Şimdi Ara

Alıntılar Görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cevaplanan mesajlarıma girdiğimde alıntılar görünmüyor, başka tarayıcılardan da denedim sonuç aynı. Önceden yazardı 3-5-10 alıntı diye.
    Şimdi bir mesajınız alıntılandı diyor ama o bile gözükmüyor

Alıntılar Görünmüyor

Lenovo Y500 SLI
  • Bizde de aynı.Sistemle alakalı bir durum, yakın zamanda eski haline dönecektir.

We´ll be ready when the curtain might fall...
  • gerçekten büyük kolaylıkmış. alıntılanan mesaj yeri gözükmeyince bulmak çok zor oluyor.
    hatta bu gün 3-5 tanesini bulamadım. artık her ne yazılmış ise arada kaynadı gitti...

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • Harbiden çok gıcık oldum.önceden biri alıntı yaptığı zaman konu koyu renge dönüsurdu oda yok..

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • Bu sorun en zaman düzelir acaba? 1-2 gün girmiyorum sonra girdiğimde alıntılanan mesajlarıma bakamıyorum, kaynıyor arada.

Lenovo Y500 SLI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılan mesajın görünmesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğer konuya da yazdığım gibi, durumdan bizler de mağdur oluyoruz fakat forum yönetimi olarak bizlerin düzeltebileceği bir durum değil.Programcılara iletildi ve sizlerle birlikte düzelmesini bekliyoruz arkadaşlar

We´ll be ready when the curtain might fall...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.