Bildirim
Resim konusunda yardım ederseniz sevinirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
resmi profilim ordan"Buraya resim yükle (şimdiki ile değiştir)"kısmına tıkla resmini yükle ama 64*64 olmalı _____________________________ "Umutlarının yarısını bana vericeksin!"
Umutlarımın bir kısmının ırzına dünya geçti.
Arta kalan kısmını evlatlıktan reddettim.
umutlarının yarısını bana vericeksin!
bende cenete gitsinler diye
acımasızca şehit düşürüp
üstünede birde keyif sigarası yakacagım
-
http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm avatar yüklemek kısmına bakabilirsin _____________________________ -
Sanırım yaptım birşeyler teşekkürler
bu arada fake ?_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ::WIP_BeSTBoY::
bu arada fake ?
evet fake
_____________________________ -
quote:
bu arada fake ?
Kesin fake
_____________________________ Moulin Rouge!"Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin." -
Arkadaşım ''fake'' ne ? _____________________________ -
quote:
Arkadaşım ''fake'' ne ?
insanın kendisine yakışanı giymesi...
Fake : insanın kendine yakışanı giymesidir
_____________________________ Moulin Rouge!"Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin." -
hem fake diyon hem fake nedir solemion
bilmemek suc değil öğrenmemek suctur
ve öğretmeyende_____________________________ -
iyide konuyla ne alakası var hala anlamış değilim ? _____________________________ -
quote:
iyide konuyla ne alakası var hala anlamış değilim ?
çok alakası var Fakeimtraksiyaksiyonel şahıs
Çapraz ilişki var.Fakeimtraksiyaksiyonel şahıs _____________________________ Moulin Rouge!"Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin." -
alakaya maydonoz _____________________________ Torun Askerlik Sorun Geceler Uzun Ötmez Borun -
selenvirus şaka yapmakta mı suç?Hey allah ım yarabbim ya.Tamam modsunuz rütbeniz var ama burda kimse şaka yapmamızı engelleyemez.Eğer varsa öyle bir sorun kapatın gereksizleri olsun bitsin oke? _____________________________ Moulin Rouge!"Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin." -
burda yeni üyelere Fake demek adet gibi bişi ama güzel oluyor özgür bir platform dh

Sakarya Üniversitesi
Internet and Network Technologies

-
Selenvirüs ben arkadaş gereken cevabı aldıktan sonra şaka yapmaya başladım.İstersen yukarıya bak.İsteseydim ilk mesajı bende atardım kafa bularak.Ama arkadaşlar cevap verdi , nasıl yapılacağını gösterdiler ondan sonra eğlenmeye başladık ki sözlerimizde kırıcı bir laf yoktu.
Ayrıca ben modsunuz derken istediğinizi yaparsınız demek istemedim.Sadece rütbelisiniz , saygımız var , kuralları bizden iyi biliyosunuz demek istemiştim.Ayrıca ben sınırları zorlamadım zaten.Sadece bir kere fake dedim.İsteyene sorabilirsiniz ki burda yeni gelmiş veya eski bir üye farketmez herkese fake diyoruz biz.Buranın espiri kaynağı oldu fake kelimesi.Eğer bu yüzden topic kitleyecek veya gereksizler bölümünü kapatacaksanız hiç durmayın.Çünkü burda hergün herkese fake deniyor._____________________________ Moulin Rouge!"Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin."
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler