Şimdi Ara

Fantezi Futbol Oynayan varmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aramızda ntvmsnbc.com'un fantezi futbol oyununu oynayan varmı? olanların toplam puanı ve şimdiye kadar yaptığı en yüksek haftalık puanı kaç acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtycan -- 17 Şubat 2006 20:55:17 >

• ya 70 puan nasıl yapıyolar haftada ya ben 40 fln yaptım glb en fazla ama 24 de olabilir artık bıraktım ya ben beceremiyom
  • bekir diye biri bana -10 bide -2 var , puanim 35 bu haftaki
  • bende oynuyorum bu hafta 46 puan almışım.
    bir kere 20 kişilik tabloda 20. olmuştum geçen sene
  • ya bi takım kurdum ; ne alemde , kac puan alır hic bilmem duruyo bakalım ... bakmıyorum bile. ..
  • taktiğim 2-3-5 çok forvetli oynayınca goller sayesinde çok puan alıyorum...

Çoğu haftalar kıl payı kaçırdım PSP yi

Ama bu aralar hiç ilgilenemiyorum takımım haftayı ancak 60 puanda kapatıyor artık
  • bende bu hafta 59 puan aldım hani kendimi övmek gibi olmasın. amacım haftalık kazanılan ödüllerden kazanmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol Kariyeri Oyunu Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    online oyun oynayan var mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ortalama 50 puan alıorm her hafta ama cok baydı bıraktım
  • 66 puan almışım bu hafta
  • yegenim 86 puan almisti bir ara ve psp gpnderdilerdi bize... ama bi b.k yapamiyos o psp ile.. oyunları felan cok pahalı imiş...
  • be oynuyorum ve en fazla 37 puan yaptımm daha fazla asla yapamadım
  • ya bende yeni başladım. Ama en fazla 20-30 arasında puan alabiliyorum. Bu oyun fazla araştırıp istatistiklere göre davranmayı gerektiriyor
    ama boş vakitlerimde kim, nasıl, ne yapıyor tek tek araştırıp futbolcuları öyle yerleştiricem. ben 2-4-4 veya 2-5-3 taktiği ile oynuyorum. en çok ortasaha(gol atmalı) puan getiriyor ama forvettede golcü seçeneği çok... defans çok önemli bi katkıda bulunmuyor... siz nasıl düşünüyorsunuz acaba bu konuda???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.