Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hade bi yayınlasınlar zaten çok geç çıkardılar
  • Çıkması an meselesi,sanırım haftaya untedhered jailbreak ile giricez...İphone 4...
  • yeter artık yaa çıkcaz çıkcaz diyoruz hala bişi yok
  • Söyledigim tuttu galiba 4 untethered yakında çıkacak gibi umarım 4s'de çıkar. Bekleyen arkadaşlar muratlarına ererler.
  • Umarım en kısa sürede yayınlarlarçok bekletmezler
  • Tam da S3 ün tanıtılacağı gün untethered duyurmak biraz ilginç olmuş, apple destekli olabilir mi acaba diye düşünmeye itiyor insanı.
  • Pod2g den haber var:

People say: "don't release now coz İOS 5.1 tethered is good enough". Don't forget there are AppleTV3, 4S, İpad2 and İpad3users out there !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_ercan -- 4 Mayıs 2012; 10:28:40 >
  • arkadaslar bu jb yapanların yaşları ne cıvarda... bazen anlam veremıyorum
    şimdi bu adam sımdımı yayınlayalım yoksa ios6 yımı bekleyelım mı diye bir anket duzenledı.. ve anket dun sabah saat 10 da bitti dimi... arkadaş cık aynı saatte evet arkadaşlar cogunluk yayınlanmasından yana bende bu dogrultuda calısıyorum en kısa surede yayınlayacagız veya cogunluk boyle dedı ama ben halen ısrarla ıos6 yı beklıycem dersın.. veya veya yaw zaten elımde bır acık felan yoktu sadece oyalama taktıgıydı de .. dımı

aradan ıkı gun gecıyor heyaaa ben iphone 4 jb yaptım.... diyor... ne kadar cocukca bir şey.... millet senden bir yanıt beklıyor sen ne yapıyorsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_ercan

Pod2g den haber var:

People say: "don't release now coz İOS 5.1 tethered is good enough". Don't forget there are AppleTV3, 4S, İpad2 and İpad3users out there !

Pod2g: And a lot these users got 5.1 out of the box
  • quote:

quote:

Pod2g den haber var:

Ne diyo burada bir türlü anlamadım translte den cevirdim sacma sapan bi şey cıktı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozngns

quote:

quote:

Pod2g den haber var:

Ne diyo burada bir türlü anlamadım translte den cevirdim sacma sapan bi şey cıktı :D

Bir çok kişinin cihazı 5.1 yüklü geldi diyor..
  • quote:

quote:

quote:

Pod2g den haber var:

Sanırım bir çok insan 5.1 için tethered Jb nin gayet iyi ve yeterli olduğunu etrafta bir çok AppleTV3, 4S, İpad2 ve İpad3 kullanıcısı olduğunu onları unutmamak gerektiğini ayrıca bir çok insanın aldığı cihazın kutusunda 5.1 sürümüyle çıktığını unutmamak ve onları da düşünmek lazım demiş sanırım

• gelişmeler var

• quote:

Orijinalden alıntı: zeratull

quote:

quote:

quote:

Pod2g den haber var:

Sanırım bir çok insan 5.1 için tethered Jb nin gayet iyi ve yeterli olduğunu etrafta bir çok AppleTV3, 4S, İpad2 ve İpad3 kullanıcısı olduğunu onları unutmamak gerektiğini ayrıca bir çok insanın aldığı cihazın kutusunda 5.1 sürümüyle çıktığını unutmamak ve onları da düşünmek lazım demiş sanırım

ios 5.1 A5 işlemcilere umut var yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozngns -- 4 Mayıs 2012; 10:46:06 >

• Redsov adlı kullanıcı bir sitede bunu yayınladı
    internet linki
    http://gdeluxe.com/jailbreak-5-1-untethered-confirmed-updated/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi univ34 -- 4 Mayıs 2012; 10:47:28 >

• Başlık verildi, linkleri koyacak galiba. Beklemedeyiz.
  • Tweetler Türkçe çevrilmiş hali son durum

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: fatality4906

Çıkacak gibi hadi bakalım inşallah :)

şu anda pod2g ile birlikte 4 kişi kırdı bağıra bağırada videoları yayınladılar...

millete sunmazlarsa ayıp ederler... egolarını tatmin ediyorlarsa onu bilemem

En kısa zamanda yayınlasalar süper ötesi olacak, bilgi için teşekkürler.
  • Evet sabırsızlıkla bekliyoruz jailbreak'imizi :)
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.