Bildirim
Sansa Clip Kullanıcısına Bir Öneride Bulunun :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yine sansa clip+ veya fuze öneririm -
Farklı markaları denemekte fayda var diyeceğim ama belirttiğiniz fiyat aralığında sıfır alabileceğiniz daha iyi bi dap yok gibi. Ben denemedim ama 2. El x-fi veya x-fi2 denenebilir. Yorumlar bu cihazların sansalardan daha iyi ses kalitesine sahip olduğu yönünde...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fthfth
Farklı markaları denemekte fayda var diyeceğim ama belirttiğiniz fiyat aralığında sıfır alabileceğiniz daha iyi bi dap yok gibi. Ben denemedim ama 2. El x-fi veya x-fi2 denenebilir. Yorumlar bu cihazların sansalardan daha iyi ses kalitesine sahip olduğu yönünde...
hocam arkadaşımda var x-fi ancak çok büyük bir cihaz ben daha küçük aletlere yönelmek istiyorum filips lerinde sesleri güzel gibi aslında sony ler iyi ama seviyesi çok düşük.. clip+ falan garantili bulsam zamanında keşke 2 tane alsaymışım bi dahada kimse getirmedi türkiyeye :(
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bose quietcomfort ultra earbuds
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- huawei freebuds pro 4
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- anker liberty 5
- airpods pro özellikleri
- samsung galaxy buds
- cmf buds 2 plus
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X