Şimdi Ara

F1 2012 CODEMASTERS (ANA KONU) (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
12
Favori
161.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: confusion.

quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

quote:

klavye ile oynaması çok zor ya

imkansiz bile diyebiliriz intermediate sonrasi icin

direksiyonsuz oynama lüksümüz yokmu yani adaletin buymu dünya hayat parası olana güzel

gamepad ile oynayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkanbeyaz

yaw oyunun tüm patchleri yüklenmedi sanırım bana ve hatta şu an 2. patch güncel bende diye de düşünüyorum..oyunun sürümünü nerde görebiliyoruz?..

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\f1 2012
    burdaki game version text dosyasi icindeki tarih 17/10/2012 15:27 ise en guncel halini kullaniyosun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tarkanbeyaz

yaw oyunun tüm patchleri yüklenmedi sanırım bana ve hatta şu an 2. patch güncel bende diye de düşünüyorum..oyunun sürümünü nerde görebiliyoruz?..

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\f1 2012
    burdaki game version text dosyasi icindeki tarih 17/10/2012 15:27 ise en guncel halini kullaniyosun.

evet aynen öle dediğine göre en güncel halinde şuan..saol..
  • arkadaşlar merak ettiğim şu,oyunun dosyalarında bi oynama yapıp,pilotların takımları değiştirebiliyor muyuz? mesela raikkonenle MSC Ferrari'de olsun istiyorum.nasıl yapabilirim bunu?
  • quote:

quote:

2011'De klavyeyle zevkliydi ama Professional zorluyordu. Gerçi AI araçları iki zorluk seviyesi arasında 4-5 saniye fark yapıp saçmalıyorlardı.

Bu arada F1 2011'i silmeden aynı makina üzerine 2012'yi kurup sorun yaşamayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

quote:

2011'De klavyeyle zevkliydi ama Professional zorluyordu. Gerçi AI araçları iki zorluk seviyesi arasında 4-5 saniye fark yapıp saçmalıyorlardı.

Bu arada F1 2011'i silmeden aynı makina üzerine 2012'yi kurup sorun yaşamayan var mı?

Sorun olmaz 2011 olmasi

• co op oynarken siralamalarda baglanti koparsa biri 4. digeri sonuncu basliyor dimi ezzy

• quote:

co op oynarken siralamalarda baglanti koparsa biri 4. digeri sonuncu basliyor dimi ezzy

aynen katılıyorum sana. baglantınızı sıkı tutun yoksa pole alacakken sondan baslarsınız benim gibi mazallah
  • Oyuna o kadar para verdim, 6 saat kariyer oynadım ilk sezonu bitirdim 2. sezonun ilk yarışını yapıp kapadım oyunu. Tekrar açtığımda Hindistan gp sinde kalmış oyun. E haliyle oyundan soğutuyolar. Şimdi patch yüklemeye korkar oldum. Hangi patch te düzeliyor save sorunu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackers

Oyuna o kadar para verdim, 6 saat kariyer oynadım ilk sezonu bitirdim 2. sezonun ilk yarışını yapıp kapadım oyunu. Tekrar açtığımda Hindistan gp sinde kalmış oyun. E haliyle oyundan soğutuyolar. Şimdi patch yüklemeye korkar oldum. Hangi patch te düzeliyor save sorunu arkadaşlar?

http://turbobit.net/4owzmbw2nh6e.html

Bu patch ile save sorunu kalkıyor arkadaşım ama pist te siyah gölgelenmeler oluyor ama her pist te değil 2.patch ile de young driver testi geçemedim flashback te takılıp kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackers

Oyuna o kadar para verdim, 6 saat kariyer oynadım ilk sezonu bitirdim 2. sezonun ilk yarışını yapıp kapadım oyunu. Tekrar açtığımda Hindistan gp sinde kalmış oyun. E haliyle oyundan soğutuyolar. Şimdi patch yüklemeye korkar oldum. Hangi patch te düzeliyor save sorunu arkadaşlar?

o kadar para verdim derken? oyun orjinalse zaten otomatik tum guncellemeleri yukler. ilk patchle birlikte save sorunu duzeldi diye biliyorum
  • steam de toplaşında yarış yapak
  • Oyunu orijinal olarak almak istiyorum. Kutulu olarak nereden alabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bergun76

Oyunu orijinal olarak almak istiyorum. Kutulu olarak nereden alabilirim acaba?

D&R'da veya teknoloji mağazalarında bulunuyor. 63 TL civarıydı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Ekim 2012; 21:43:07 >
  • quote:

quote:

quote:

Eğer PSP niz varsa Gamepad olarak kullanabilirsini<z , ben PSP kullanarak oynuyorum sorunsuz ve harika ...

• quote:

Orijinalden alıntı: terry134

quote:

quote:

quote:

Eğer PSP niz varsa Gamepad olarak kullanabilirsini<z , ben PSP kullanarak oynuyorum sorunsuz ve harika ...

Nerdee bizde Psp İlginç bir sürüş kontrol yöntemi. Psp'nin G sensörünü mü kullanıyorsunuz gamepad derken? Sağa sola yatırma suretiyle? Yoksa bildiğimiz gamepad gibi yön tuşlarıyla mı sürüyorsunuz? Gamepad moduna sokmak için Fusa ile hack'lemek lâzımmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Ekim 2012; 14:44:04 >

• Beyler Oyunu 2 gün içerisinde alıyorum,takıldığım birşey olursa umarım yardımcı olursunuz... gerçi baya bi güldüm 28 sayfayı okurken ama size yinede ihtiyacım olabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terry134

quote:

quote:

quote:

Nerdee bizde Psp İlginç bir sürüş kontrol yöntemi. Psp'nin G sensörünü mü kullanıyorsunuz gamepad derken? Sağa sola yatırma suretiyle? Yoksa bildiğimiz gamepad gibi yön tuşlarıyla mı sürüyorsunuz? Gamepad moduna sokmak için Fusa ile hack'lemek lâzımmış.

Evet gerçekten garipoluyor ancak G sensor ok benimkinde , yenilerden değil . Yön tuşları olarak L ve R ye de DRS , Kers koydum...

Ancak hem klavye hem de gamepad olarak hemen hemen her viraj sonu spin atıyorum , nasıldır bunun ayarı ... Acemi olduğum için tüm Fren ve çizgi olayları Yardımlı ...

• arkadaslar oyunun son cıkan patch ıle bırlıkte sorun falan varmı oyunda performans dusmesı ya da bellı baslı oyunu aksatacak hatalar ona gore orjınal alacam saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeran89 -- 20 Ekim 2012; 18:21:43 >
  • cezayi ben aldim

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.