Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle de kardeslerim ne olursa en güncel haberler donanım haber bünyesinde yayınlanıyor yabancı arkadaslar dahi bu sitede takip ediyor sorunlarının çözümü için baseband i yüksek olan simlocku telimi dahi burası sayesinde actım.
    Şimdi jb bekliyoruz hep birlikte sadece takip edelim görelim aramızdaki arkadaşlarında bilgisini haberlerini küçümsemeyelim tüm donanım haber camiasından Allah razı olsun.
    Sabır tek yol bekleyelim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ciksin artik
  • tmm beyler kalp kirmayin bi jb icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

tmm beyler kalp kirmayin bi jb icin.

haklisin, hepimizin sinirleri ziyadesiyle gergin.
  • şu pod2g tweet atmis diyen arkadasin konuyu kapayan admin bu konuda neden uyuyor cozemedim. oraya da yazmistim buraya da yazarim : su konu 65 sayfa ( mobil icin) bombos bilgi o ona oburu ona laf atmis . obur konu yeni acildi ama daha yararliydi kirlilikse bu konu kapansin daha kirlisi yok heralde. obur arkadas sayesinde yeni tweetini okumus olmustum bu konuya girmeye mide ister. sert konustum ban hakediyosam at
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Güzel haberler geliyor, umalım en geç pazartesine çıkmış olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

Güzel haberler geliyor, umalım en geç pazartesine çıkmış olsun

Alıntıları Göster
    çıksın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

çıksın artık

Alıntıları Göster
    pod2g denen şahıs sabahları 10 da ıkı tivit atıyor kayboluyor siz de burda birbirinize geciyorsunuz.. yapmayın arkadaslar...
    elimize ne geçti.... hiç... adam biri yazı salladı nereye cekersen cek oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

pod2g denen şahıs sabahları 10 da ıkı tivit atıyor kayboluyor siz de burda birbirinize geciyorsunuz.. yapmayın arkadaslar...
    elimize ne geçti.... hiç... adam biri yazı salladı nereye cekersen cek oluyor...

Alıntıları Göster
    Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tri-Pod

Takip

Alıntıları Göster
    hani sevgili dostumuz pod2g'yi ziyaret etmek için gezi düzenliyorduk biz fransa'ya noldu şimdi. Gitmeyince adam da küstü işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: obahadir

hani sevgili dostumuz pod2g'yi ziyaret etmek için gezi düzenliyorduk biz fransa'ya noldu şimdi. Gitmeyince adam da küstü işte

• Oldugu kadarini cikarsa yeterdi ya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

Oldugu kadarini cikarsa yeterdi ya :)
    4s ten bir gelişme yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

4s ten bir gelişme yokmu

Bekliyoruz valla. İnsallah once 4 sonra 4s olmaz. İkisi birden olsa nolur ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

quote:

4s ten bir gelişme yokmu

Bekliyoruz valla. İnsallah once 4 sonra 4s olmaz. İkisi birden olsa nolur ki

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben şu an tetheret versiyonunu kullanıyorum ios 5.1'in baseband 4.12.01 malesef servis yok hatası alıyorum , untetheret versiyonunda bu bb için unlock sizce içerir mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eurynomos

Arkadaşlar ben şu an tetheret versiyonunu kullanıyorum ios 5.1'in baseband 4.12.01 malesef servis yok hatası alıyorum , untetheret versiyonunda bu bb için unlock sizce içerir mi acaba ?

İçerir kardesim sam adlı bir program var ben suan o baseband ile kullanıyorum factory unlock yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality4906

quote:

İçerir kardesim sam adlı bir program var ben suan o baseband ile kullanıyorum factory unlock yapıyor

Alıntıları Göster
    Bekliyoruzzz
  • Benim anlamadığım pod2g a5 üzerinde calismiyormuydu şimdi ise 4 hazır diyor biz yiye kaldık desenize

• quote:

Benim anlamadığım pod2g a5 üzerinde calismiyormuydu şimdi ise 4 hazır diyor biz yiye kaldık desenize

Tam bir fiyasko zaten artık konuya girmekten gına geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality4906

quote:

hayır içermez.sam kapandı.ayrıca gevey de aynı açığı kullandığı için gevey de çalışmaz.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.