Şimdi Ara

ASUS AMD F1A55-M LX PLUS A55 DDR3 Anakart yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS AMD F1A55-M LX PLUS A55 DDR3 1866 VGA GLAN Raid 0,1 16x FM1
    ÖZELLİKLERİ
    İşlemci Desteği/Soket:AMD Socket FM1 A- Series/E2- Series Accelerated Processors, AMD Turbo Core 2.0 Technology
    Yongaseti:AMD A55 FCH (Hudson D2)
    Bellek Desteği: 2 x DIMM, Max. 32GB, DDR3 2250(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz Memory,Dual Channel
    Genişleme Yuvaları:1 x PCIe 2.0 x16,1 x PCIe 2.0 x16 (x4 mode),1 x PCIe 2.0 x1,1 x PCI
    Tümleşik Ekran Kartı: Integrated AMD Radeon HD 6000 Series Graphics in Llano APU,CrossFireX Support!, MS 2GB
    Tümleşik Ağ Kartı:Realtek GB LAN
    SATA / Raid Desteği:6 x SATA 3Gb/s, Raid 0, 1, 10
    Tümleşik Ses Kartı:Realtek ALC887 8-Channel High Definition Audio CODEC
    USB:6 x USB 2.0
    Yapı:m.ATX
    FSB -
    Diğer:ASUS EPU,Anti-Surge Protection, Low EMI Solution, AI Suite II, Ai Charger, 1 x D-Sub,1 x COM,1 x Parallel

Anakart aldım

AMD PHENOM II TRIPLE CORE X3 720 BLACK EDITION CPU

işlemciye uyumlumudur yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.İyi forumlar..

• http://www.asus.com/Motherboards/AMD_Socket_FM1/F1A55M_LX_PLUS/#CPUS
    Sorunun cevabı burda kardeşim senin işlemci a serisi değil fm soketler a serisi işlemciler içindir.
  • Yeni aldım ürünü biraz aceleci davrandık işlemcimize bakmadan hızlı davrandık geri gönderip işlemcime uyumlu isteyeceğim artık teşekkürler bilgi için..
  • Ne demek kardeşim herzaman birbirimize destek olmalıyız bu forum bunun için var,bende az önce fm1 sokette nvidia ekran kartı kullanılabiliyormu diye sordum saolsun bi arkadaş hemen cevapladı.Yeni sisteminiz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah,yeni gpuları beklemekten yeni cpuları beklemekten sistemi yenileyemiyorum bi türlü şu 28 nm nvidia kartlarla -orta seviye tabi- trinity işlemciler fm2 soketler bi gelse ona göre toparlıcam bende bişiler inşallah...
  • sanada kolay gelsin eyvallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    f1a55-m lx plus için işlemci
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.