover,NFS Shift 2,NFS The Run ve son olarak NFS Most Wanted(criterion) bu saydıklarım hiçbiri beş para etmez. NFS Underground 2 ve NFS Most Wanted bunları tek geçerim,kendilerinden sonra çıkan hiçbir oyun aynı havayı,aynı hissi vermedi bu 2 oyun dışında saatlerce oynamak istediğim hiçbir oyun çıkaramadı malesef EA. Arada çıkan diğer oyunlar da orta karar. Criterionın Most Wantedı adını hak etmeyecek derece de rezil bir oyun verilen puanlar tamamen şişirme Giga.de diye bir site var onlar 100 üzerinden 65 vermiş bence doğru vermiş.

http://www.giga.de/spiele/need-for-speed-most-wanted/tests/need-for-speed-most-wanted-test-der-gezahmte-stier/

Alıntıları Göster
    Buradaki yorumlar ortalamaya göre ters, hani EA para yedirdi desem aynı adamların MoH'a verecek paraları mı kalmamış da bu kadar utanç verici bir duruma düştüler.Ayrıca yol tutuş olayını siteler + olarak saymış, alışmak gerekiyor anlaşılan.7.5 8 veren siteler de iyi diyor kontrollere.

Ruh meselesine gelince zaten belliydi bu olay, Open World olması da grafikleri negatif etkilemiş ama yine de iyi grafikler.Genelin verdiği gibi 8'lik bir oyun bana kalırsa.HP'den devam etsin Criterion.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 3 Kasım 2012; 1:49:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: On.E

Buradaki yorumlar ortalamaya göre ters, hani EA para yedirdi desem aynı adamların MoH'a verecek paraları mı kalmamış da bu kadar utanç verici bir duruma düştüler.Ayrıca yol tutuş olayını siteler + olarak saymış, alışmak gerekiyor anlaşılan.7.5 8 veren siteler de iyi diyor kontrollere.

Ruh meselesine gelince zaten belliydi bu olay, Open World olması da grafikleri negatif etkilemiş ama yine de iyi grafikler.Genelin verdiği gibi 8'lik bir oyun bana kalırsa.HP'den devam etsin Criterion.

Alıntıları Göster
    EA işte her sene olduğu gibi oyuncuları soyma politikasına devam ediyor, isimle satarım taktiği bu sefer yemicek

• quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaXP

EA işte her sene olduğu gibi oyuncuları soyma politikasına devam ediyor, isimle satarım taktiği bu sefer yemicek

Alıntıları Göster
    Kontrollere alışılacak bir durum yok aşırı geç tepki veren bir sürüş fiziği var oyunda ve bu da adamı oyundan soğutuyor neyse online pass kodunu aldım multi oynamak isteyen olursa deneriz bir ara.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Underground 2 ve most wanted konusunda haklsınız da,Shift 2 kötü bir oyun değildi bence sadece nfs olarak bakmamak gerekiyordu bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Shift 2 den beklentim vardı hatta tanıtımı olurken bayağı bir allayıp pulladılar sonra aldık oynadım ama bir de ne göreyim grafikler hakkaten berbattı Shift 1den sonra çizgi film gibi geldi ayrıca gerçeklik katıcaz diye kontrollerin içine etmişler. Bu dediklerimi internette araştır benim gibi düşünen çok insan bulursun. Shift 1 ben 2 kere bitirdim o derece hoşuma gitti,hikayesi olmasada arabaları sürmesi yarışlar falan zevkliydi ama shift 2 yarım saat oynadım sonra sildim.

quote:

Shift 2 den beklentim vardı hatta tanıtımı olurken bayağı bir allayıp pulladılar sonra aldık oynadım ama bir de ne göreyim grafikler hakkaten berbattı Shift 1den sonra çizgi film gibi geldi ayrıca gerçeklik katıcaz diye kontrollerin içine etmişler. Bu dediklerimi internette araştır benim gibi düşünen çok insan bulursun. Shift 1 ben 2 kere bitirdim o derece hoşuma gitti,hikayesi olmasada arabaları sürmesi yarışlar falan zevkliydi ama shift 2 yarım saat oynadım sonra sildim.

Ben de Shift'i çok beğenmiştim, Shift 2'ye ise bi türlü alışamamıştım. Gariplik bende mi diyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunu denedim fazla uzatmayacam

şu nesilde araba yarışı çıktı buyur oyna ama ismini söylemeyeceğiz deseler di bu oyunu en fazla on dakika oynardım.

ama ismi most wanted olduğu için iki üç saat oynadım ve daha fazla dayanamadım.

olmamış arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tarzsincan1981

oyunu denedim fazla uzatmayacam

şu nesilde araba yarışı çıktı buyur oyna ama ismini söylemeyeceğiz deseler di bu oyunu en fazla on dakika oynardım.

ama ismi most wanted olduğu için iki üç saat oynadım ve daha fazla dayanamadım.

olmamış arkadaşlar
    Yer yer güzelleşiyor grafikler

NEED FOR SPEED: MOST WANTED a CRITERION GAME (ANA KONU)

Orijinalden alıntı: Tigerspeed

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    R8 İle 22 dakikada kaçabildim polislerden tam anlamıyla saçmalık ya kafayı yiyecektim,ara sokaklara giriyorum orayada geliyorlar saçma salak iş yapmışsın criterion

R8 İle 22 dakikada kaçabildim polislerden tam anlamıyla saçmalık ya kafayı yiyecektim,ara sokaklara giriyorum orayada geliyorlar saçma salak iş yapmışsın criterion

Alıntıları Göster
    Polis seviyesini 6 yapıp seviye 6-5-4-3-2-1 bitene kadar kaçmayı deneyin asıl, tam cinnetlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Kasım 2012; 13:03:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Polis seviyesini 6 yapıp seviye 6-5-4-3-2-1 bitene kadar kaçmayı deneyin asıl, tam cinnetlik

Ya gerçekten delirtir adamı R8 var ya bide altımda uçuyor araba resmen.Barikatada dokunsan taken down oluyorsun zaten barikat patlatmayıda kaldırmışlar.

Orijinalden alıntı: Fifaboy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Oyun polislere sövmekle geçiyor özeti bu oyunun

Var.Zaten 2 tane kamera açısı var biri arabanın dışından biri bumper. Dikiz aynası yok zaten gerekte yok böyle rezil oyuna fazla. Bilmem kaçtane tuş kombinasyonu var gamepadle oynamak istersen illa işin içine klavye giriyor çünkü o kada rçok tuş varki hangini nereye atıycan bilemiyorsun. Atadığın tuşları silemiyorsun oyunda anca oyunca çıkıp oyun kaydından silmen lazım.

Orijinalden alıntı: MiyopBey

quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Taktınız Most Wanted'a,Black List'e,modifiyeye

Blacklist MW'ın ruhudur.

Tamam ruhuda,yine liste koyup,en tepedeki adamı alt etmeye dayalı bir Most Wanted gelirse ilk MW'nin aynısı olmuş olmaz mı?Bence MW havasını bozmadan,Black List gibi sürükleyici bir hikaye lazım,başka bir liste değil.

İyi,sürükleyici bir hikayeli ve zorlayıcı bir oyun olsun modifiye felan tırt benim için
    O kadar çok dile getirildiki bu modifiye,şu durumda modifiyeli kötü bir yarış oyunu çıksa baya satar.Bu fırsatı nasıl değerlendirmiyorlar şaşırıyorum Öyle ki,birine yarış oyunundan bahsetmeye başladığımda,hemen ''Modifiye var mı?Yoksa sektör et'' diyorlar Abartıldı yani.

Ayrıca NFS'nin özü modifiye değilki,Modifiye Underground'la geldi,ondan önce 5 tane NFS oyunu vardı Asıl HP ile özüne dönmüştü.

Alıntıları Göster
    SSli destek

Az önce rank #10 yarışından çıktım süper zevkliydi

Tek kötü yanı arabanın bezen ful gaz verince bile 90-92 mph arasında seyretmesi(kazasız halde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fura -- 2 Kasım 2012; 16:22:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fura

SSli destek

Az önce rank #10 yarışından çıktım süper zevkliydi

Tek kötü yanı arabanın bezen ful gaz verince bile 90-92 mph arasında seyretmesi(kazasız halde)

Alıntıları Göster
    Pc bölümü mü lan burası

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Pc bölümü mü lan burası

İyi dadandılar her konuda PC'ciler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 2 Kasım 2012; 16:38:09 >
  • quote:

quote:

Var.Zaten 2 tane kamera açısı var biri arabanın dışından biri bumper. Dikiz aynası yok zaten gerekte yok böyle rezil oyuna fazla. Bilmem kaçtane tuş kombinasyonu var gamepadle oynamak istersen illa işin içine klavye giriyor çünkü o kada rçok tuş varki hangini nereye atıycan bilemiyorsun. Atadığın tuşları silemiyorsun oyunda anca oyunca çıkıp oyun kaydından silmen lazım.

Yanlışlıkla bumper yazmışım hood diyecektim bumperla en son Gt4 oynamıştım hood ve kokpit varken bumper hiç hoşuma gitmez.Dediğin gibi o kameralarda yok diye üzülmeye değmez.Oynanacak oyun yok ortada.Forza Horizon'a devam...

• quote:

quote:

quote:

Yanlışlıkla bumper yazmışım hood diyecektim bumperla en son Gt4 oynamıştım hood ve kokpit varken bumper hiç hoşuma gitmez.Dediğin gibi o kameralarda yok diye üzülmeye değmez.Oynanacak oyun yok ortada.Forza Horizon'a devam...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar psn de varmı bu oyun varsa 2 oyunum war psnde takas yapmayı dusunuyorum

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.