Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.743
Cevap
96
Favori
728.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kısa dönem 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı Denizlide Topçuyum.Aceba burası hakkında bilgisi olan var mı ?

Orijinalden alıntı: yk06

quote:

Orijinalden alıntı: yabaninciri

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: horoz28

ula istanbulda yaşayan insanlar tanıdıklar bile alemdağı bilmiyor nasıl bulacağız bakalım komutanım kaybolduk deriz napalım

kardeşim bulabildin mi bu alemdag neresi sabiha gökçen havaalanından bu alemdağı nasıl buluruz istanbul sakinleri yol gösterin

sabiha gökçenden kalkan E10 kadıköy otobüsleri var.bunlara binin.E-5 den gider bu arabalar.kozyatağında iner üst geçitten karşıya geçer 14A Kadıköy-Alemdağ otobüslerine binersiniz.yaklaşık bir saate yakın sürer.zaten şoföre sorarsanız yardımcı olur size.

sağol gardaşım allah razı olsun cevabın için

nedemek hayırlı tezkereler. alemdağ şile yolu üzerinde kasaba gibi biyer şehre uzak biraz.ama katılacağın birlik hakkında bilgim yok.inşallah iyi biyerdir.

• Biraz geç olsa da şimdi aklıma geldi, alın size asker saatleri:

htp://www.dealextreme.com/p/gd777-gsm-watch-phone-w-1-4-resistive-screen-single-sim-quadband-java-and-fm-black-silver-128664?item=22
    htp://www.dealextreme.com/p/watch-style-1-4-touch-tft-quadband-gsm-cell-phone-w-bluetooth-fm-java-black-102982?item=2
    htp://www.dealextreme.com/p/tw818-gsm-wrist-watch-phone-w-1-4-resistive-1-3mega-camera-quad-band-and-java-black-128503?item=40
    htp://www.dealextreme.com/p/f6-gsm-watch-phone-w-1-8-resistive-screen-single-sim-quadband-and-fm-red-black-124591?item=24

Orijinalden alıntı: kopete

quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler ben pazar günü Eskişehirden bir arkadaşla "Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı ETİMESGUT ANKARA " teslim olacağız.12.40 treniyle gideceğiz.Eskişehirden Ankara'da Etimesgut'a giden varsa haber edin destek olalım birbirimize,dedelere karşı ortak mücadele verelim ezilmeyelim

16-17 arası teslim olmayı düşünüyorsun sanırım :)

Evet tertip nereden bildin

2 saat hızlı tren yaklaşık. Sonra Maltepe'den minibüs, otobüs neye bineceksen ona ulaşacaksın. Oradan Etimesgut'a gidiş. Çokta yavaş hareket etmeyin ama ;)

1 saatte Sincan'da olacağız hızlı trenle sonra oradan bizi bir tanıdık alıp,az gezdirip birliğin kapısına bırakacak.Sen de mi etimesgut,tanışalım mı

Sizin iş güzel o zaman ;) Evet acemilik Etimesgut. Tanışalım :) Bence örgütlenelim burada 14-15 arası girelim biraz kalabalık istediğimiz bir çok şeyi de rahatça sokarız ;)

Ben birkaç kişiye ulaştım birkaç kişide bana aslında herkese yarın ulaşıp toplanacak bir yer belirleyebilirim.Hep beraber arka arkaya girersek belkide aynı koğuşa düşeriz hep beraber,donanımhaber koğuşu olur tarihte ilk.Vallaha süper olur

• 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı Denizlide Topçu oldum.Burası hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

345. ksd olarak sunu diyebilirim serinyola dusenlere Allah yardim etsin pislik bir yer. oralarda meshur bi laf vardir; serinyola düsecegine kötü yola dussen daha iyi diye. acemilik skntili gecti benim ustune usta birligi dogubayazit cezaevindeyim. uyku diye bisey yok. Allah size kolayliklar versin. safak atarsa 31 :)

ya hocam bende serinyola düştüm herkes çok kötü diyor içim karardı walla ne yaptırıyolarda bukadar kötü

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler ben pazar günü Eskişehirden bir arkadaşla "Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı ETİMESGUT ANKARA " teslim olacağız.12.40 treniyle gideceğiz.Eskişehirden Ankara'da Etimesgut'a giden varsa haber edin destek olalım birbirimize,dedelere karşı ortak mücadele verelim ezilmeyelim

2 saat hızlı tren yaklaşık. Sonra Maltepe'den minibüs, otobüs neye bineceksen ona ulaşacaksın. Oradan Etimesgut'a gidiş. Çokta yavaş hareket etmeyin ama ;)

1 saatte Sincan'da olacağız hızlı trenle sonra oradan bizi bir tanıdık alıp,az gezdirip birliğin kapısına bırakacak.Sen de mi etimesgut,tanışalım mı

Sizin iş güzel o zaman ;) Evet acemilik Etimesgut. Tanışalım :) Bence örgütlenelim burada 14-15 arası girelim biraz kalabalık istediğimiz bir çok şeyi de rahatça sokarız ;)

Ben birkaç kişiye ulaştım birkaç kişide bana aslında herkese yarın ulaşıp toplanacak bir yer belirleyebilirim.Hep beraber arka arkaya girersek belkide aynı koğuşa düşeriz hep beraber,donanımhaber koğuşu olur tarihte ilk.Vallaha süper olur

AŞTİ en uygunu galiba :) Saat 13.15-13.30 arası (veya 45) şehir içi otobüs duraklarının orası(veya başka yer) :) Bende diyorum 14-15 arası 15-20 kişi topluca girersek aramadan daha rahat geçeriz. Hem de tanıdık birileri olur girerken hem de en kötü ihtimal bibirine yardımcı olur insanlar :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: horoz28

ula istanbulda yaşayan insanlar tanıdıklar bile alemdağı bilmiyor nasıl bulacağız bakalım komutanım kaybolduk deriz napalım

kardeşim bulabildin mi bu alemdag neresi sabiha gökçen havaalanından bu alemdağı nasıl buluruz istanbul sakinleri yol gösterin

sabiha gökçenden kalkan E10 kadıköy otobüsleri var.bunlara binin.E-5 den gider bu arabalar.kozyatağında iner üst geçitten karşıya geçer 14A Kadıköy-Alemdağ otobüslerine binersiniz.yaklaşık bir saate yakın sürer.zaten şoföre sorarsanız yardımcı olur size.

sağol gardaşım allah razı olsun cevabın için

nedemek hayırlı tezkereler. alemdağ şile yolu üzerinde kasaba gibi biyer şehre uzak biraz.ama katılacağın birlik hakkında bilgim yok.inşallah iyi biyerdir.

inş. gardaşım dediklerini aynen uygulayacam tekrardan sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: akhtar

quote:

Orijinalden alıntı: balki1721

quote:

Orijinalden alıntı: akhtar

quote:

Orijinalden alıntı: balki1721

HEPİMİZE HAYIRLISI OLSUN TEBRİKLER DEVRELERİM

Kuvveti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı Deniz
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY

HATAYA EN YAKIN GİDİŞ ADANA VE GAZİANTEP DOĞRUMUDUR ARKADAŞLAR

HAVA YOLU İLE ADANA GİDİP ORDAN HATAYA GEÇİCEM BAŞKA ÖNERİSİ OLAN

nereden gideceksin

istanbul dostum heycandan unutmuşum

büyük ihtimalle halletmişsindir yolculuk işini. havaalanı antep şehir merkezi yarım saat, otogar 15 dakika, hataya araç sürekli var 3 saat. mantıklı olan adana sanırım

Alıntıları Göster
    akhtar
    büyük ihtimalle halletmişsindir yolculuk işini. havaalanı antep şehir merkezi yarım saat, otogar 15 dakika, hataya araç sürekli var 3 saat. mantıklı olan adana sanırım

sağol önerin için dostum evet adana gidicem ordan geçicem napalım öle bilet buldum sansa kısmet hepimize hayırlısı olsunolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haxhunter -- 11 Ağustos 2012; 0:51:10 >

• Arkadaşlar benim usta birliğim (1'inci Mot. P. Tug. İs. Svş. Bl. K.lığı ADAPAZARI SAKARYA ) burası hakkında güncel bilgi bulamadım, kimisi buraya gittikten sonra tekrar dağıtım demiş kaydırma birlik olayı sanırım bu konuda cevap verebilir misiniz? Burdan birdaha Güney Doğu'ya gitme olasılığı filan var mı?
    Nedir? Nasıldır?

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocainer -- 11 Ağustos 2012; 0:52:00 >

• Jandarma Genel Komutanlığı
    ACEMİ: KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/ GÖLKÖY/KASTAMONU -
    USTA: İL J.K.LIĞI/BAYBURT- BAYBURT

Kastamonu hakkında yazılanlar iyi güzel fakat BAYBURT hakkında bilgisi olan? Orada askerlik yapmış olan
    tanıdığı olan bir bilgi verebilecek arkadaş olsa çok iyi olurdu. Bir türlü BAYBURT hakkında askerliğe dair birşey bulamadım.

İkinci yazışım beyler, Allah rızası için Bayburt hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın!

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

AŞTİ en uygunu galiba :) Saat 13.15-13.30 arası (veya 45) şehir içi otobüs duraklarının orası(veya başka yer) :) Bende diyorum 14-15 arası 15-20 kişi topluca girersek aramadan daha rahat geçeriz. Hem de tanıdık birileri olur girerken hem de en kötü ihtimal bibirine yardımcı olur insanlar :)

ankara tren garından,etimesgutta gidecek arkadaşlar, alt geçide girsinler garda tandoğan kapalı çarşısına girmeden sağ yukarı merdiven çıkar, hemen orda otobüs durağı var, ordan geçen hemen her otobüs, etimesgutun önünden geçer, trenle gelirseniz çok rahat ulaşırsınız

• jandarma olarak yapacak arkadaşlar acemi birliğinin özeti vidyoda yapacağınız 1 ay boyunca bu yürüyüş marş sölemek bu marşı ezberleyin şimdiden jandarma marşı valla mevsimde yaz işiniz zor biz aralıkta gittik havlar soğuktu sizde tam sıcakta gidiyonuz aceöilik zor be

http://www.youtube.com/watch?v=BDc22Z5JwB0

Orijinalden alıntı: S0N3RR

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ankara tren garından,etimesgutta gidecek arkadaşlar, alt geçide girsinler garda tandoğan kapalı çarşısına girmeden sağ yukarı merdiven çıkar, hemen orda otobüs durağı var, ordan geçen hemen her otobüs, etimesgutun önünden geçer, trenle gelirseniz çok rahat ulaşırsınız

genel olarak bir kaç kişiye yazdım ama buradan da yazıyım. hızlı tren sadece sincan dan çalışıyor yol yapımından dolayı yani hızlı trenle filan gelenler sincan da inerek direk dibinden kalkan eskişehir yolu yazan dolmuşlarla 15 dakikada birliğe ulaşırlar. Olurda tren bakımdan çıkmış büyük gara gidiyo olsa bile Sincan da inin hiç yürümeden bom boş dolmuşta rahat ve daha yakından gidersiniz birliğe.

• Adı ve Soyadı ANIL KARAHAN
    Baba Adı ARİF
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi
    1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış
    Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri
    28'inci Mknz. P. Tüm. 28'inci Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P.
    Tb. 1'inci Mknz. P. Bl. K.lığı
    KIBRIS

Arkadaslar düştüğüm yer burası Branşında bişe yazmıyor kısa donem olduğumuz için mi acaba? Ayrıca mknz ne demek ben orda ne olcam klasik işletme mezunları yazıcı olur davası orda da geçerli olur mu ben bu terimleri anlamları bilmiyorum nasıl oluyo açıklayabilir misiniz özellikle bu Kıbrıs nasıldır bi ton 28. mknz yazıyo ama hangi ilçededir nedir nasıldır belli diel? teşekkürler

Orijinalden alıntı: Kayra468

İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 4'üncü Zh. Tug. K.lığı
    ERZURUM
    var mı buraya gidecekler ankradan haberleşelim dostlar.

bilader bende acemi 15. p.e t istanbuldann

Orijinalden alıntı: AngelRa

quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

quote:

quote:

Kolorduya gerek tip gerek boy... vs.. en seçilmişl askerler olur... rahat olunurmu bilmiyorum ama çok rütbeli gezerortalıkta.. elin aşağı inmeyebilir bu yüzden slm vermekten .. ama yapıcağın şeye göre görmeyebilirsin de.. askere gidince kimin hangi görevi yapıcağı belli olmuyo...

Girne kıbrısın en güzel yeridir. .çarşı izinlerinde yürüyerek limana inebilirsin.. mağazalar cafeler restorantlar var .. çok canlı çok hoş.. çok güzel bi yer.. doku olarak girneyi hep izmire benzetmişimdir... Girne bi başka... umarım sağ salim atlatır gelirsin...

eyw dede. Napalım kaderde varsa ınmez el assa. Problem degıl. En kotuye hazırlamıstım kendımı. Sanırım kıbrısın en guzel yerıne gıdıyorum.

Kıbrısın en güzel yeri... ama sıkıntı çekiceğini sanmıyorum... gündelik işlere bakarsın.. eğitim vs. yaşayacağını çok zannetmiyorum orada.. orda asteğmen olucaksın aslında.. gerçekten ayrı bi tadı oluyo.. o yüzden kısa dönem ve 15 aylıklara üzülüyodum ama kader bu..

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hocam. Bakalım bızı ne beklıyor. Merak ıcersındeyım usta bırlıgı konusunda :D acemi hakkında az cok bılgı edındım ama usta tam bı muamma hala :D

Kıbrıs konusu biraz kıttır... fazla bilgi bulamazsın... ben kör topal gittim oraya köyden şehire gitmiş gibi yol yordam bilmeden ... araştırmama rağmen bulamamıştım bişi.. orası da garip biyer... gidince anlicaksın... TR ye benzemez bi çok açıdan.. sosyal kültürel açıdan....

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kolorduya gerek tip gerek boy... vs.. en seçilmişl askerler olur... rahat olunurmu bilmiyorum ama çok rütbeli gezerortalıkta.. elin aşağı inmeyebilir bu yüzden slm vermekten .. ama yapıcağın şeye göre görmeyebilirsin de.. askere gidince kimin hangi görevi yapıcağı belli olmuyo...

Girne kıbrısın en güzel yeridir. .çarşı izinlerinde yürüyerek limana inebilirsin.. mağazalar cafeler restorantlar var .. çok canlı çok hoş.. çok güzel bi yer.. doku olarak girneyi hep izmire benzetmişimdir... Girne bi başka... umarım sağ salim atlatır gelirsin...

eyw dede. Napalım kaderde varsa ınmez el assa. Problem degıl. En kotuye hazırlamıstım kendımı. Sanırım kıbrısın en guzel yerıne gıdıyorum.

Kıbrısın en güzel yeri... ama sıkıntı çekiceğini sanmıyorum... gündelik işlere bakarsın.. eğitim vs. yaşayacağını çok zannetmiyorum orada.. orda asteğmen olucaksın aslında.. gerçekten ayrı bi tadı oluyo.. o yüzden kısa dönem ve 15 aylıklara üzülüyodum ama kader bu..

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hocam. Bakalım bızı ne beklıyor. Merak ıcersındeyım usta bırlıgı konusunda :D acemi hakkında az cok bılgı edındım ama usta tam bı muamma hala :D

Kıbrıs konusu biraz kıttır... fazla bilgi bulamazsın... ben kör topal gittim oraya köyden şehire gitmiş gibi yol yordam bilmeden ... araştırmama rağmen bulamamıştım bişi.. orası da garip biyer... gidince anlicaksın... TR ye benzemez bi çok açıdan.. sosyal kültürel açıdan....

baya zorlanacagım anlasılan. Nese bakalım hayırlısı dıyorum kı hayırlısı olsun. Kendımı hazırlamaya baslasam ıyı olur zaten acemılıkten sonra oranın pek garıp gelcegını sanmıorum :)

• Arkadaşlar mesajları kontrol edemedim. Çanakkale/Ezine 3.Jandarma Tabur Komutanlığı hakkında bilgi almak isteyen varsa özelden ulaşabilirsiniz.343. olarak ezinedeydim...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.