Şimdi Ara

DLNA Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Evimde Sony KDL-40EX520 , Casper Masaüstü , Hp Compaq Laptop var.Bu cihazlar arası DLNA kurmak istiyorum.Anladığım kadarıyla DlNA için TV yi ve bilgisayarı aynı modeme bağlamak gerekiyormuş.Şöyle bir problemim var ki modem tek ethernet girişli .Ama biraz düşününce sonuçta laptop modeme bağlı ve tv de bağlı . Bu durumda yinede DLNA kurabilirmiyim bunu merak ediyorum.Eğer bağlayamazsam yapabileceğim ne var ? Yardımlarınızı bekliyorum.

En kötü gün bugünse , daha yüksek sesle GALATASARAY!
  • eğer modeminiz tek ethernet girişliyse nasıl iki cihazı da bağlıyorsunuz switch yardımıyla tüm cihazları bağlayabilirsiniz bilgisayarınıza da media server yazılımı kurmalısınız
  • Yapmak istediğinizi tam olarak anlayamadım tv nin dlna özelliğini kullanarak 1 adet pc ye mi bağlanmak istiyorsunuz? Yoksa 2 tanesine birden mi? Sanırım ethernetten tv, usb den de laptop bağlı bu durumda zaten dnla yı kullanabiliyor olmanız lazım. Eğer yapmak istediğiniz masaüstü pc yi de işin içine dahil etmekse switch kullanmaktan başka şansınız kalmıyor.
    Playstation 4 Pro, META QUEST 3s, Rog Ally Z1 Extreme, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch 2 - AMD R7 5800X3D, MSI MPG X570 Gaming Pro, MSI RTX 4080 Super Gaming X trio, GSKILL 32 GB (4x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 , Corsair RM850 PSU, Logitech G935 Headset, sennheiser momentum 4, Viewsonic VX3276-2K, ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS, SAMSUNG 43TU8500, Acer Nitro V 15 ANV15-51-520S
  • O zaman bana switch yolu gözüktü teşekkürler .

En kötü gün bugünse , daha yüksek sesle GALATASARAY!
  • dlna için tv ethernetten bağlı olmalı ve laptop win7 ise medya akışını açmanız yeterli. medya akış ayarlarını doğru yaptığınızda tvnin source menüsünden bilgisayarınızdaki paylaşılan klasörlerdeki video ses ve fotolarınıza erişebilirsiniz. masa üstünüze ya wifi adaptörü alırsınız yada switch ile çözersiniz.. tv ile uzaklığına ağlı olarak wifi adaptörü bence daha mantıklı olabilir. yakınsa tabi kabloyla bağlamak daha hızlı bir çözüm olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

tv'ne uyumlu bir wireless client alırsan olabilir

tvde dahili wireless var kardeş, o zaman yapılabiliyor mu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

zaten o wireless dlna için

üstad, ben philipsin wifi media connect diye bir programı ile bağlanıyorum tvye... ama çok yavaş... bu wifi media connect dlna mı oluyor o zaman...
  • media player da nasıl kullanıyoruz bu özelliği tam olarak, bilgisayarı nasıl bağlıyoruz daha doğrusu media player ile mi bağlanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McMannes -- 3 Mayıs 2012; 1:01:18 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.