Şimdi Ara

Resime Tıklayınca Başka Resim Çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar klasördeki resimlere bakacağımda resim açılmadna icon halindeyken arazide çekildiğimiz fotonun resmi var ama üzerine tıklayınca mangal keyfi yaptığımız foto çıkıyor:) bu nasıl oluyor?

Orjinalden alıntı: ibutun

Arkadaşlar klasördeki resimlere bakacağımda resim açılmadna icon halindeyken arazide çekildiğimiz fotonun resmi var ama üzerine tıklayınca mangal keyfi yaptığımız foto çıkıyor:) bu nasıl oluyor?

Klasörden öyle görünür birebir istediğin fotonun üstüne tıkla

Klasörden öyle görünür birebir istediğin fotonun üstüne tıkla

Anladıysam habeşistanlı olayım.

-------------------------------------------------------------------
    ibutun kardeş, senin yazdıklarında bi garip. Explorer gösterme seçeneklerinde küçük numune halinde göster seçiliyse, dosya listen küçük numuneler halinde listelenir. Hangi küçük resmi tıklıyorsan, o küçük resmin büyük orijinali açılır. Explorer Hasana tıklayınca Hüseyini açıyorsa, ya mausunda yada sisteminde bir problem var demektir. Yada sen imlecini istediğin yere getiremiyorsun.
    Gösterme seçeneklerinden Detaylı gösteri seç, makineni resetle, sonra tekrar Numune resimler gösteri seç, büyük ihtimalle düzelmesi lazım. Eğer düzelmiyorsa sisemin enfeksiyon kapmış bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messire -- 26 Eylül 2008; 4:52:45 >

• resmin orjinali mangal keyfi, ama sen küçük resim olarak arazi resmi görünmesini mi istiyorsun? böyle bir şey yapabileni duymadım bugüne kadar
  • arkadaşlar şöle diyim resimler klasör içersinde -küçük resimler- olarak gösterilmekte... Resimlerde arazi fotoğrafları görünüyor(Küçük resim halindeyken) Fakat resimlerden birinin üzerine tıklayınca başka resimler açılıyor. Ben diyorum ki küçük resim halindeki arazi fotolarını büyük halde görmek istiyorum. Ama başka resim açılıyor. Ben 99 yılından beri bilgisayar kullanıyorum acemi değilim ok...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.