Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz daha çok beklersiniz. Adam kaypağın teki. (Pod2 denen fransız tip) Allah bilir bir halt bulamadı o Stefan mıdır nedir Alamana rezil olmamak için buldum ettim diyor oyalamak için anket açıyor falan... Stephan denen tipinde kimbilir kafasında ne var. (Açıkları satmak gibi) kısacası bu iş 2 kişiye kalmış ve biri çamura yatmış, öbürü de bir halt bulamadıgından, uzunca bir süre jailbreak falan çıkmayacak... Belki 4 untether çıkabilir ama 4s'i unutun gibi birşey... Belkide ikisi birden çıkmaz. Parasını verip uygulamayı alacağız zaten navig. dışında geriye kalanlar ucuz 0.99$ özelleştirmeyi de unutun gitsin yapacak bir şey yok çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodomizer43 -- 3 Mayıs 2012; 21:56:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodomizer43

Siz daha çok beklersiniz. Adam kaypağın teki. (Pod2 denen fransız tip) Allah bilir bir halt bulamadı o Stefan mıdır nedir Alamana rezil olmamak için buldum ettim diyor oyalamak için anket açıyor falan... Stephan denen tipinde kimbilir kafasında ne var. (Açıkları satmak gibi) kısacası bu iş 2 kişiye kalmış ve biri çamura yatmış, öbürü de bir halt bulamadıgından, uzunca bir süre jailbreak falan çıkmayacak... Belki 4 untether çıkabilir ama 4s'i unutun gibi birşey... Belkide ikisi birden çıkmaz. Parasını verip uygulamayı alacağız zaten navig. dışında geriye kalanlar ucuz 0.99$ özelleştirmeyi de unutun gitsin yapacak bir şey yok çünkü..

Doğru dedin ama şimdi ben nerden bulacağım sbsettings gibi bir uygulamayı :(
  • quote:

Siz daha çok beklersiniz. Adam kaypağın teki. (Pod2 denen fransız tip) Allah bilir bir halt bulamadı o Stefan mıdır nedir Alamana rezil olmamak için buldum ettim diyor oyalamak için anket açıyor falan... Stephan denen tipinde kimbilir kafasında ne var. (Açıkları satmak gibi) kısacası bu iş 2 kişiye kalmış ve biri çamura yatmış, öbürü de bir halt bulamadıgından, uzunca bir süre jailbreak falan çıkmayacak... Belki 4 untether çıkabilir ama 4s'i unutun gibi birşey... Belkide ikisi birden çıkmaz. Parasını verip uygulamayı alacağız zaten navig. dışında geriye kalanlar ucuz 0.99$ özelleştirmeyi de unutun gitsin yapacak bir şey yok çünkü..

iOS 5.0.1 jailbreak açıklarını bu adam bulup çıkardı hatırlatıyım dedim başka üzerinde şu anda çalışan yok gibi

• quote:

dedigin dogru olabilir. simdi millet pod2g ye laf atar nasil bulamadi ona gbenerek aldik cihazlari felan :)

• Jb yoksa 1 gun aglarim 2 gun aglarim 3. Gun android teyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESSAH !

Jb yoksa 1 gun aglarim 2 gun aglarim 3. Gun android teyim

1 hafta sonrada lanet edip iPhone a geri donersiniz :)
  • ne biçim iştir be arkadaş bir açık bulamadılar
  • çıkmadımı daha yaa offf
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludasdemir

Merhaba iphone 4 5.1 icin jb yapilamiyor mu acaba

semi tethered yani telefon kapanınca acılıyor ama tam özelliklerle değil kablo baglayıp tekrardan just boot demek lazım
  • Anlayamadığım tek şey o anket niyeydi? İnsan bir açıklama yapar
  • az once pod2g ye gercekten bi acik buldun mu diye sordm bakalm ne dick:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 3 Mayıs 2012; 23:08:28 >
  • İphone 4cüler yaşadı :)

pod2g ‏ @pod2g
    Heya! My iPhone 4 running iOS 5.1 is now untethered :-)
  • evet insallah kisa surede yapar 4s ide:)
  • Arkadaslar bisi soracam kim efsane ikidebir bana diyorlar efsane senmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: exLovee

İphone 4cüler yaşadı :)

pod2g ‏ @pod2g

+1905
  • Sizden rica ediyorum ya kim bu efsane ya
  • quote:

pod2g ‏ @pod2g

Şimdi gördüm tweeti bu gece düşer sanırım nete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunay4

quote:

pod2g ‏ @pod2g

Bende simdi gordum. Haydi hayirlisi :))

@pod2g: Heya! My iPhone 4 running iOS 5.1 is now untethered :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunay4

quote:

pod2g ‏ @pod2g

ahahha yok be ya :) en az 1 haftayi bulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine avucumuzu yaladık
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.