Şimdi Ara

Sitemi değerlendirin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bi konu açıom bi giriom foruma bakıom silinmiş gene açıom nese arkadaşlar bu benim ilk forum sitem güzel bi tasarım yaptııma inanıyotum siteme üye olmanızı isterim.Yorumlarınızıda ihmal etmein.

http://www.dizaynforum.tr.cx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertemre1993 -- 4 Mart 2006; 13:54:39 >

• off süper olmuş ya tasarım çok güzel nası yaptın ya banada yaparmısın

ben bıktım walla hazır forum sitelerine yorum yapmaktan siz açmaktan bıkmadınız
  • bence böle profesyonel kişiye bu yorum yakışmamış ama yinede yorumunu eksik etmedin saol
  • Kötü çok kötü
  • harika ya tasarımı kendin mi yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratburak -- 19 Şubat 2006 0:50:05 >
  • arkadaşlar bence biiraz yapıcı olmakta fayda var. en azından onun sitesi bir crack serial warez sitesi değil ve sırf bu nedenle bile takdiri hakediyo... ayrıca bu bölüm web magazine. bu nedenle bu bölümde azıcık daha müsamalı olsak emek cidden çok önemli ve herkesin amacı "bakın ben bişey yaptım ve hey siz tanımadığım insanlar gelin de bakın" demek.

mertemre1993.daha iyiye gidersin umarım. ama kendine önce bir forum onusu belirle. diğer forumlar gibi cracklere yönelme ya da bir arkadaşlaık sitesi olma. tamamen bilgi sitesi olmaya da çalışma çünküü bilgin yoksa yarım kalırsın. burda kendini tanıtan forumlar gibi bir donanımhaber kopyası olmaya da kalkma. kendine bir konu bul.
    illaki bilgisayar üzerine olucam da deme...
  • çok saol bi düzgün yorum senden geldi vallaha dierlerinin emeğe saygısı yok insan yinede saol falan bişiler der ayıp memurturk tan biraz bişiler örenin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi tavsiye detaylı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OLCAK BU ŞEKİLDE İLERLE BENCE
  • yok abicim azıcık adaha calıs
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.